Ajutor pentru copiii si familia lui Carmen

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

mama lui Carmen nu poate ramane peste noapte cu Marius si cu baietii pentru ca are si dansa sotul cardiac, hipertensiv si ea este cea care trebuie acum sa le ofere suport celor doi, si tatalui lui Carmen si sotului ei. Ea, mama, care si-a pierdut unicul copil. Sta cu copiii pana ii culca seara la ora 21,30 dupa care pleaca si dansa acasa. Sunt o familie de admirat, foarte uniti si aproape. Vinerea trecuta parca m-am intalnit cu dansii in parc eram si eu cu fetitele. au avut atata putere incat m-au condus si pe mine pana la iesirea din parc ca imi e urat nopatea sau seara. Sunt niste oameni deosebiti. Tot respectul si consideratia pt mama lui Carmen.
Baietii sunt niste dulci si scumpi. Sper din tot sufletul sa ii poata vedea si Carmen de unde e ea acum, sa se bucure de evolutia lor si de zambetul lor.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Sunt sigura ca ii vegheaza si ca e mereu langa ei...doamne...ce tragedie
Si bunica...of..sa-i dea DD multa putere...

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

De cand s-a intamplat tragedia lui Carmen ma simt asa de indurerata de parca as fi pierdut o prietena buna. Nu ne-am intersectat cred pe subiecte si nici nu ne-am cunoscut, dar ce i s-a intamplat imi rupe sufletul.
Minodora, iti multumesc ca esti emisarul nostru.
Mamei lui Carmen, toata sanatatea si puterea i-o doresc, de ea acum vor depinde toti, si puiutii, si taticii.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Ce mai stiti de copiii lui Carmen? Ma gandesc mereu la ei saracutii. Pe mama nu o poate inlocui nimeni.

Mergi la inceput