Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata si de la noi!

ca sa fim "in ton cu lumea" iacata ca suntem si noi raciti, adica toti 3

Doris, sa fii sanatoasa si iubita!

micutilor sarbatoriti de astazi

tina, bine ai venit la noi! cred ca te-am ratat la mustata la filantropia, eu am nascut pe 18, tot cezariana

o saptamana frumoasa si calda va doresc!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Smaranditza, am impartit porcusorii, si tie si mie

laurairina

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Smaranditza de vreo 5 zile face figuri.am vb acum cu pediatra si a zis ca poate de la mar face asa si sa nu ii mai dau sa vedem ce se intampla.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Smaranditza, si eu am aceleasi "problemute" cu Matei..am observat o inclinare spre roaderea pumnisorului stang..si nici noi nu avem stangaci in familie. Imi amintesc parca de faptul ca in filmuletul "In pantec" se spunea ca inca din burtica se poate afla dc bebe va fi ddreptaci sau stangaci, in fctie de degetelul pe care il suge(de la ce mana)..acum nu stiu...o sa incerc sa observ mai atent, dar tare mi-e ca parca e vb de mana stanga..

Roxyaly, poate este intr-adevar doar o toana..,si Matei sapt trecuta a supt mai putin ca perioada de timp...tragea de cateva ori si gata, dar recupera la o alta masa. Nu te speria prea usor.

Tina, nu stiu dc la noi te refereai cand ai pomenit de un baietel la botez care semana cu al meu. Noi am sarbatorit botezul pe 07.02 la biserica Sf. Ilie

La multi ani fulgusorilor iubiti sarbatoriti astazi!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY tare dulce mai e gaza asta mica a ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

La multi ani Doris!!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Lidia multumesc mult.iti doresc si tie un bebe la fel de dulcic cat mai curand.

Ralu-Seby multumesc, sper sa treaca toana asta.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!Eu dau -ua! Ca nu s-a prezentat nimeni cu ea!

Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

multumim de cofi , zicem sarbatoritilor de azi, uram multa sanatate la mamici bolnavioare si pentru Smarandita si nu numai:

cica majoritatea copiilor folosesc ambele maini in primul an, uneori chiar si in al doilea, abia apoi devin dreptati sau stangaci. Este neobisnuit ca un copil sa aiba preferinta pt una din maini inainte de 6-9 luni. Faptul ca un copil e stangaci sau dreptaci este innascut (10% din populatie e stangace). Si asa cum stim, este gresit sa fortam un stangaci sa devina dreptaci (preferinta pt stanga sau dreapta se aplica si in cazul picioarelor si ochilor)

(am si eu un prieten stangaci, fortat pe vremea lui ceasca sa scrie cu dreapta si care a facut blocaj din cauza asta, de a umblat maica-sa cu el ani de zile la logoped cu el, ca sa vorbeasca normal din nou. si oricum a ramas cu un usor balbism... desi e unul din cei mai inteligenti oameni pe care ii stiu)

sa aveti o zi minunata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Vreau sa urez si eu `La multi ani` cu intarziere Broscutei - si cu scuzele de rigoare,nu am intrat pe forum in perioada aceea...

Si pt Doris,fara intarziere
La multi ani!

Fetelor,va doresc multa sanatate si fericire alaturi de frumoasele voastre comori!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput