Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lyly_mar/lyly_mar.jpg)
lyly_mar spune:
galli
cred ca de la durerea de rinichi mi se trage
Citat: | ||||
citat din mesajul lui galliciana
lylyshor, trebuie sa recunosc - ai fost o dulcica azi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa
va poftesc la ,
si
.
m-am trezit la ora 6,trebuie sa merg la admin financiara....
am ochii f mici,de abia am dormit.... pe cand am atipit, a inceput cuinele din dotare sa latre....
era 1-2 noaptea....
e greu al naibii....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
ma dispera vremea asta - iar ninge!!
ninge in ,mai rau decat iarna....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/samira33/samira33.jpg)
samira33 spune:
buna dimi
cam rar am fost prezenta pe aici in ultimele zile...da am bantuit Budapesta de dimineatza pana seara.
mona...sunt datoare cu un raspuns de la capitolul anterior:
in mod normal ,cand se face embriotransferul,embrionasii sunt intr-un cateter plin cu ser...si-i intruduce in uter.
in unele situatii-daca insisti foarte tare pe langa dr.K,asa cum am facut eu...poti obtine transferarea embrionasilor in uter tot cu cateterul respectiv dar solutia in care plutesc nu mai este serul ci una mai vascoasa...ce impiedica migrarea embrionilor-pentru ca ei mai plutesc/balanganesc prin uter 24-72 ore pana la nidare.
asta e explicatia mea...fara termeni stiintifici ca nu stiu sa-i mai redau...adica e un lepici ce functioneaza pe principiul "un' te pun...acol' sa stai"
nu stiu sa spun nici de ce este aplicata decat in anumite cazuri...din gasca noastra eu sunt singura care am reusit s-o negociezpana acum.
tre' sa fac ceva si cu Progesteronul...ca e mic...Utrogestanul asta ma enerveaza cumplit...deocamdata imi pregatesc un nou atac asupra lui dr.K...tre' sa-l conving sa-mi mai dea si altceva pentru nivelul de Progesteron.
hai ca m-am intins cat o placinta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy2007/amy2007.jpg)
amy2007 spune:
Buna dimineata, dragelor.
Eu inca ma rotesc pe langa butoiul cu muraturi.
Nici nu am dormit bine azi-noapte. Abia astept sa se faca seara sa vedem ce zice la ecografie. Imi vine sa plang, am o stare de-mi vine sa ma urc pe pereti si nici nu am chef de munca. Si nu ma mai dor nici ovarele .
Va pupic si aveti grija de voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Salut fete frumoase,
Merci de cafeluta sefo
Ti-am zis eu ca mai bine era un vitel ceva...
Las' ca vine el acasa si sa vezi ce doritor o sa fie dupa ce se intoarce din straini.
Pentru consolare, si eu sunt vreo 4 zile singurica , singurica...
Pe cateaua mea ultima o chema tot AIDA...era o nebuna...draga de ea...corcitura cu ciobanesc belgian...am maritat-o ca ne-au dat afara din casa fiindca nu tacea o clipa ...si stateam la casa particulara, cu curte si gradina...dar urla cat era ziua de lunga, pana ajungeam noi acasa...seara dupa 19:30...Asa ca al meu a dus-o la ...armata...serios..am facut-o OFITER
Samira, multam de explicatii....si las' ca placinta-i buna
Sper sa " stea acolo unde-i pui" pentru vreo 3 luni.
Am sa intreb si eu doctorelul, desi din cate il cunosc eu...slabe sperante...ca el e de principiul cat mai naturel ca sa aiba sanse sa ramana cu noi...
Amy, asteptam cu tine ecografia.
Libra,linisteste-te scumpo...astea sunt temerile normale ale oricarei mame......ai sa vezi ca o sa fie bine
.
Olandejelor...ce mai faceti?
Nico,
lyly
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Buna dimineata primavara!!!!!!!!!!!!!!!!!
Galli uite o , sa se faca si la tine primavara
Hai ca nu esti singurica....ai ditamai gradina cu pitici cu tine!
Libruta Ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine! Fii puternica pentru puiutzul tau!
AMY...pai ce facem aici?! Pai cum sa creasca foliculasii grasani si voinici daca tu ii deprimi cu pesimismul tau??? Haiii....privirea in fata si
inainte!
Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca va fi bine!
Intelesu-m-ai?!
Sami...ptiu, ptiu...pun si eu nitzel Super Glue sa se lipeasca bine bobita/bobitele
Bebitzaaaa...hai ca au inflorit zambilele si ghioceii, iar soarele ne scalda in lumina lui! Lasa-l "in puii mei" de butoi, ca s-au terminat si muraturile.....cel putin ale mele
Hai vino sa ne spui ca esti bine si pregatita de lupta.
En garde!
Pupicei dulci pentru toate fetitele inimoase!!!Babyboom
...vino la mami...acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Monicutza...pai cum altfel cherie?
Stii tu...daca iti doresti cu ardoare ceva si crezi cu tot sufletul in implinirea lui....intreg Universul lucreaza in folosul tau!
De aia spun, soarele a iesit asa frumos si miroase a flori afara....iubesc perioada asta!
Normal...sunt nascuta in maiBabyboom
...vino la mami...acum