Ajutor pentru copiii si familia lui Carmen
Raspunsuri - Pagina 5
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui minossota 50 lei de la Batista Mioara Adriana (nu cunosc userul de pe DC). |
Din lipsa de timp am rugat o colega sa mearga la banca sa depuna banutii.
Minossota .
Nico
avstef spune:
Ma doare sufletul cand ma gandesc la cei doi copilasi!!! Dumnezeu sa ii aiba in paza!!!
minossota spune:
Mirela, au intrat banutii de la tine!
Deci,
desprecopii -100Euro
Am stabilit cu o prietena ca sa-i scoatem pe copii in parc, mergem in weekend-ul viitor.
Multumesc inca o data pentru sprijin
helbi spune:
Citat: |
Am stabilit cu o prietena ca sa-i scoatem pe copii in parc, mergem in weekend-ul viitor. |
F. frumos gestul vostru! Carmen, de acolo de sus, sigur e mindra ca a avut asa prietene si ca puii ei au ramas inconjuratzi de oameni minunatzi!
madalina84 spune:
Am depus si eu 50 ron in contul afisat pentru jucarii,imi pare rau ca nu am fost atenta sa trimit si pentru coroana.Bani au fost depusi online,or sa apara de la stanculesc m
MINOSOTTA ,esti o femeie admirabila si iti multumim pentru tot ce faci pentru familia lui Carmen.Multa putere taticului sa-si creasca baietei si sa mentina vie amintirea mamei
minossota spune:
Buna dimineata,
N-am mai intrat pe forum de cateva zile si azi vroiam sa spun fetelor ce fac cei mici ai lui Carmen si sa multumesc celor care au mai trimis banuti pentru jucarii.
madalina84 - 50 lei
raluk16 - 50 lei
Multumiri tuturor pentru sprijin si ganduri frumoase
Am vorbit cu Marius , dar si cu mama lui Carmen. Copii inca nu stiu clar ce e cu mama, sunt destul de agitati, dar fiind micuti reusesc sa le schimbe atentia catre altceva. Nu vorbesc foarte multe si inca nu te poti intelege foarte bine cu ei. Noaptea sunt mai speriati si si-au luat de cateva ori pernele si au venit in pat cu tati, dar fiind obisnuiti sa doarma singuri au stat putin in alt pat.
In timpul zilei sunt cu bunica si cu bona pana in jur de ora 19 si seara raman cu tati.
Din punct de vedere al vestilor despre ce anume s-a intamplat cu Carmen...cauze neelucidate ale decesului, nu s-a confirmat nicio miocardita pe care medicii o lansasera la momentul in care ea era inca in viata. O analiza care a fost trimisa de cei de la Synevo in Germania a confirmat ca presiunea la creier in ziua decesului exista (ceva legat de cantitatea de sodiu).
Alte vesti nu am, dar va tin la curent. I-am propus lui Marius sa ne vedem cu copii in parc si sper ca acest lucru sa se intample in curand in functie de timpul pe care el il are la dispozitie, eu sper ca in acest week-end sa ne si vedem.
Cu drag,
Minodora
alex_andra spune:
MInodora...sa ne spui cum a fost in parc...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
cami_antonia spune:
doamne nu pot sa cred ca atat de putina lume a scris la acest subiect care mie mi se pare sfasietorrrrr
cred ca lui marius ii este super greu sa puna seara capul pe pernaaaaaa
cred ca ii e si frica sa stea el singur cu copii
dar de ce nu ramane si bunica peste noapte?
mi se pare super greu sa fii singur
cu 2 bebelusi
ffffffffff greuuuu
mai ales emotional vorbind
cred ca am fi trebuit sa ne unim mai multe
mai ales saptamana asta ca vine
pastele si poate nu au ce pune pe masa
eu voi trimite niste banuti sper saptamana viitoare
caci din pacate indemnizatia nu s-a aratat inca
dar sigur voi pune mereu cand pot
caci m-a socat mult prea tare cazul acestor copii minunati
sa ii pazeasca dumnezeu
si roaga-l pe tati al lor
sa ii impartaseasca
cat poate el de des
sa ii pazeasca Dumnezeu
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
a_alinta spune:
cami, nici nu se pune problema ca nu au ce pune pe masa, infiorator e ca nu mai e mami a lor care sa le puna bucatele pe masa, care sa-i imbratiseze, care sa le sopteasca la ureche cat de mult ii iubeste.
ajutorul eu il vad mai mult spiritual, in sensul ca minossota poate transmite gandurile noastre bune catre sotul si copiii ei.
suntem in saptamna Patimilor si trebuie sa credem ca tot ce ne e dat trebuie sa ducem .
Kariris spune:
mama lui Carmen nu poate ramane peste noapte cu Marius si cu baietii pentru ca are si dansa sotul cardiac, hipertensiv si ea este cea care trebuie acum sa le ofere suport celor doi, si tatalui lui Carmen si sotului ei. Ea, mama, care si-a pierdut unicul copil. Sta cu copiii pana ii culca seara la ora 21,30 dupa care pleaca si dansa acasa. Sunt o familie de admirat, foarte uniti si aproape. Vinerea trecuta parca m-am intalnit cu dansii in parc eram si eu cu fetitele. au avut atata putere incat m-au condus si pe mine pana la iesirea din parc ca imi e urat nopatea sau seara. Sunt niste oameni deosebiti. Tot respectul si consideratia pt mama lui Carmen.
Baietii sunt niste dulci si scumpi. Sper din tot sufletul sa ii poata vedea si Carmen de unde e ea acum, sa se bucure de evolutia lor si de zambetul lor.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna