Ajutor pentru copiii si familia lui Carmen
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Subscriu la trimisul coroanei si macar o jucarie mai mare daca am trimite copiilor, ceva ce isi doresc ei mult si poate inca nu au putut parintii cumpara
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
desprecopii spune:
Multumim pentru mesaj, Minodora!
As vrea sa trimitem o coroana din partea Comunitatii Desprecopii.com
- daca ai putea sa o iei tu si sa o duci - eu am sa iti trimit banii.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
dana_lucia spune:
Mirela, asta da coincidenta, am scris cam aceiasi idee si aproape in acelasi timp.
As dori sa contribui si eu pentru coroana si ceva pentru copii cum a sugerat Daria.
minossota spune:
Dragele mele,
Gestul vostru este extraordinar si ma impresioneaza pana la lacrimi! Ma plec in fata voastra !
Chiar mai devreme am vorbit cu o doamna de la care am mai cumparat flori din Piata Amzei si ii ceream detalii pentru coroana de flori care vreau sa o facem (prietenele ei).
Coroana cea mai mica ca si costuri ajunge in jur de 225-250, cea medie in jur de 350. Eu i-am zis ca am incredere in gustul dumneaei si ca o poate face cum vrea, eu doar ii voi transmite ce mesaj sa scrie.
Pe voi va rog sa-mi transmiteti din ce flori vreti sa fie, ce culoare sau culori, care este limita bugetului si mesajul ce trebuie scris pe coroana.
Maine trec pe la floararie si le iau pe amandoua, iar cine vrea sa participe la inmormantare-fetele din Bucuresti, va avea loc in Militari, cimitirul din Rosu (comuna)-la un km distanta de la intrarea in comuna pe partea dreapta, la ora 13.
Multumesc inca o data pentru ceea ce faceti!
Cu drag,
Minodora
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
alex_andra spune:
Din pacate, avand in vedere ora, cred ca e prea tarziu sa mai contribum pentru o coroana.
Dar sunt de acord sa strangem niste bani pentru copii.
Imi pare extrem de rau si mor de nervi cand vad ca unii oameni vorbesc tampenii fara sa gandeasca, bazat pe ce "au auzit" de la tv.
Un destept de coleg de-al meu a zis niste idioteniide imi venea sa-i sparg capul...
Oare nu e suficient ca oamenii sufera ca naiba??
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
minossota spune:
Ora nu e tarzie, se mai poate face comanda, trebuie doar sa stiu foarte clar ce anume sa fac, care ar fi mesajul de scris si ce flori sa pun in coroana.
Deci, desprecopii, daca esti prin preajma, te rog un semn sa stiu ce voi face.
Multumesc,
Minodora
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
Luna1 spune:
Minesotta noi de la Strumfi ne-am gandit sa ii cautam mesajele lui Carmen referitoare la copiii ei si sa le salvam intr-un document. Astfel vor putea mai tarziu sa le citeasca , cand vor fi mari, si sa cunoasca dragostea mamei lor pentru ei. Te rog intreaba-l pe Marius ce parere are.
Mi-as dori sa particip si eu la coroana daca aveti un cont pe paypal.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
desprecopii spune:
Buna Minodora,
Ma gandeam la o coroana medie, cu trandafiri rosii cu textul:
Nu te vom uita - din partea comunitatii Desprecopii.com
Unde iti trimit banii?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui minossota Ora nu e tarzie, se mai poate face comanda, trebuie doar sa stiu foarte clar ce anume sa fac, care ar fi mesajul de scris si ce flori sa pun in coroana. Deci, desprecopii, daca esti prin preajma, te rog un semn sa stiu ce voi face. Multumesc, Minodora Mamica de 2 baieti Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005) |
ah....sunt pe alta lume....credeam ca azi e miercuri si de-aia am zis ca e tarziu.
Vreau sa stiu si eu unde sa trimit banii si eventual cam cat ar trebui.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)