Stresul nu e boala profesionala?!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

O intrebare fara prea mare legatura cu topicul : Alexandra , la manichiura si pedichiura desterilizeaza doamnele acelea ustensilele in fatza ta?

Referitor la cheltuielile tale nu mi se par mari deloc.Sunt chiar normale.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

la picioare se foloseste spuma marii...vrei sa schimbe piatra la fiecare client?

ai vazut...6 h/zi...10000 euroi salariu..."hit the road Xio"..ce mai astepti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
Dar sa-ti faci un credit pt casa mi se pare de bun simt.

Nu este adevarat. Este de bun simt daca ITI PERMITI ..daca nu iti permiti, gasesti alte solutii. Eu nu sunt de acord cu cei care si-au facut credit la case si nu mai au bani de un suc, apoi se plang pe toate gardurile ca sunt stresati cu creditele. E bine de socotit in avans, sa nu devii sclavul casei ... stai in 4 camere si marmura si traiesti de la luna la luna cu banii numarati.
Sunt multi care fac asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

Nu este adevarat. Este de bun simt daca ITI PERMITI ..daca nu iti permiti, gasesti alte solutii. Eu nu sunt de acord cu cei care si-au facut credit la case si nu mai au bani de un suc, apoi se plang pe toate gardurile ca sunt stresati cu creditele. E bine de socotit in avans, sa nu devii sclavul casei ... stai in 4 camere si marmura si traiesti de la luna la luna cu banii numarati.

buflea...ce vorbesti tu aici este exact ce se vrea de la o societate. cum poti tu sa spui sa nu mai faca lumea credite si sa se intinda cit este plapuma?

ei se baga la ap de 4 camere...dau taxe...banii merg la medicina...si tot asa. ...suna bine ce spun sau nu?
ei sint niste victime...si se jertfesc ca tu sa o duci mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

Ai scos din context.
Chiria unui apartament este echivalenta cu anuitatea (credit plus toate comisioanele) pt un credit ipotecar.
Daca iti permiti sa faci acel credit, din punctul de vedere al bancii,(pt ca banca iti ia in calcul doar o parte din venituri, ori tu poate vrei sa platesti jumatate din venituri pe chirie, dar pt credit nu se poate) de ce sa nu-ti cumperi si sa stai cu chirie?

Si cand ziceam de credit ma refeream strict la acel tip de apartament pe care l-ai si inchiria.
Chiria pt o garsoniera, de exemplu,poate fi chiar mai scumpa decat creditul pt aceeasi garsoniera.

Si da, ziceam ca mi se pare de bun simt sa-ti achizitionezi un apartament, normal, daca iti permiti.
De bun simt, adica, nu mi se pare exagerat sa vrei sa-ti cumperi o casa. Ca doar nu am zis ca-ti cumperi o super vila si dup-aia nu mai ai bani de paine ;)
Ca daca doi adulti au , de exemplu, salariul minim pe economie si mai au si un bebe, nici chirie nu-si permit, deci vor sta cu rudele, probabil. Nu e nimic de condamnat, din pacate, asta e situatia in multe familii.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

O intrebare fara prea mare legatura cu topicul : Alexandra , la manichiura si pedichiura desterilizeaza doamnele acelea ustensilele in fatza ta?

Referitor la cheltuielile tale nu mi se par mari deloc.Sunt chiar normale.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Da, le sterilizeaza in aparatul acela special. ma refer la forfecuta si cele de gen.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

N-am mai dat de multisor pe aici si ce citesc pe ultima pagina nu prea mai are legatura cu titlul. In fine, hai sa aduc topicul pe fagasul initial.
Moartea ziaristului Mile e tot cauzata de stres? A murit omul la 34 ani. Sistemul imunitar era slabit. Intrebarea e de ce? cauza mortii: infarct. din nou de ce? Poftim asta nu mai era la patron, ci lucra free lancing, deci, aici cine e de acuzat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai banca ta cumpara coaforul X si sala de forta Y si apoi trimite pe toti cei ce au bani impumutati la ei 1 zi pe luna la tratament. Bine..le plateste doar intrarea....vopseaua si altele fiecare e responsabil.
Impusca 2 iepuri ..ii si destreseaza si se si asigura ca au de unde sa-i adune in caz ca nu-i mai gasesc sa dea banii inapoi.
suna bine?

nu ride musiu ca la firmele de software din sua aduceau pe vremuri maseuza (acum vreo 10 ani). Acum am inteles ca aia de la google au facilitati nemaipomenite. In rest mai o masa de pinpong, mai un picninc sau un gratar in curtea companiei in care poti sa arunci cumnigii si sa-l bagi pe ceo si cfo in apa, sau bilete sponsorizate de companie la parc de amuzament... solutii mai sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

N-am mai dat de multisor pe aici si ce citesc pe ultima pagina nu prea mai are legatura cu titlul. In fine, hai sa aduc topicul pe fagasul initial.
Moartea ziaristului Mile e tot cauzata de stres? A murit omul la 34 ani. Sistemul imunitar era slabit. Intrebarea e de ce? cauza mortii: infarct. din nou de ce? Poftim asta nu mai era la patron, ci lucra free lancing, deci, aici cine e de acuzat?

bai, te rog eu frumos, abtine-te!! Mile e cald inca, lasa-l in pace, nu-l tari in speculatii de doi bani, ca nu-l stii tu, nu-i cunosti viata, nu-l cunosti! subiectul asta nu este despre persoane! Carmen, Mile, odihneasca-se-n pace!! nu ii face subiect de barfa, putin respect pentru familiile si prietenii lor!!!

Mergi la inceput

mai, imi cer scuze daca am deranjat cu ceva. Nici prin cap nu mi-a trecut sa speculez sau sa afirm ceva. exista un articol in Jurnalul.ro de azi in care se spune putin despre el, profesional, cauza mortii, etc. Nu am inventat eu nimic... Din nou condoleante familiei si scuze. pentru mine, care nu l-am vazut si nu l-am citit niciodata, nu a fost decit un alt exemplu de persoana care moare prematur si nu pot decit sa ma intreb de ce. m-am intrebat daca e ceva profesional pt ca ziaristii de razboi sint expusi la multe pericole, orice ai spune. Si cu asta am terminat, nu mai intru aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Este cu totul si cu totul alta poveste aici.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput