Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
Paula, eu te citesc de multa vreme, chiar de la inceputul nasterii Alexandrei. Adica citesc aici la voi, de asta mi-a venit usor sa intru si sa scriu, ca eu parca vorbesc cu persoane cunoscute de ani de zile desi voi poate nu ma cunoasteti. Nu pot sa spun mai multe decat Carmen, decat ca mereu te-am admirat, cata putere ai. Chiar daca tie nu ti se pare asta, sa stii ca esti puternica. Apoi cand am ajuns in Suedia si am vazut cum sunt tratati aici copiii si adultii cu probleme, mereu m-am gandit la voi si m-am intors aici pe forum sa citesc despre voi, dar nu prea am avut ce...asa cum spui, nu mai scrii despre Alexandra. Te inteleg, e totusi de admirat ca citesti si scrii in continuare chiar daca la modul general. Te imbratisez cu drag, esti o mama deosebita, sa stii.
Atunci pe cele doritoare va asteptam cu drag la noi. Facem o masa mare, punem de o cafea si o clatita si stam la taclale sa ne cunoastem mai bine. Ce ziceti, tentanta oferta?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
paula2003 spune:
Da, de foarte mult timp nu am mai spus nimic de Alexa. Ce pot sa spun? Sunt multe care mi-as dori sa le stie toti dar din anumite motive nu le pot spune. Poate voi spune, dar nu e cazul acum.
Nu am scris pentru ca am sperat in mai bine, in schimbare, in o evolutie super spectaculoasa din toate punctele de vedere. Sistemul nu te sprijina in nici un fel. Daca se poate sa-ti ia si ce iti da.
Eu am incercat sa fac tot ce se paote, dar pe zi ce trece imi dau seama ca sunt vise care nu-si au rostul. Am ajus sa ma gandesc doar la ce fac maine cu Paul cum nici nu ar fi si ea. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul si m-am invatat sa nu mai am vise, sperante nici pentru noi, dar pt. ea.
Hai ca deja am monopulizat subiectul si nu-mi place, mai ales ca nu am nimic de spus.
paula2003 spune:
Mihaela s, de mult ne tot bate gandul ca la voi fiind servicile sociale super bune sa emigram, dar Alex raceste foarte des la plamani si nu putem din cauza temperaturii. Inca ne bate gandul sa plecam din tara. Mai tatonam si poate prindem si putin curaj, sau inca nu a ajuns cutiul la os sa ne impinga mai repede. Mai este si ca ne-am facut un confort aici si numai la gandul ca o luam din nou de la ligura si cutit ma sperie putin.
Multumesc pentru sfat si incurajare.
paula2003 spune:
Daca tot sunt citita de toata lumea sa vad cine ma si ajuta.
Alexandra face dansuri(salsa, samba.....)de 2 ani de zile. L-a avut pe Paul partener pana la serbarea din iarna. Atunci eu am decis sa-i despart si sa-si vada fiecare de drumul lui. Paul are o partenera tupeista, frumusica foc si foarte pupacioasa. Alexandra a mai dansat cand cu o fetita, cand singura, dar mai nou, d-na vazand ca nu lipsim aproape deloc, m-a rugat sa-i caut un partener de dans pentru a intra in concurs.
Aveti o cunostinta, ruda care are o deficienta si si-ar dori sa faca dans?
Va multumesc.
l_carmen2003 spune:
Sunt departe din pacate... nu am cum sa te ajut, dar inca o data remarc... Alexandra face dans... asta spune multe-multe despre evolutia ei, nu?
In bine...
paula2003 spune:
Da, este o fetita mult peste media celor ca ea. Stie engleza, germana, inot. Acum nu pot vorbi in comparatie cu Paul, nu asta vreau sa spun. Stie la nivelul ei, dar se descurca.
ankalaura spune:
Deci eu sunt cu DA pentru un subiect comun, din toata inima. Cand am zis ca am indoieli, la inceput, a fost din cauza discutiilor in contradictoriu de atunci, dar mi-am dat seama ca de fapt ele nu sunt reprezentative, si ca putem foarte bine sa schimbam idei.
Pentru asta e un forum, parerea mea, pentru schimbat idei despre chestii. Nu neaparat pentru a schimba idei CU anumite persoane. Pentru asta exista mail, messenger, private si la indemana oricui.
Pe mine ma intereseaza experiente, pareri, ale oricui!
Am disparut un timp din cauza de mutare Acuma suntem in zona, chiar daca nitel cu intermitente, ca mai avem multe de despachetat si aranjat....
CARMEN - m-a impresionat ce ai spus despre fratele tau! Un om deosebit, si la fel si parintii tai, clar!
Jos palaria pentru PAULA!
Exact ca si Mihaela, ma gandesc la voi cand vad ce facilitati sunt in Canada pentru orice persoana cu orice fel de deficienta si de orice varsta!
cristinamh spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151189
sper ca am acoperit toate anotimpurile cu noua denumire...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii