Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
iar ati disparut??
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
lyly_mar spune:
Galli,raportez:fost la dr de familie: colinica renala, probabil ca am racit,tras curentu,dat antibiotic si nospa si ketonol......eee,un fleac
Si dc se uita pe la rinichii mei,se uita si la burta mea..........ca de ce este inca tare(dura) si de ce ma doare?ca nu e normal dupa 5 saptamani de la opearatieDc m-a vazut dr?nu, ca e in strainatatesa ma duc sa ma vada dr care a fost mana a 2a....habar nu am cum il cheama.....era un rezident pe acolo...dar cine l-a bagat in seama
Asa ca,tb sa ma duc la spital,sa vad cine o sa ma caute prin toate cele
lyly_mar spune:
Si ziceai de mine ca......am fost dulce ieri
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana afurisite mici ce sunteti voi..... vreti sa ^spuneti ca nu-s misto?? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliciana spune:
lyly,recapitulare: colica,sau colinica?
stii ca-s cu brocoli.....
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
da zii ca nu-s misto,si te cred!!!
stiu ca tu esti femeie serioasa!
lyly_mar spune:
Danny,asta intreb si eu?
Ca cica napraznicu inhiba ovulatia si se ia dupa ovulatie....
citat din mesajul lui galliciana danny,tu ai luat in acelasi timp napraznic si mladite de zmeur? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliciana spune:
nu,mey,lyly, napraznic se ia ca si branca ursului-pana la ovulatie.
lyly_mar spune:
citat din mesajul lui galliciana colica ,normal...dar de la calmante am luat-o Super misto! chestii normale.....fetele astea,se dau asa.....mai pudice lyly,recapitulare: colica,sau colinica? stii ca-s cu brocoli..... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliciana spune:
citat din mesajul lui mirela2 galli hihihihi |
de ce mire???
si io mi-s femeie serioasa!