LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am inteles, Bianca. Deci trebuie continuitate...dar nu poate intra mama in CIC? Ca oricum ea e bona zilnica

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Gaza, multumesc! O sa incerc sa ii dau 3 zile, numai sa nu-mi faca rana ca nu pot continua.

Cami, eu banuiesc niste scutece. Noi am folosit pampers si din an in pasti cand nu ajungeam sa luam asta luam altele. La un moment dat mi-a venit mie ideea tampita sa ii dau niste scutece tip chilot. Cam de atunci au aparut. Din ce am citit eu pe net, dintr-o iritatie la scutec netratata corecspunzator se poate ajunge la candidoza de scutec. Poate asa a fost si la noi, nu stiu.

Ana, stiam si eu ceva cu bicarbonatul, dar n-am incercat. Dizolvai pur si simplu bicarbonatul in apa calduta de la robinet si il spalai cu ea? Ca acum imi vine sa-l trezesc sa-l spal.

Keutu cheliutu

La Iri am avut problema cu o ciuperca si l-am spalat cu apa cu bicrbonat si in trei zile iesise toata ciuperca "la aer". Se facuse rosu rosu dar dr. ne-a spus sa ne asteptam la asta. Si abia pe urma am dat cu crema dupa astea trei zile de pus ciuperca "la copt". Este foarte adevarat ca s-a reparat pielicica foarte bine. Nu a mai aparut ciuperca de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mi-e rau....dupa ce am scris mesajul imi apare " Oops! This link appears to be broken." ma impusc

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

salut,La Multi Ani sarbatoritilor de azi!Kea si Theo a avut o pata pe testicule si doctorul mi-a zis sa-l spal cu apa si bicarbonat, o lingura la 200ml.Am folosit si o crema, am uitat cum se numea.Dar ca idee ca se recomanda acest bicarbonat.Floric, eu am avut o colega care s-a intors la munca, a stat vreo 3 luni si s-a intors inapoi acasa, dar am inteles ca nu isi retrasese cic-ul, a zis ca daca o prinde returneaza banii inapoi.E cam riscant asa.Noi am fost la cumparaturi,doamne cum mai zboara banii din portofel.Am vizitat si plantatiile.Ma duc la nani,pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor eu merg la Va pup sa aveti o noapte linistita si o dimineata insorita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

MULTUMIM DE URARI!
Suntem bucurosi ca va ganditi la noi, desi nu apucam sa intram, decat fff foarte rar si pt. putin tip, promitem ca vom recupera si intalniri si tot, imediat ce ne vom face bine.
A trecut un anisor nu-mi vine sa cred, ca acum un an o anuntam pe SASHA (moasa noastra virtuala), pe care o pupam....ca a venit pe lume Victoras.
Noi nu am luat motul....suntem in continuare pletosi si blonzi (cam portocalii ce-i drept de la atatea luni de morcovi), Victoras trebuie sa treaca cu bine o perioada de 3-4 luni, o perioada de izolare...asa ca am sarbatorit cu mami, tatai si mamaie (nu avem voie cu invitati, nici sa schimbam mediul, nu vorbesc de plimbat afara- 5 min si in locuri publice -deloc...)
Am incercat sa-i creem o atmosfera de petrecere si sa suplinim lipsa invitatilor a copiilor.
Uram si noi, fetitei INA GABRIELA La multi ani!
La multi ani! tuuror sarbatoritilor, pestisori si berbecuti!
Punem cateva poze cu noi.....si va multumim ca va ganditi la noi si din cand in cand, poate, la Doamne Doamne sa ne ajute sa scapam si sa depasim perioada asta...http://family.webshots.com/album/577034141iEkTOd

Mergi la inceput

uf, am felicitat cu intarziere mamicile sarbatorite Inapreda, Simplyana si Shasa.am spus ca am admirat fetite si baieteii care mai de care mai frumosi.
de mame nu mai vorbesc....toate frumoase.
tu bianca chiar ca esti o copila cu copil.esti o fericita. si mai avemnoi fericite de-astea care isi ascund cu succes anii din dotare.

kea, daca-l lasi pe keutu cat mai mult cu putzica goala? sa fie o temp buna in camera si lasa-l sa zburde in tutu gol, poate se mai zvanta bubitele. de creme nu stiu ce sa zic.

multi si o imbratisare pt joanna

floric, punem sigur de-o gaseala. cu cat mai repede cu atat mai bine, ca eu is asa "sezuta".....de numa numa.

vaccinuri avem si noi de facut ROR si nu mai stiu ce ca la 4 luni am facut pentaxim. si in aprilie tb sa fac si DEBASE. sper sa nu ne faca amandoua vaccinurile odata.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

Mergi la inceput

florinela, platinatul a a ramas la fel de dulce doar ca a crescut, e baietel mare si frumos.multi si sa treaca repede perioada in care tb sa stati izolati.
si ce tort frumos are platinatul nostru si ce dragut ati decorat acasa...intim si frumos.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va urez noapte buna!, sa fiti sanatoase si voi si puii vostri!
Am avut noroc ca a ramas mama la mine...asa am putut intra...sa auzim numai de bine.
Mmamica cu eritemul, cu ciupercuta....iti zic da-i, prin tamponare cu albastru de metil apoi cubepanthen,(este bun si mercurocrom dar nu stiu daca gasesti la farmacie).
Si noi tb sa facem De - Base, dar in luna in care faci vaccinul nu e voie nicio alta injectie.
Pupam!

Mergi la inceput

nu pot sa cred ca bantui singura pe-aici.

"urc" cateva poze de la motul mariei de duminica.
rochita eleganta este de la mami novus pe care o apasat.a stat cu ea pana a schimbat-o nana, ca la noi asa se face, imbraca nana fetitza. iar ea a fost tare incantata de niste sandalute pe care le-a tot plimbat cu ea.
maria a fost in viteza duminica, ea care are doua somnuri pe zi, duminica dupa ce ca aveam o gramada de treaba si nu am avut ajutor, nu a vrut sa inchida un ochi pana sera la ora 21 cand am cazut franti de oboseala toti 3.

a fost dragut, am mancat mult si bine, ne-am hlizit, maria a ales oja si pix dupa tava, dupa care calculator, cercei si alte alea(pe toate pana a golit tava) iar taiatul "motului" a fost o treaba tare migaloasa pt nana. i-a luat din 4 locuri. ( a si avut de unde)

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

Mergi la inceput