Ajutor pentru copiii si familia lui Carmen

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns minossota spune:

Am trimis Mirelei un PM cu datele conturilor in RON si Euro (in EURO am la indemana doar contul sotului meu).

Nu stiu daca este cazul sa le afisez pe site, astept sa-mi spuneti voi. Cel de la BCR in RON il am cu internet banking si pot sa vad exact de la cine si cum au intrat banutii.

Este foarte faina ideea de a strange toate mesajele lui Carmen intr-un fisier, pentru mine e mai complicat ca nu stiu exact pe unde a scris si e mai greu de parcurs tot forumul. Marius va fi de acord cu asta, sunt convinsa de acest lucru, chiar s-ar bucura tare mult de cele scrise si ar simti ca este in continuare alaturi de ei (nu ca n-ar sti acest lucru).

Si cu jucariile nu cred ca va avea nimeni nimic impotriva, iar copii s-ar bucura tare mult. Nu stiu daca acum este cazul de jucarii avand in vedere ca nimeni nu are timp pentru asta, dar dupa ce trece inmormantarea....cu mare drag!

Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Cred ca ar fi mai simplu ca pui conturile pe site decat sa dai PM, mai ales ca nu stii cui sa trimiti.

Copii ce varsta au?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Stefan (cel cu ochii albastri-seamna foarte mult cu Carmen) si Petru (ochii caprui -seamana cu Marius) implinesc 3 ani in 27 iulie 2010.

Conturile sunt:
-la BCR
RO34RNCB0318004010430002
Stoica Minodora Gabriela

Am la indemana contul sotului in Euro, si am detaliile pentru transfer din Europa

Contul in euro:
Stoica Adrian,
ING Bank NV Amsterdam, Sucursala Bucuresti,
Cod Swift: INGBROBU;
Cod IBAN: RO 10 INGB 0000 9999 0040 8034

Mamica de 2 baieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui minossota

Stefan (cel cu ochii albastri-seamna foarte mult cu Carmen) si Petru (ochii caprui -seamana cu Marius) implinesc 3 ani in 27 iulie 2010.

Conturile sunt:
-la BCR
RO34RNCB0318004010430002
Stoica Minodora Gabriela

Am la indemana contul sotului in Euro, si am detaliile pentru transfer din Europa

Contul in euro:
Stoica Adrian,
ING Bank NV Amsterdam, Sucursala Bucuresti,
Cod Swift: INGBROBU;
Cod IBAN: RO 10 INGB 0000 9999 0040 8034

Mamica de 2 baieti

Maine dimineata o sa fac si eu un transfer de 50 de lei.Acum nu mai am cum pt ca la mine la banca se termina programul la ora 16. Cred ca imi va trebui si o sucursala de la BCR.

Dupa inmormantare, poate ne strangem cateva si pentru niste jucarii pentru baieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Minodora, o sa trimit si eu deseara contributia mea pentru coroana in contul Euro care l-ai dat.

Mergi la inceput

Dragele mele,
Mirela mi-a zis ca va depune 100 Euro poate chiar ca i-a si depus, mai era cineva care spunea ca va depune maine 50 lei. Transferul in Euro va lua cateva zile, deci abia la sfarsitul saptamanii vor intra sau chiar inceputul saptamanii viitoare, asta stiu de la alte tranzactii efectuate de cumnatul meu din Anglia.

Coroana va fi in jur de 400 lei, este toata din trandafiri rosii (60)cu mesajul "Nu te vom uita- comunitatea Desprecopii.com"

Pentru banii care se vor strange in plus vom merge dupa inmormantare sa luam ceva jucarii cu fetele din Bucuresti.

Multumesc tuturor!
Cu drag,
Minodora

Mamica de 2 baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Minodora, am trasferat acum niste bani pt coroana si jucarii pt baietzi (ce ciudat suna combinatzia) in contul de Euro al sotului tau.

Mergi la inceput

Ok Helbi, cand intra banii in cont iti si dau de veste!

Multumesc pentru sprijin!

Mamica de 2 baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Minossota am sa transfer si eu banuti cand am timp sa ajung la banca, fiind deja tarziu pt coroana voi transfera pt jucarii si ce mai credeti voi pt baieti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

minossota, am depus banii cu specificatia "donatie carmen".
Of...sa ne tii si pe noi la curent cu ce se mai intampla

Mergi la inceput