LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Kea, ca sa starpesti crocobaurii, sau macar sa le faci viata amara, spala-l des pe-acolo cu apa cu bicarbonat (am impresia ca juma' de lingurita la 1 pahar cu apa trebe sa fie solutia), din ala de care beau cei cu hiperaciditate la stomac. Pielea e acida, pipi e acid, cipercuta/micoza zice "yumm!"...dar cu bicarbonat acidul se face baza si ciupercuta moare . Asa mi-a explicat mie sor'mea cand m-a sfatuit sa fac asa la o micoza luata de la niste scutece, agatata fix pe scrot. Si mai zicea sa dau si cu nidoflor, dar pe ala l-am cumparat degeaba, ca a trecut din 3 spalari cu bicarbonat...Mie nu-mi venea sa cred, ca ne cam sacaia de ceva vreme si eu dadeam cu creme cu zinc, musetel (absolut contraindicat la micoze. De fapt asa am aflat ca e micoza, ca "inflorea" la musetel)

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LUCIAN

MULTI PUPI PT. SIMONA, TI-AM LASAT SI PE PICASSA O URARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Kea, imi pare tare rau pt Keutu. Din pacate, nu prea am solutii doar ceva vorbe auzite pe la colturi. Sa lasi locul aerisit cat mai mult imp, sa il speli cu ceai de pelin sau frunze de nuc (astea contin mult iod). Altceva... sa treaca mai repede.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:

- participanti inscrisi pana acum : Novus, Olishka, Gaza, Denisamada, Pisik, Cativ,Saby, Anca Nicolae, PetraTudor si sper ca vor mai veni si alte mamici cu pici

Maaaama da ce rapida esti ! da te-ai cam grabit nitel ca m-ai pus pe lista pt ca nu stiu daca o sa vin. In perioada cu pricina si chiar un ic mai mult voi fi mamica singura asa ca desi imi doresc muuuuuuuuult de tot sa vin la intalnire si as muri de oftica mai ales ca eu am recomandat locul nu prea imi vine sa ma incumet la atata durm singura doar eu cu Gaza mica. Desi ea e cuminte in masina dar tot ii trebuie un pic de atentie, ba apa, ba papa ca nu mai e ca atunci cand era bebe mic. M-am gandit mult pe cine as putea lua cu mine si n-am gasit pe nimeni, chiar am propus unor prieteni ca le asigur eu transportul si nu trebuie sa stea cu noi, ei sa-si fac weekend romantic si m-au refuzat asa ca.... momentan ma framant si ma pregatesc sa nu plang prea tare.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufetele, am asa o mare problema...Imi vine cate un gand sa ma reintorc la serviciu...pt bani evident. Ca in plina criza, la mine la serviciu s-au marit salariile, da,, da, ati citit bine. Ca nu stiu ce sporuri au castigat in instanta si acum baga bani in colegii mei de le e astora frica sa ii cheltuie, sa nu fie nevoiti sa ii dea inapoi. Dar...caci in toate exista un dar...daca e doar o himera acest spor...si dupa cateva luni dispare, ca in ziua de azi nimic nu mai e sigur.
MA tot gandesc in fel si chip...eu fac si naveta , ca lucrez in Galati si am atatea de pus in balanta...in primul rand evolutia lui Rares, in aldoilea rand, eu inca nu l-am intarcat (poate nu ar fi tocmai o problema ca ii dau doar dimi si seara la culcare, iar dimineata chiar se joaca cu tzatza nu stiu exact cat se satura ca apoi ii mai dau si ceva mancare supliment). Si ar mai fi multe pierderi...Pe de alta parte castigul financiar ar fi substantial in conditiile actuale...Of, da-ar moartea in ei de bani...credeti-ma ca o spun din suflet...Sa ajungi sa vanzi zambetul copilului cand se trezeste dimineata pentru bani
Poate veti spune ca acei bani ii voi folosi tot pentru el dar asa imi vine sa urlu, pur si simplu. Si aici iar ma intreb...se merita...cei mai important...banii sau zambetul copilului.

Si inca ceva, pentru cele care pot da relatii...In situatia in care m-as intoarce, daca NU imi convine ceva as putea reveni in concediu pt cresterea copilului pana la implinirea de 2 ani? Se mai da stimulent pentru revenirea la serviciu inainte de implinirea varstei de 2 ani? Multe intrebari...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

vreau sa va intreb si eu ceva...
ce nr. au fetitele voastre la ghetute? si cum le cumparati incaltamintea, fixa, cat de cat, sau mai maricica?
eu i-am luat ieri niste ghetute faine de la ortopedia, nr. 21; au fost destul de scumpe (179 RON), dar am vazut ca daca vrei ceva bun, cu piele si in interior, cam astea sunt preturile; acasa... surpriza!! ma asteptam sa-i fie destul de largi, dar nu... nici fixe, probabil am fi stat in ele 1 luna, dar pt 179 ROn mi se pare cam scurta perioada; m-am dus azi si le-am schimbat, am luat 22, ajung acasa si... surpriza!!! prea mari!!
acum nu stiu ce sa fac.... sa le las asa, sa le iau inapoi pe alea 21.... ma tot gandesc cat de mult le cresc piciorusele in perioada asta, dupa 1 an?? mai e si treaba cu caldura... cred ca peste 2 luni trecem la sandale... in toamna ii vor mai fi bune?

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Doranna nici eu nu ma procep dar iti spun ce am fost invatata.
1. ghetutele nu trebuie sa fie fixe, sa inyre un deget de-al tau in spate atunci cand copilul sta in picioare
2. sa nu fie nici prea mari ca incurca si strica mersul.
3. la varsta asta o pereche tine aprox 3-4 luni deinde de copil.
4. si eu i-am luat de le ortopedia si nu sunt ff multumita pt ca merge cam greu cu ele, nu stiu daca e din cauza ca nu e obisnuita sau ca sunt cam dure. Tot asa am gresit si eu intai am luat 19 si erau fixe si apoi le-am schimbat cu 20, Gaza mea are arox 11 cm la piciorus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gaza, multumesc! O sa incerc sa ii dau 3 zile, numai sa nu-mi faca rana ca nu pot continua.

Cami, eu banuiesc niste scutece. Noi am folosit pampers si din an in pasti cand nu ajungeam sa luam asta luam altele. La un moment dat mi-a venit mie ideea tampita sa ii dau niste scutece tip chilot. Cam de atunci au aparut. Din ce am citit eu pe net, dintr-o iritatie la scutec netratata corecspunzator se poate ajunge la candidoza de scutec. Poate asa a fost si la noi, nu stiu.

Ana, stiam si eu ceva cu bicarbonatul, dar n-am incercat. Dizolvai pur si simplu bicarbonatul in apa calduta de la robinet si il spalai cu ea? Ca acum imi vine sa-l trezesc sa-l spal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tufetele, am asa o mare problema...Imi vine cate un gand sa ma reintorc la serviciu...pt bani evident. Ca in plina criza, la mine la serviciu s-au marit salariile, da,, da, ati citit bine. Ca nu stiu ce sporuri au castigat in instanta si acum baga bani in colegii mei de le e astora frica sa ii cheltuie, sa nu fie nevoiti sa ii dea inapoi. Dar...caci in toate exista un dar...daca e doar o himera acest spor...si dupa cateva luni dispare, ca in ziua de azi nimic nu mai e sigur.
MA tot gandesc in fel si chip...eu fac si naveta , ca lucrez in Galati si am atatea de pus in balanta...in primul rand evolutia lui Rares, in aldoilea rand, eu inca nu l-am intarcat (poate nu ar fi tocmai o problema ca ii dau doar dimi si seara la culcare, iar dimineata chiar se joaca cu tzatza nu stiu exact cat se satura ca apoi ii mai dau si ceva mancare supliment). Si ar mai fi multe pierderi...Pe de alta parte castigul financiar ar fi substantial in conditiile actuale...Of, da-ar moartea in ei de bani...credeti-ma ca o spun din suflet...Sa ajungi sa vanzi zambetul copilului cand se trezeste dimineata pentru bani
Poate veti spune ca acei bani ii voi folosi tot pentru el dar asa imi vine sa urlu, pur si simplu. Si aici iar ma intreb...se merita...cei mai important...banii sau zambetul copilului.

Si inca ceva, pentru cele care pot da relatii...In situatia in care m-as intoarce, daca NU imi convine ceva as putea reveni in concediu pt cresterea copilului pana la implinirea de 2 ani? Se mai da stimulent pentru revenirea la serviciu inainte de implinirea varstei de 2 ani? Multe intrebari...

Poze Raru
Poze noi

Pune-l pe sot sa intre in concediu postnatal-daca vrea. Si cand tie nu iti mai convine intri tu. Puteti face asta pe perioada concediului.

Mergi la inceput

Gataa am recuperat. Dar vad ca voi ati cam fugit la nani tocmai acum cand mie mi-a pierit cheful de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare si
semnez condica si merg la recuperat, nu mai am mult.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

Mergi la inceput