Ajutor pentru copiii si familia lui Carmen
Raspunsuri - Pagina 4
nma spune:
Sper sa ajung si eu la banca azi.
Eu ma gandeam, daca se strang mai multi banuti, sa pastrati ceva pentru ziua de nastere a copiilor.
Nico
minossota spune:
Buna dimineata,
Aseara eram mult prea obosita psihic pentru a mai putea sa intru pe forum. Am fost la inmormantare si ....nu stiu ce-as putea sa spun. Pe Carmen am revazut-o in chipul mamei ei, acelasi zambet, aceeasi privire. A fost sfasietor sa-i vezi pe toti trei, sot, mama si tata langa Carmen luandu-si ramas bun. In cimitir niciunul dintre ce prezenti si cred ca erau la 200 persoane nu a plecat pana nu au vazut si florile peste mormantul lui Carmen. O liniste apasatoare, se auzea doar pamantul cazut peste cosciug si puteai sa vezi fetele tuturor impietrite de durere si doar lacrimile indrazneau sa mai brazdeze chipurile.
La pomenire, mama lui Carmen a cautat sa ne spuna la fiecare cate un cuvant bun de incurajare, ca o adevarata mama, nici nu stiu de unde isi mai gasea puterea, se vedea pe chip ca in ultimele zile se topise de durere, dar ne privea pe toti ca prietenii lui Carmen si asta cred ca ii dadea forta de a putea sa zambeasca la fiecare dintre noi.
Copii inca nu au aflat de ce mama nu mai vine, ei tot spera sa o vada. Mai ales seara intraba mai mult, era momentul in care o vedeau pe Carmen. Bunica incet, incet va prelua rolul mamei si din pacate ei nu-si vor mai aduce aminte...
Marius multumeste tuturor pentru sprijinul pe care l-ati aratat si toate cuvintele frumoase, iar despre jucarii....ne asteapta intotdeauna cu mare drag. Le da posibilitatea lui Stefan si Petru sa mai strice cate ceva si daca este de la noi e si mai bine...;-)
Coroana am fotografiat-o si am postat-o In memoria lui Carmen
unde am sa continui sa postez si fotografii cu cei mici ai lui Carmen cand ii voi vedea, continuand obiceiul lui Carmen de a avea album online aratand astfel evolutia copiilor.
A costat 400 lei.
Au intrat cei 30 de euro de la Helbi si 50 lei de la alex-andra.
Multumesc pentru sprijin
Va doresc sa va strangeti la piept puii ca si cand ar fi ultima oara, iar pentru cei dragi sa aveti mereu cuvinte frumoase pe care sa le spuneti. Este postul Pastelui si relatiile dintre oameni sa fie dintre cele mai bune. Sa traim fiecare moment ca si cand ar fi ultimul! Nu avem de unde sti ce ne rezerva viitorul si Doamne Doamne!
Cu drag,
Minodora
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
alex_andra spune:
...as vrea sa pot spune ceva, dar din pacate cuvintele nu pot exprima ceea ce simt...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
toanca spune:
Doamne....cat de trist.
Din pacate, cuvintele sunt de prisos....
Dumnezeu sa o adihneasca in pace!
desprecopii spune:
Buna Minodora,
Coroana e foarte frumoasa, multumim ca te-ai ocupat cu suflet de acest lucru.
Am pus si eu banii ieri - sa imi spui daca au ajuns.
te pup si te rugam sa ne mai tii la curent cu stiri despre copiii lui Carmen.
cu drag,
Mirela
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
roxy spune:
multumim pentru vesti, e asa de dureros.Fiecare simte durerea asa mare si pentru ca ne punem pe noi in postura in care e Carmen acum , aceea de a pleca si ne gandim ca puii nostrii vor fi crescuti de altii, care chiar si mamele noastre fiind , tot e dureros sa stii ca te vor inlocui in sufletul copiilor tai.
E bine ca are cine prelua cresterea copiilor, mai dureros era daca era o mama singura care ce s-ar fi facut in aceasta situatie, dar sa nu faca greseala de a o face uitata pe Carmen in sufletele copiilor ei.Chiar daca e dureros, ar fi bine sa li se spuna ca mama a plecat la Doamne Doamne , in caz ca stiu de El, ca ii vede mereu cum cresc si se bucura de orice fac ei.Ca ramae pe vecie mama lor , si sa nu lipseasca poza ei din casa, sa o poata vedea si de ce nu strange la piept ori de cate ori le e dor de ea.
Mi se rupe inima si nu am cunoscut-o, dapoi celor doi copilasi, care poate e mai bine ca nu constientizeaza adevarata semnificatie a intamplarii, si eternul ei.Sa dea bunul Dumnezeu sa pastreze vie imaginea ei in sufletul lor toata viata lor.
helbi spune:
Cumplit de dureros!
Minodora, multumesc pt confirmare si sper sa ne tzii la curent cu vesti despre cei doi copii!
minossota spune:
Buna dimineata,
Am sa va tin la curent cu nazdravaniile celor mici ai lui Carmen si am sa postez din cand in cand si fotografii cu ei.
Stefan si Petru sunt pe maini bune, mama lui Carmen este un om deosebit, a fost profesoara si stie cum sa puna problema intr-un stil pedagogic propriu. Sunt convinsa ca nu va cauta sa-i faca pe copii s-o uite pe Carmen, ci din contra, ii va face prezenti la ingerul de langa ei.
Mirela, aseara am verificat si nu intrasera banutii. Am sa te tin la curent cu acest aspect.
Va pup cu drag,
Minodora
Mamica de 2 baieti
minossota spune:
au mai intrat in cont pentru jucarii si coroana:
50 lei de la Batista Mioara Adriana (nu cunosc userul de pe DC).
Deci, pana acum a donat:
Helbi-30 euro (120 lei)
andra-alex-50 lei
Mioara Adriana -50 lei
Multumesc tuturor!
Mamica de 2 baieti
Anina_n spune:
Of, Doamne, cat de dureros poate fi !
Minodora, multumim !
Mirela, multumim !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !