"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Bravo Mira! Dormi cat poti! Pana mai poti . Te invidiez...

Murica, eu de tratamentul hormonal pentru insuficienta mea de progesteron vorbeam, asta se poate rezolva inainte de o noua sarcina. Problema mea cu stomacul ramane un cosmar in perspectiva unei viitoare sarcini, din pacate... Eu acuma beau ceai de coada calulului (care ste si calmant gastric si diuretic), si il mai alternez cu ceai de salcam si ceai de zmeur; pe langa astea mananc 10-20 de migdale crude pe zi, cica uleiul din ele mai "unge" putin zonele iritate. Am reintrat pe Ranitidina de 150 mg (mult mai ieftina decat Zantac-ul; una dimineata, una seara), mie mi-a interzis Nexium sau alti prazoli. Am renuntat la pansamente gastrice Rennie, Maalox, Dicarbocalm, etc., nu are rost sa le iau, si mentolul din ele imi face acid ... Beau insa mult ceai si apa sa diluez cat pot continutul stomacului. In rest, nu prea am cu ce sa ma laud, tot am arsuri zilnic... Felicitari pentru bebelina grasunica si pentru DPN !

Ale, nu te mai panica din orice, ca agitatia nu ii face bine Karinei. Daca medicul zice ca printesa ta e bine, inseamna ca e bine. Si daca-o fi mai mititica, sanatoasa sa fie, abia o nasti mai usor.

Anca , draga de tine, incearca sa te linistesti... E foarte probabil ca doctoritei tale sa i se fi parut. La cine mergi vineri?

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Anca16,

poate la inimioara bebitzului e vorba doar de un suflu sistolic, stiu ca multi copilasi il au, si nu exista niciun risc major, iar cu timpul se vindeca, inimioara functionand corect.
Bafta multa

Murica 33+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Noi am venit de la aerobik, si fii-mea doarme dusa, ca a obosit-o exercitiile.

Ana, asa facea si Cami pe la 1,5 ani, dupa ce termina lapticul din bibe il arunca jos. Apoi cauta-l pe sub paturi, fotolii...
Sorana, bravo lui Matei! Si Cami din prima zi a fost incantata de gradi. Cei drept, saptamana urmatoare a cam marait ca vrea acasa, dar trece si asta. Poate la voi nici nu se intampla! Succes in continuare!
Crissy[/red], e super ca mergi la aqua gym. Cand eram insarcinata cu Cami am mers din luna 4 pana in sapt. 42. Joi am fost ultima sedinta si duminica am nascut.
Anca[/red] , sa dea Dumnezeu sa fie bine bebele tau, si sa se adevereasca ca a fost doar o eroare!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Wow, Nati, pana in sapt 42!!! Mai dar tu chiar esti super sportiva inseamna!

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira, am uitat sa-ti spun: nu se vede manuta, cu cu palmuta, cu degetele, dar se vede o "galma" subtirica care se plimba, parca chiar sub piele, dintr-o parte in alta, nu doar loveste si se retrage. E o senzatie ciudata, de gadilieala, si parca mi-e putin frica si sa respir sa nu o speriu, si sa se ascunda . Cu piciorusele, la fel, numai ca iasa si mai mult in afara. Acuma, de exemplu sta cu fata spre partea mea stanga, daca ma uit la burta o vad ridicata in partea dreapta, si daca pun mana si simt tare si in relief, galmele mici si plimbarete sunt in partea stanga ceva mai sus de buric (manutele) si in acelasi timp simt cum loveste ritmic pe sub burta) .

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Mira, reteta pentru tine:
Ingridiente:
varza - 200 g (o capatina mica spre medie)
patrunjel - taiat marunt - 1-2 linguri
ou-1
smantana -1 lingura (fara smantamna mi s-au parut mai bune)
cascaval tare - 50-70 g
faina - 2-3 linguri
ceapa - 1 mica/medie
putin piper alb macinat
sare, ulei(pentru uns tava)

Varza o treci prin apa clocotita 1-2 min. pana devine mai moale (eu o fac la aburi). O lasam sa se scurga si sa se raceasca. Intre timp, calesc ceapa in putin ulei. Intrun vas mare pun varza, ceapa, 1 ou batut, cascavalul ras, faina + smantana (dupa dorinta). Adaugam sare si piper alb macinat. Amestecam bine compozitia si o lasi in frigider cel putin 30 min. Cu 15 min inainte, incalzim cuptorul pana 160-180* . Tava am acoperit-o cu hartie de copt unsa cu ulei(desi in reteta originala nici nu se pomeneste ca se unge tava cu ceva). Scoatem componzitia din frigider. Formam crochetele pe hartia de copt si le coacem cam 20 min pana se rumenesc bine.
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2010-02-11/23:28:56
Pofta mare.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas....
am ajuns si eu acasa de la spital......azi am avut control la endocrinologie....si uraaaaaaaaaaaaaaaaa...glicemia este ok, dar trebuie sa o controlez totusi pana nasc, asa ca o sa ma intep in continuare de 4 ori pe zi...si sa tin regim
DAR E BINE...NU?
i-am spus ca mai poftesc la bunatati si nu ma restrictionez chiar de la toate, ''de...cere bebe...''dar o fac cu masura.doar cand beau prea mult suc de fructe natural imi iese mai mare glicemia, asa ca trebuie sa storc doar o portocala si un gref la o masa, nu mai mult....ei chiar nu inteleg ca mor dupa sucul de fructe.....???
bubitele nu au trecut, ma trezesc noaptea scaripinandu-ma, si parca se umfla dupa scarpiniciul de cateva minute ....uffffffffffff...dar de la spital mi-au spus ca e alergie la ''ceva''si trebuie sa stau la bustul gol sa se aeriseasca ....si sa nu mai dau cu nici-o crema decat ce mi-au dat ei impotriva mancarimilor.
arturiciiiii...mi-am luat un ulei de la eucerin, pe moment vre-o 3 ore nu ma mai mananca pielea, dar noaptea tot ma trezesc scarpinandu-ma, oricum contrar la ce mi-au zis dr-ii o voi folosii doar dimineata, iar seara voi folosi crema anti mancarimi.merci pt sfat
carla am facut si eu reteta de cartofi evantai....si e delicioasa...am avut voie doar unul sa halesc....desi daca era dupa mine...haleam vre-o 3
despre produsele de igiena ale bebelusului....oare cele de la jhonsons sunt bune in primele luni, sau trebuie cumparate altele ? oare sunt prea dure pt pielea bebelusului???
si pt toate burticutele si bebeii lor....si rabdare multa burticutelor consemnate la pat....suntem alaturi de voi.

maria 29 cu ingerasul antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ola burtici! Sa semnez si eu condicutza in capitolul asta, ca pana maine voi faceti altul. Imi pare rau ca am atat de lucru si va citesc pe fuga fara sa spun mai nimic.

Murica, wow! Deci ma ia cu fiori, cand ma gandesc ca dupa Paste dam drumul la bebei. Doamne ce putin mai avem!

Si la noi a ramas de principiu saptamana 3-7 mai pentru cezariana. Mi se pune un nod in gat, dar in acelasi timp abia astept.

Tatyana si Roxi, sa va puneti pe picioare cat de curand!

In rest pupicei la toata lumea, m-ati terminat si cu tiramisu, si cu crema de zahar ars, si mai ales cu pepenele de la Plus. Am in drum spre casa un Plus si nu cred ca rezist, numai sa aiba pepeni, daca nu, nu stiu ce fac. Rar am avut pofte in sarcina asta, dar pe pepenele asta chiar mi s-a pus pata acum.

Era cat pe ce sa vina carutzul azi, a sunat intai curierul sa-mi spuna ca are un pachet, si daca sunt acasa. I-am zis ca da, stiu, am un pachet mare si scump, si sunt acasa, il astept. El cica nuuu, e mic si scump. Hm... in sinea mea, ok, e mic, o fi trebuind montat si de asta e mic. Dupa care suna si spune ca de fapt aveam dreptate, e mare, dar sunt 2, si pe ala mare a uitat sa-l ia de la firma, si vine maine cu ambele. Abia astept. Salteluzta la patutz vine si ea maine sau poimaine. Dupaia ma apuc de cumparat lenjerii, caditza, hainutze si alte maruntzisuri de la farmacie.

Azi am primit mai multe complimente "a la Fulga". Fetele de la birou au remarcat ca imi creste burta pe zi ce trece, sotul mi-a admirat-o si el pe webcam, si a remarcat ca e maaaare si imi mai spune si ca nu arat prea bine ca am cearcane, si la urma mentorul (pe el il vad doar in video conferintza, ca e in SUA) care ma vede in picioare, imi zice: "Ana, OH MY GOD!" Adika e burta mare, si pana acum nu a vazut-o ca era sub birou. Deci sunt maaaare, si e oficial, prea o zic toti! Cred ca toate cele 8+ kile s-au pus doar pe burta

Si am avut un vis aseara, apropo de scorul 4-3 pentru fetitza. Parca era bebe nascut, si m-am dus sa-l pup, si ii zic: "Mirunica iubita..." la care mama zice: "Ce tot ii dai atata cu Miruna, tu nu vezi ca e Alex toata ziua? Ia uita-te in pampersul ala si vezi ca nu e Mirunica". In visul meu era baiat. Sa vedem...

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa amiaza burticute!
Felicitari pentru vestile bune de la eco,si pentru bebeii in grafic,imi pare rau ca nu am retinut numele fiecareia,dar ma bucur pentru toate vestile bune.Anca iti tin pumnii pentru vineri,sper sa fi fost o alarma falsa
Fetele vad ca toate va inghesuiti la cezariana...mie mi-e frica rau de nastere...si mi-ati facut si mie "pofta" de o taietura pe burta(daca se poate spune asa)
Eu stiti ca sunt tinerica,si fara experienta..imi spuneti si mie pe ce criterii se pune "diagnosticul" ~nu poti naste natural~?Adica ce analize se fac?sau ce controale mai exact?Nu vreau cezariana la cerere dar nici sa risc sa ma chinui 3 zile sa nasc vaginal...
Imi scuzati exprimarea aiurea..dar m-ati intristat rau cand am vazut ca ne-am trasformat in odiseea cezarienelor..doar in voi imi mai gaseam sustinerea..si m-ati parasit toate

poze

Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Si am uitat sa va spun, pe mine ma dor mainile, de fapt palma cu degetele, nu toata mana. Am niste degete super groase, si daca incerc sa inchid pumnul, ma taie de durere. Am dat aseara cu crema de maini, am zis poate le mai inmoaie, si le-am facut masaj poate poate or trece. Ma vaitam la fiecare atingere, dar era asa de bine cu masaj. Durerea nu a trecut, dar macar masajul a fost super, desi dupaia m-a luat si mancarimea. Stiu ca soacra-mea a zis ca a patit la fel cand era insarcinata cu sotul meu. Cred ca diseara incerc niste apa rece rece, ca aia fierbinte nu ma ajuta.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput