Ce filme bune ati mai vazut? (9)
Raspunsuri - Pagina 8

cgeea spune:
Noi am luat de la inceput seria Bond . Doamne, ce filme se faceau prin anii '60!
. Si totusi, pentru anii aia, erau chiar impresionante.
Oricum, tot mai mult imi place de Sean Connery, acum cu parul alb, decat in tinerete...
sotul meu

giani spune:
The Lovely Bones - maaare porcarie. Exceptind personajul negativ, bine ales, bine interpretat. Pina si scena cea mai palpitanta de la sfirsit, e facuta varza.
Mi-a placut mult un film olandez A woman goes to doctor si un film belgian The Misfortunates - excelente amindoua, le recomand.

beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giani The Lovely Bones - maaare porcarie. Exceptind personajul negativ, bine ales, bine interpretat. Pina si scena cea mai palpitanta de la sfirsit, e facuta varza. Mi-a placut mult un film olandez A woman goes to doctor si un film belgian The Misfortunates - excelente amindoua, le recomand. |
Exact, nici mie nu mi-a placut "The Lovely Bones"

Mami de baiat

Mariana_D spune:
Ieri am revazut Sweet November cu Charlize Theron si Keeanu Reeves dar si Bright Star ! Mi-au
amandoua ! Doua povesti de dragoste, diferite cei drept, dar superbe ! Mai ales pentru o devoratoare de filme romantice ca mine, mi-au mers la suflet!
Numai bine !

capra cu trei iezi spune:
cairo time
everybody wants to be italian
dear john
the answer man
mie mi-au placut, sunt romantice, de dragoste, sunt filme usurele, nu complicate, tocmai bune de vazut dupa o zi obositoare si stresanta.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!

mihutza11 spune:
cam ce zic americanii de filmele romanesti!
http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/05/cannes-film-festival-romanian-tuesday-after-christmas.html
Mica dansatoare

mihutza11 spune:
am vazut si eu in sfarsit Avatar - vreau sa spun ca vreo 2 zile numai la el mi-a stat gandul.. mi-a placut mult cum a fost realizat!
Sherlock Holmes - dragutz
The Bondock Saints II - are cateva faze haioase rau, dar cam tras de par.. si la cum s-a terminat in mod sigur va veni si partea a 3a..
Mica dansatoare

AYUMI spune:
Eu am vazut Clash of the Titans,in varianta 3D.Mi-a placut.M-a surprins placut Ralph Fiennes si am fost bucuroasa sa il revad pe actorul din Avatar.

cristina1974 spune:
Recent vizionate ; Avatar - mi-a placut foarte mult,am cumparat si dvd-ul...acum astept dvd-ul in varianta 3D
Hachi - am plans cateva ore dupa ce am vazut filmul asta
Marley and me - la fel, am plans de nu am stiut ce-i cu mine
The Orphanage - Interesant,nu ma asteptam la finalul pe care-l are, cu toate ca era clar ca ceva nu e in regula acolo
2012 - interesanta abordare
88 minutes - ador filmele cu Al Pacino, iar asta m-a facut sa nu adorm dupa primele 10 minute, asa cum se intampla, de obicei
Dorothy - un film irlandez, horror..... interesant
My sister's Keeper - o drama extraordinara, m-a emotionat profund filmul asta
Drag Me to Hell - horror, m-a lasat un pic rece, ma asteptam la ceva mult mai tare, la cata reclama am auzit despre el