LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Joanna imi pare rau

Denisamada sa inteleg ca nu mai veniti? Si nici Gaza?

Inapreda se pare ca deja te-au lamurit fetele cu picaturile de nas, asa ca m-ai ramane doar pupicul de la noi pentru Ian, sa se faca cat mai repede bine.

Am vazut poze cu Luc, Ioana, Julia si fratiorul. Toti simpatici foc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Nu reusesc deloc sa-l culc pe David. A venit Chiti la noi si este tare fericit, dar de dimineata n-a dormit deloc si vrea sa se joace cu ea. Am incercat de mai multe ori sa-l adorm, dar nu reusesc. Parca vad ca o sa adoarma exact cand trebuie sa iesim pe usa sau inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nu reusesc deloc sa-l culc pe David. A venit Chiti la noi si este tare fericit, dar de dimineata n-a dormit deloc si vrea sa se joace cu ea. Am incercat de mai multe ori sa-l adorm, dar nu reusesc. Parca vad ca o sa adoarma exact cand trebuie sa iesim pe usa sau inainte

Pune-o pe Chitibus sa il plimbe in cutie.
Apropo, poate mi-a scapat dar numele din buletin al lui Chitibus care este? Ca asta e de scena...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Apropo, poate mi-a scapat dar numele din buletin al lui Chitibus care este? Ca asta e de scena...

Gata, am reusit!!! Am uitat de cutie Buletin inca nu are, dar in certificat Mariana scrie (dupa tat-su). Dar ei cel mai mult ii place sa-i zicem Chitibus

Vreau sa o iau si pe ea la Ikea, dar am luat-o astazi direct de la scoala si este intr-un mare fel Este imbracata in costum sportiv si mai este si murdara toata de cerneala...n-o sa va fie rusine cu ea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Gata, am reusit!!! Am uitat de cutie Buletin inca nu are, dar in certificat Mariana scrie (dupa tat-su). Dar ei cel mai mult ii place sa-i zicem Chitibus

Vreau sa o iau si pe ea la Ikea, dar am luat-o astazi direct de la scoala si este intr-un mare fel Este imbracata in costum sportiv si mai este si murdara toata de cerneala...n-o sa va fie rusine cu ea, nu?

Rusine? Pai ce e cu noi? E cu tine!!!
nu te superi ca am zis asa. Cum sa ne fie rusine? Ia-o ca are grija de pitici si mai putem sa cascam si noi gura in alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Valeu, cred ca trecem si noi la 1 somn/zi, azi s-a dat desteptarea la 6,30 si abia la 14,30 am reusit sa-l culc Si tat-sau bineinteles ca doarme langa el ca boierul, iar mami... lucreaza pt doc

Ina vad ca te-au ajutat fetele, noi am folosit cu succes colargol, am pus o data seara si a dormit ca lumea noaptea si nici peste zi n-a mai fost nevoie sa-i pun.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Denisamada sa inteleg ca nu mai veniti? Si nici Gaza?

Gaza nu stie sigur daca mai ajunge in ikea.... dar sigur nu mai ajunge in Tei sa ma culeaga si pe mine. Ramane pe intalneala viitoare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

'Mneata!

Mai intreb o data si aici: ce picaturi ati dat cind bebe avea muci ziua si noaptea nas infundat? Azi noapte a fost aiurea rau ca nu putea deloc respira pe nasuc. ACUM, IDEM. Am fost cu el la medic joi si mi-a spus ca NU ARE NIMIC, doar ii ies dintii. Diseara il duc din nou dar, pina atunci, lamuriti-ma si pe mine, va rog, ca simt ca o iau pe aratura.

Multu'

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Gina, eu i-am dat picaturi Pivalone cate una in fiecare nara la 4 ore mi-a zi sdr dar eu i-am dat mai rar. Asta e pt uscat mucii aposi. Apoi, ceai de tei cu lamaie mult. Cred ca a baut cat nu a baut el in toata viata lui. Si aspirat la greu. Cel putin Rares dupa fiecare stranut ii ieseau "lumanarile" si bagam aspiratorul. Dupa experienta asta am apreciat de o mie de ori BAtista bebelusului.
Apoi i-am dat ceai de ceapa si nuca si sirop de ceapa cum m-a invatat Bogdana

Cam atat. Sanatate lui Ian.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, eu am pozele in photobucket. Nu stiu de unde problema. Intr-adevar am observat ca de ceva vreme au schimbat putin organizarea siteului dar nu cred ca asta ar fi o problema. Daca vrei iti dau contul si parola mea si intri pe ele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Stiind ca avem intalneala m-am chinuit sa adorum si eu copila si am prestat leganat, desi o dezvatasem. Am adormit-o de 3 ori si pt ca nu am fost pe faza langa ea, ca mancam si eu, a dormit fix 25 de minute

Asa ca o sa fie intr-un mare fel, dar asta este, i-o pasam lui Chiti cea sportiva si cernalita si zicem ca urlatoarea si murdaricea nu sunt cu noi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput