LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**
Raspunsuri - Pagina 2
zsuzsu spune:
si acum despre noi
in sfarsut suntem bine toti- am fost cu randul bolnavi
si am sarbatorit in Wk-end zilele de nastere al lui Dani 4 ani si al lui Julia de 1 an!
am pus si poze la semnatura
simplyana_m spune:
Salutare!
La multi ani, Shasa!
Sa ai parte numai de bucurii si sa-ti cresti si nepotii cu aceeasi "pofta" ca pe indienii tai minunati!
Pupacim indesat si ghioceii ce au absolvit ieri anul:
Calin, Maria si Anastasia
Multumesc mult de tot pentru urarile da sambata si multumesc gigelicai pentru morcovel! M-am emotionat eu cand am primit unul pentru Luca, dar cand am vazut unul special pentru mine, m-am topit toata! Ca Luca a tot primit diverse, inclusiv de ziua mea, cadourile erau tot pentru el...Ca mi-a luat caimacul chiar si asa, cu 1 sapt distanta, ce ma faceam daca respecta DPN si iesea chiar de ziua mea?
Inapreda, asa am facut si noi muci aposi si infundat rau la somn, a durat vreo 2 zile, apoi au inceput mucii sa se inchege, sa se coloreze chiar un pic, si sa haraie - sunt in gat, nu in piept - tot vreo doua zile, dupa care au cam inceput sa dispara, se coaguleaza si ii scot frumusel cu apa calduta+ betisor cu vata. Ca tratament am achizitionat si incercat aparat pt aerosol - fiasco - nu sta cu masca, asa ca am pus noaptea la nevoie vibrocil (adica de vreo 5 ori in total) si ziua aspirat + inmuiat cu ser...Alte simptome n-a avut, asa ca nu l-am dus la doctor...l-am tratat de capul meu.
http://www.lucamic.blogspot.com/
zsuzsu spune:
Ilinca imi pare tare rau pt Manole
stiu ce simti , si eu am trecut prin asta acum o lunasi inca si acum mai plang
uite o virtuala si multi de la noi
inapreda spune:
'Mneata!
Mai intreb o data si aici: ce picaturi ati dat cind bebe avea muci ziua si noaptea nas infundat? Azi noapte a fost aiurea rau ca nu putea deloc respira pe nasuc. ACUM, IDEM. Am fost cu el la medic joi si mi-a spus ca NU ARE NIMIC, doar ii ies dintii. Diseara il duc din nou dar, pina atunci, lamuriti-ma si pe mine, va rog, ca simt ca o iau pe aratura.
Multu'
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
zsuzsu spune:
Ina ii poti pune ser fiziologic si eventual vibrocil
la noi asta a avut efect
si insanatosire grabnica
inapreda spune:
Simplyana
Vibrocilul ce e? Picaturi?
Sa stii ca si eu mi-am stresat medicul care mi-a supravegheat sarcina 9 luni de zile ca nu vreau sa-mi impart ziua de nastere cu nimeni, nici macar cu Ian; s-a nascut la 10 zile distanta dar, na, ziua mea a trecut, asa, ca o "pregateala" pentru cea "adevarata" ce va sa vina Acum, insa, nu mi se mai pare asa important
89 de poze noi cu Ian
inapreda spune:
Am admirat poze: Ana (de Pisik) e tare cocheta cu pardesiul violet si face niste mutrite de-ti vine sa...o duci acasa!
Zsuzsu ai o familie tare frumoasa , iar petrecerea comuna a fost reusita: mi-a placut cum au impartit fratii tortul
89 de poze noi cu Ian
zsuzsu spune:
Ina da Vibrocilul este picaturi de nas
se gaseste fie sub forma de picaturi, fie spray nazal
simplyana_m spune:
Ina, da, Vibrocil picaturi am folosit (ca mai e si in alte forme). E un decongestionant+ antihistaminic usor.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Pisik06 spune:
INA, eu i-am pus Ophtamesone in nasuc. Exista si varianta Ophtamesone N, care are si antibiotic, dar eu am mers pe cea simpla, de 2 ori pe zi dupa aspirare zdravana, cate 2 picaturi in fiecare nara. Nasul nu are cum sa fie de la dinti, asa ca fuga la doctor. Sanatate multa
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente