Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

http://ro.fotoalbum.eu/grigore_tina/a438874
cateva poze cu bebe meu

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

maine va spunem cum stam cu greutatea si cum ne e dupa vaccin.
dupa primul am fost ok.
am facut baita acum vom face nani.
noapte buna.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Tina ai un bebe frumusel, iar tu esti o mamica tanara si frumoasa.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

seara buna

am bagat si eu un nas sa zic sarbatoritilor de 14 si sa trimit un gand bun catre Shtephy, RamonaC si Lavi.
Sper ca restul sunteti in mare forma

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

LAVI am reusit sa intru pe mail.Merci mult.
TINA bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Multumim de gandurile bune . Dimi la 7 plecam la Craiova, sper sa ne si intoarcem cu vesti bune si sa nu ramanem acolo.
Va urez si eu de pe acum o spatamana mai calda decat cea care a trecut si fara bebei si mamici bolnavi/e.
Noapte buna mamici, bebici!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Hop si eu la un pupic scurt pentru toata lumea, dar mai ales pentru fetele noastre bolnavioare , sa va insanatositi repede Stephy iubita, cum ai reusit? Noi am avut o zi superba. Azi s-a facut un an de cand mi s-au implinit rugaciunile si Dumnezeu m-a binecuvantat cu minunea asta mica, asa ca am mers la locul faptei. Voi ati fugit la soare, noi am fugit la munte, la zapada, mai multe nu dau din casa. Ajunsi acolo, i-am povestit la Chiara cum plangeam eu pe strada cand vedeam femei insarcinate si bebelusi si cat mi-o doream si cum nu venea, si apoi tati a vazut ca mami o ia razna, asa ca a dus-o sa patineze si au facut prostioare si a aparut ea... asta mica m-a rasplatit cu niste chiote de ras de imi venea sa cad din picioare. Coincidenta sau nu, ginecologul meu de aici, care a vazut-o prima data pe Chiara cat era samburica a fost si el la schi azi, asa ca a vazut-o a doua oara. Foarte romantic a fost, ce sa mai! Nu mai avem nicio problema de cand ii dau supozitoarele alea, mi-e si frica sa va povestesc cat si cum s-a calmat ca sa n-o ia de la capat. Va pup si va doresc o noapte odihnitoare Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

RAMONAC drum bun si sa va intoarceti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara gagici,

Intru 2 min, sa va urez si eu o saptamana mai insorita!

RamonaC, sanatate lui Dominic si sa nu va opreasca in Craiova la spital!
Lavi, uuufff, nu mai trece raceala asta odata, sper sa reusesti sa te odihnesti mai mult si sa nu ai probleme cu sanul!
Tina, bine ai venit, am vazut poze cu tine si bebe, sa fiti voiosi si la fel de frumosi!
Stephy, sa te faci repede bine, asta mai lipsea..sper sa nu ai dureri mari!
Andre, f romantic, m-am emotionat citind postarea ta!

Va pupic pe toti si ne auzim sanatosi maine!!

La multi ani fulgusorilor de astazi Matei Constantin - de Roxyaly, Mihnea - de Ionelamaria, Daniel Stefan - de Andrutza, Luca -de Lillyka, Robert Andrei - de Crissa13, Nicholas Ellan - de Simonette, David Cristian - de Camelia86 !!!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Azi am fost plecati toata ziua in Timisoara.

Merg sa ma var in patut, dar inainte vreau s-o imbratisez pe Stephy si sa-i spun si eu ca poate alapta linistita, s-o pup pe Cuscrulina si ginerica si sa le tin pumnii maine, si sa-i urez bun venit lui Tina.

Va pup, mai vorbim maine!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput