Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica luminita, pai ma gandeam la urmatoarele variante: 1.subiect nou cu titlu petitie. 2.scrisoare catre admministrator. trebuie sa existe o cale sau cel putin inca o persoana care sa ni se adreseze. laura, nu vreau sa iti contest functia, nu ma intelege gresit, dar vreau sa mai vorbesc cu un forum competent pentru ca stiu ca NOI apartinem ASPIRANTELOR. si chiar daca am greit, incalcat vreu regulament, spuneti-ne ce anume trebuie sa intreptam , sa nu mai repetam. nu pot sa cred ca nu putem ajunge la o intelegere. fetele, trebuie sa fim unite, trebuie sa reusim. uka |
Uka, ia uite ce gasii io aici (ca tot avem voie sa vorbim de toate acum), extras din regulament DC:
"In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii/moderatorii forumului au intotdeauna dreptate. Ei pot lua masuri imediate in "spiritul" politicii acestui site, urmand sa modifice ulterior acest regulament.
Oricum ne mai sfatuim.
![](pupic.gif)
Libra, esti mortala! Da, pai cam asa se vede statutul de aspiranta !..Azi ai avut amnio?...Cum a fost?
![](pupic.gif)
Gali, unde esti, am vrea o casuta noua!
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Draga Laura, Exprimarea ta este mai mult decat suficienta si relevanta pentru calitatea ta umana! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Ellyshor, daca tu din 3 propozitii ai reusit sa imi identifici exact calitatea umana, eu ce mai pot aduaga?!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
danny1 spune:
fetelor,eu sunt cu voi,dar voi reveni maine mai combativa ca acu nu ma simt bine.asa e in fiecare dupa-masa,program de pat.azi dimi mi-am varsat fierea,cred.sau ceva de genul.scz pt detalii.
mno,da eu acu unde sa postez,cui apartin?e bine aici?
va pup.
maine cine stie pe unde mai suntem.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Mire
Doamne ajuta pentru Sami!!!
Sper ca si-a luat Super Glue-ul la ea
Danny, ai grija de tine si de pui! Pooopam burticaBabyboom
...vino la mami...acum
soricica spune:
luminita, m-ai luminat, ca sa zic asa .
deci, sa inteleg ca societatea in care traim si-a pus perfect amprenta si peste mai marii dc-ului,in sensul ca emit anumite regulamnete ca sa fie in favoarea lor si numai pentru ei...
laura, iti multumesc inca odata pentru timpul acordat, cu regretul ca nu cred ca ai facut tot ce se putea pentru a ne ajuta.
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui alina06st Eu sunt la serviciu. Va citec printre picaturi de muzica in ureche (lucrez intr-un radio). Si ma pregatesc de plecare. Ma uitam ca inca a mai nins...pffff. La noi e soare, dar frig. E frumos daca stai inauntru, dar cand iesi, nu mai e. Despre mine n-am mare lucru de scris, astept cm-ul ca sa-mi fac hormonalele de z 3. Si ma enerveaza ca exact acu cand am eu ceva de facut s-a gasit el sa intarzie. Si-am mai dat si 20 de lei pe un test d-ala (desi banuiam eu ca nu-i nimic). Normal ca n-a fost nimic. Adica, a fostr: o linie foarte rosie ![]() |
Alinush
![](floare.gif)
Pai suntem colege de breasla!
![](punk.gif)
Si eu tot in presa audio lucrez
![](icon_smile_big.gif)
![](bubumica.gif)
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](bubumica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
dar oare nu putem crea un alt subiect la fel ca cel vechi dar cu alt nume, mi e peste mana sa stau pe alt forum, vreau acasa la noi
Ellyshor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Draga Ellyshor, daca tu din 3 propozitii ai reusit sa imi identifici exact calitatea umana, eu ce mai pot aduaga?! Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Eiii, ai vazut ca ai gasit ce sa adaugi???!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mersi ca nu mi-ai inselat asteptarile!
![](icon_smile_cool.gif)
![](bubumica.gif)
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](bubumica.gif)
soricica spune:
fetele, totusi zic sa nu ne dam batute si sa renuntam asa usor.
suntem niste luptatoare.
ce ne costa, in afara unei pierderi de timp de la treburile zilnice, o petitie sau subiect"PETITA ASPIRANTELOR"???
eu zic sa incercam.