"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu30 spune:
ooooo Rocsy ce sa zic eu despre
...(interzis de medic)
imi vine si sa rad - cred ca a fost recordul vietii - de anul trecut din august pauza totala
totusi , mult a fost (7 luni), putin a mai ramas (3 luni)![]()
Ruxi
29 + cu

r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 ooooo Rocsy ce sa zic eu despre ...(interzis de medic)imi vine si sa rad - cred ca a fost recordul vietii - de anul trecut din august pauza totala totusi , mult a fost (7 luni), putin a mai ramas (3 luni) Ruxi 29 + cu ![]() |
Mie mi l-a interzis de la 5 luni, atunci cand au aparut contractiile ... si sincer mi se pare o vesnicie ; abia asteptam momentul si dintr-o data m-ma desumflat rapid

R_ocsy
30 +
Ana SofiaAMR 9 saptamani !
bubu30 spune:
Nanamie doctorul meu nu mi-a facut control pe masa deloc, dar mi-a facut o prostalaie de rezidenta saptamana trecuta la urgenta noaptea, ca nu stia sa citeasca ecograful si a zis sa faca si ea ceva
Dar a fost groaznic cand mi-a pus valvele
si s-a apasat pe burta mea ca o v..a 
Ruxi
29 + cu

Crissy_C spune:
Hihi, Rocsy, pai la cat de chiaune vom fi noi in primele 6 saptamani, crezi ca ne va mai arde de
? Ca sa nu mai spun ca si operatia banuiesc ca nu se vindeca asa usor...
Stiu ca toti barbatii se plang ca dupa ce se naste bebe, ei devin practic invizibili pt mamici, deh toata atentia lor e la somnic/papic/scutecele.
Legat de tampoanele de dupa nastere, am auzit fetele ca isi fac de acasa unele din vata infasurata in tifon - cica respira pielea mai bine, plus ca in unele spitale nu te lasa decat cu de-astea... Asa o fi?
| citat din mesajul lui r_ocsy Crissy_c : tampoanele sunt necesare dupa ambele tipuri de nastere, si pentru spital e bine sa ai dintr-acelea mari ... am aflat si eu zilele astea si m-am cam ofticat cand am uzit ca dureaza aproximativ 6 saptamani ![]() ![]() ; abia asteptam sa imi revin sa imi reiau cu dl sot ; va dati seama ce tare m-am ofticat ca de visele mele s-au ales praful . |
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Ana, eu am avut in colet si husa de ploaie si de tantari, nu stiu cum de n-ai avut si tu... Modelul pe "purple" e ultimul aparut, poate de-asta, habar n-am... Faina culoarea! Verde era a doua mea optiune... In rest, esti multumita?
Sorana, felicitari pentru Matei
! Cuminte la gradi, facem la olita, bravo, suntem baiat mare
!
Termometre eu am de toate felurile: de sticla, cu mercur; electronic si mai nou cu infrarosii. Va dati seama ca mi-am luat temperatura cu toate, nu
? Acuma am mai facut niste masuratori comparative: termometrul clasic - sublingual - 37,1; termometrul electronic - sublingual - 37,0; termometrul cu infrarosii - auricular - 36,7. La cel electronic scrie in manual care sunt marjele aferente fiecarui tip de masuratoare, de exemplu diferenta dintre masuratoarea sublinguala si cea axilara poate fi de pana la atata (n-am mai scos carticica sa ma uit pe tabel), la cel cu infrarosii sunt notate posibilele diferente intre temp masurata auricular si cea masurata rectal sau sublingual. Asa ca daca tii cont de aceste marje, nu sunt chiar pe langa masuratorile... Acuma depinde de firma, si de experientele fiecaruia cu termometrele... Ma rog la DD sa nu prea avem tangenta cu ele, totusi, sa le am in casa dar sa nu prea am nevoie de ele.
Nana
30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-
mamanati spune:
Buna fetelor,
Intru si eu repede sa va salut. E frumos afara, o zi cu soare desi inca cam frig. Incet dar sigur vine primavara. Inca nu am recuperat cu cititul de aseara, dar merg sa fac niste chiftelute de pui cu susan, ca se trezeste zvapalici si nu am mancare.
si o seara frumoasa!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
Crissy_C spune:
Of, mai Ruxi, prin ce experienta groaznica a trebuit sa treci tu cu tampitele alea de rezidente... Mai, nu pot sa cred ca sunt deja medici, si chiar pe specializarea gineco, si habar n-au de viata lor, nu stiu lucruri de bun simt, pe care le stie orice femeie, nu mai vorbesc de cunostinte medicale... Pai cum sa se apese pe burtik ta??? Mai ales cand ai sangerari sau contractii, orice control trebuie facut cu maaare grija, ca e f riscant... Of, sper sa nu mai treci pe la spital decat cand nasti si sa intri direct la medicul tau.
| citat din mesajul lui bubu30 Nanamie doctorul meu nu mi-a facut control pe masa deloc, dar mi-a facut o prostalaie de rezidenta saptamana trecuta la urgenta noaptea, ca nu stia sa citeasca ecograful si a zis sa faca si ea ceva Dar a fost groaznic cand mi-a pus valvele si s-a apasat pe burta mea ca o v..a ![]() Ruxi 29 + cu ![]() |
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Legat de huta-huta, si daca s-ar putea la noi, tot nu s-ar atinge de mine nici in ruptul capului! Il inhiba asta mica ceva de groaza! Ii mai povesteam ca visez una alta (de fapt eternul meu vis din ultima vreme e ca eu vreau si el nu, mama lor de hormoni, sarcina asta n-ar trebui sa-mi suprime libidoul?!
) si de fiecare data aceiasi reactie: "da' cum te poti gandi la asa ceva cu asta mica in burtica, Doamne fereste, lasa ca avem vreme destula dupa!" O singura data a fost foarte dulce si m-a intrebat (cred ca luna trecuta): "Nana, noi mai facem
la vara?"
Nana
30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui bubu30 Nanamie doctorul meu nu mi-a facut control pe masa deloc, dar mi-a facut o prostalaie de rezidenta saptamana trecuta la urgenta noaptea, ca nu stia sa citeasca ecograful si a zis sa faca si ea ceva Dar a fost groaznic cand mi-a pus valvele si s-a apasat pe burta mea ca o v..a ![]() Ruxi 29 + cu ![]() |
Vorba ta, niste V.CI, cu majuscule, nu oricum!
Nana
30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr 10-
murica spune:
Minunati-va si voi...
http://www.bascalie.ro/video/4b8e3000de1b0
Murica 33+ si
Evelyne-Maria

; va dati seama ce tare m-am ofticat ca de visele mele s-au ales praful