LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
Victor Cristian
Ina Gabriela
Lucian

Gianina despre mirosul copiilor, asa e, fiecare miroase diferit, foarte frumos amandoi, dar diferit.
Eu cand ii pupacesc ii si miros si tare-mi place.
Va trebui sa incep si eu munca cel tarziu in vara si cred ca imi va fi tare greu.
Am fost si pe plantatii, am gasit banuti frumosi, peste 30 monede.
Eu mi-am facut platatie noua, pe numele sotului. Va multumesc mult ca ma votati in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mortala, asa cum ne-a obisnuit!
Ii sta tare bine cu rochita lila pentu ca-i scoate ochisorii in evidenta

Si Ian era innebunit dupa o masinuta asemanatoare dar , de cind -special pentru el!- am pus un covor in living, nu mai vrea!!!! E drept ca-i urit rau covorul, poate e felul lui de a protesta!

Citat:
citat din mesajul lui novus

Va invitam la vizionare sedinta foto cu masinuta noastra de care ne despartim cu greu

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4436304892/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,

Ma tot bate gandul sa ma inscriu si eu la Amway sau Forever living (produse pe baza de Aloe), eu nu primesc decat 200 ron.de la stat, si vreau sa aduc si eu un venit in casa, numai consum, consum...as vrea sa platesc si eu odata rata la banca,ne apuca batranetile grele cu ea, ma gandesc ca poate nu sunt asa legata ca un serviciu la patron, am programul un pic mai lejer... ce stiti despere asta? am citit multe opinii pe net dar parca tot nehotarata sunt ... stiu ca produsele sunt bune dar cam scumpe...
Pare sa ma bag in alta afacere? ce imi sugerati ?

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Mortale pozele, superbi copiii, frumoase voi.
Singura mea...ciuda e ca noi locuim asa departe si nu putem participa si noi la asa intilniri minunate.

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am urcat pozele.

Aici sunt

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiiLaIkea#

A fost tare frumos la Ikea si m-am bucurat tare mult sa revad ghioceii si mamicile

Si eu m-am bucurat sa o cunosc pe Bianca pustoaica si pe Vladimir care este fruuuumoooos de pici.

David s-a cam dat si astazi la Gaza mica si a pupat-o de 2 ori foarte tandru. Speram sa nu se supere Briss

Olga, mamica lui David iepurasul

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Bianca si Vladimir 2 puiuti frumosi foc
Si printesa lui Novus, are niste ochi

Mergi la inceput

Pediatra noastra INSISTA sa facem ROR-ul si Infanrixul in aceeasi zi, pe motiv ca ea asa face de multa vreme si "n-o patit nimeni nimic"; mi-e si jena sa mai insist ca eu nu vreau asa, ca nu vreau sa "ma dau atotstiutoare"

Care o sa-l faceti primul?

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dar lasam problemele mele existentiale la o parte, miercuri vine vaccinuuuu... Si cu ocazia asta am constatat ca doctorita de fam a piticului e cam tuta... Vroia sa ii fac Infanrixul si ROR in aceeasi zi, chestie care imi dadea si mie prin cap ca e cam periculoasa (am refuzat inainte sa citesc mesajul Dyanei pe tema asta), adica sa ii bag 8 tulpini de virus in acelasi timp

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Ramona daca tu crezi ca in cercul vostru de prieteni, cunostinte poti vinde produsele, inscrie-te, nu ai ce pierde. Oricum sunt produse bune, doar ca sunt un pic cam scumpicele.
Sau sa convingi persoane sa se inscrie, la Amway stiu ca e sistem piramidal, banuiesc ca si FLP.
La FLP trebuie sa ai comanda de minim 60 euro. Nu trebuie sa faci regulat comanda, doar valoarea e o regula.

Mergi la inceput

'Multu', da' nu cred ca ma lasa (Mihaitza)

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola tufetecucuiete,

Mai aveti cafea si pentru o intirziata ca mine??

Inainte sa citesc ce mai facurati, multumesc celor care mi-au rapuns si servesc pe toata lumea cu o tarta cu piersici (din compot, e drept si Montignac, da' e buna si asa)

89 de poze noi cu Ian

eu te servesc cu o placinta cu iaurt

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Nasa lui Ian a facut aseara 2 tarte: una cu mere si una cu piersici; nu stiu exact retetele (dar o sa i le cer si le postez) dar stiu ca una a facut-o cu faina de linte, una cu faina de migdale; a mai pus oua, fructoza, scortisoara pe mere si...nu mai stiu

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola tufetecucuiete,

Mai aveti cafea si pentru o intirziata ca mine??

Inainte sa citesc ce mai facurati, multumesc celor care mi-au rapuns si servesc pe toata lumea cu o tarta cu piersici (din compot, e drept si Montignac, da' e buna si asa)

89 de poze noi cu Ian

nu ne spui si noua reteta ta de tarta? sunt f curioasa cum ai reusit sa respecti principiile lui montignac eu am incercat un chec cu faina de soia, dar nu prea ne-a placut

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Diseara va povestesc inca "una buna" cu pediatra lui Ian ; acum insist sa-i gasesc lui Ian cadou pe net , inainte, insa, tin sa le urez LA MULTI ANI sarbetoritilor zilei: Victor Cristian, Ina Gabriela, Lucian!!!

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput