Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
buna dimi
samira nu stie daca face azi ET.
ma duc azi la clinica....si vad acolo....dr. K si embrioloaga spun ca putem sa-i lasam pana maine...ca-s embrioni puternici dom'le...vanjosi...din popor
galliciana spune:
hihihi,venisi....
pai,da,domle,neam de daci si de romani!!
bafta sami!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
mami vreau
are punctie azi!!!
aducem noi cofrag,lauraaaaaa!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
adria,al catelea FIV e in aprilie? nr 2?
mami_vreau spune:
Neatza!!!!
Multumesc galli pentru majorete!!!
Nu pot sta la cafea ca n-am voie inainte de anestezie! si mai trebuie sa ma si pregatesc pentru vizita la el!
Doamne ajuta sa gaseasca doctorasul cu ochi albastri si la mine ceva oua!!!!
Va pup dulce!!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
adria cu mare placere!
amy ce bataitza meriti! pai io nu-ti spusei acelasi lucru? nu mai bine putini si buni? Ma bucur tare mult ca ti-a revenit optimismul! si bafta!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
amy2007 spune:
Buna dimineata, dragelor.
Laura, sa dea Bunul Dumnezeu sa gaseasca ousoare vanjoase la tine si gigei vioi la sot.
Samira, tin pumnii si pt tine, sa iti faca ET maine daca zice sa pot rezista pana maine.
Aveti grija de voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
laura,sami, si acolo ninge??
menics spune:
Buna dimineata,
multumimm galli harnicuta , de cafea
laura si samira astea sunt pentru voi
galli hai la mare ca e soare si frumos...nu este foarte cald, dar e asa de frumos...din birou e o zi perfecta de primavara
mayan se marita???ups! pai atunci sa fie intr-un ceas bun
eu raportez: ieri program administrativ: platit banca si cablu, spalat doua masini de rufe, plus defrisat "fifi"dupa care...
asa ca azi sunt cu toate la zi...ei nu am gatit nimic...voi ce mai mancati, ca eu nu mai am idei...
Manu