LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**
Raspunsuri - Pagina 27
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg joanna, fii atenta, iti zic de ex programul de azi: s-a trezit la 8.30, a papat tzitzi, la 10 a papat portocala, banana, para +cereale. la 11 somn pana la 13. la 2 papa pana la 3. la 4 (tb sa plecam intr-o vizita la 5.30) un somn fortat de 45 min. urmatoarea masa a fost la 9.15 si cu aceiasi metoda. a mai papat o gura de tzitzi pe la 6 , doar un minut max.de sete mai mult. deci a fost nemancata 6 ore. cam asta e. daca nu insist, e jale, sta nemancata mult si bine. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
uff Mihaela ce sa zic.
Fiecare copil e cu ritmul lui.Poate organismul ei are arderile mai lente,si ii e suficient cat manaca la o masa pt mai multe ore decat la altii, nu stiu zic si eu.\Si berbecu are zile si zile, iar cand imi aduc de cum era mai de mult ca nu manca aproape nimic imi vine sa mor.
Ideea e ca am incercat sa ma relaxez si sa nu il fortez la nici o masa.Chiar daca nu a mancat decat 50 de gr de ceva il lasam in pace pana la masa urmatoare.M-am dus pe ideea ca nu moare de foame si atunci cand nu mai poate sigur face scandal.Si sa stii ca au fost si zile cand a plans de foame.Nu stiu daca am procedat corect.Dar de cat sa il fortez si dupa aia sa imi vomite si sa imi refuze orice,mai bine am procedat asa.
Si in timp , a se intelege luni bune, a inceput sa manance mai bine.
Nu stiu ce sfat sa iti dau , de aia ti-am scis cum am procedat eu.
si las ca o scoateti voi la capat.
joanna27 spune:
No iar sunt singura pe aici.
Monavas numa asa scurt un raspuns si gata.?!!
Kea , noi am avut bubite care se intindeau pana putin mai sus de scutec.Am dat cu o crema Advantan, care a fost la indicatia medicului ,dar o singura data, ca au inceput sa dispara din ele si am schimbat marca de scutece.Inainte de crea aia am dat si cu altceva da nu a functionat.Acum nu stiu daca a fost pura coincidenta,schimabatul scutecelor, dar inceraca si varianta asta.
Gaza tare dulce esti tu.Mersi.Ma chiar daca ma comport ca o pustoaica cateodata, cand ma uit in oglinda imi revin repede.
joanna27 spune:
Inca unu si ma duc..
Am vazut poze cu pletosu Mario, are o poza cu o spca mortala.
Cu sarbatoritii, Lucian si Victor, ce frumosi sunt ei cu tortu in fata.
Novus la intalneala venim si noi.Acum nu stiu daca o sa ne si cazam acolo, ca na suntem aproape de casa.Tre sa imi conving soata sa ramanem sa pot sa stau si eu noaptea cu voi la o poveste, o pipa , alea, alea.
Cu incaltamintea nu stiu ce sa zic.Eu i-am luat acum o luna pe probate o pereche cu un deget mai mare si acum nu ii mai sunt bune.Si n-au fost chiar ieftine la 75 de lei.In ritmu asta nu stiu unde ajungem.
Si mai era ceva da nu mai stiu bineinteles si oricum nu as vrea sa ajunga capitolul asta pe la pagina 35 si pe mine sa ma prinda cafeaua de dimineata pe aici.
Ups tre sa ma duc pe plantatii.
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg Ina Gabriela, Victor Cristian, Lucian si multe pt mamicile voastre. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI |
Cu intarziere si de la noi
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Da, scuze, m-a chemat la datorie calutul (acum tropaie), avem nopti de vitamina in ultima vreme, el se ridica-n fund, eu il pun jos si tot asa Am stat cu el de la 20.30 pana azi la 6,30, asa ca-s superodihnita.
Bag cap nou imediat, nu cred ca bantuie careva la ora asta p-acilea.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)