"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Burticile care sunt deja mamici ce ne sfatuiesc in legatura cu cosul de gunoi pt. scutecele murdare ? E bun si un cos de gunoi clasic,care etanseaza bine sau trebuie din acesta special http://www.tookie.ro/cos_scutece_captiva.html ? Nu mi se pare rentabil acesta datorita rezervelor care au si ele un pret frumusel ![]() Ruxi 29 + cu ![]() |
nu am folosit,nici acum nu am de gand sa-mi achizitionez,nu stiu cum e experienta cu gemeni,poate cine stie,sa locuiesc la mansarda cu copilul,si cosul principal ca fie undeva la parter oricum la cate scutece vom schimba gunoiul trebuie dus zilnic ,din cate imi amintesc
fetita mamei
NIKOL
31+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 8 saptamani
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Ma scuzati pentru nestiinta... Cristina, fericita 27+ cu Patricia |
eu am avut cezariana ,iar lohiile au durat aproape 6 saptamani,cu o intensitate mare in primele 5 zile cand am primit si niste fiole..........,nu stiu cum se numesc pt eliminarea lohiilor,apoi din ce in ce mai redusa
fetita mamei
NIKOL
31+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 8 saptamani
Onana spune:
Laurita, hmmm, 16-17 aprilie mi se pare un pic riscant. Vorba dr meu, sa cauti si o maternitate in zona, just in case.
Eu am zis ca in aprilie stau cumintica pe langa casa, in afara de Pasti, desigur.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
32+ Tudor
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a La descrierea cosului scrie "Rezerva cosului stocheaza 180 de scutece si este inclusa in pachet", deci duci gunoiul dupa ce se aduna 180 de scutece?! In cazul astau nu vreau sa imi imaginez ce colcaie inauntru!!! Dar poate n-m inteles eu bine ...Nana 30+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr 10- ![]() |
Eu am inteles ca sunt 180 de pungulite intr-o rola, pentru ambalat individual 180 de scutece... sau?
Carla, 32+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Inca putin...
!Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
anamariam79 spune:
Sorana, tocmai ce vorbeam cu o colega, a ceri fetitza a facut in weekend pentru prima data la olitza. Eveniment mare in familie! 
Ana
31+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
r_ocsy spune:
Wow ... ce ninge afara ... din nou bine-nteles 

Nana : intr-adevar mi-ar trebui si mie batista bebelusului pentru uz propriu
, m-am saturat de sters nasul , din septembrie pana acum mi-a cam ajuns ... mai trebuie sa rezistam vreo 2 luni .
Carla : sa folositi cu drag lucrusoarele deja achizitionate ... eu inca nu ma pot lauda cu nimic la capitolul cumparaturi, sincer nu stiu ce astept, dar momentan nu se leaga nimic de mana ![]()
Cusa : felicitari pentru schimbarea prefixului ![]()
Jocurban spune:
R-ocsy, eu tot spun tuturor: nu asteptati prea mult, pentru ca apoi cumparaturile devin din ce in ce mai obositoare si anevoioase si-si pierd tot farmecul...
Sorana, legat de olita... poate nu e chiar o coincidenta ca a coincis cu prima zi de gradi... o fi vazut la gradi alti copii facand la olita si s-a ambitionat si el.. chestia asta de competitie, de concurenta, functioneaza uneori mai bine ca orice alta metoda de invatare...
Carla, 32+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Inca putin...
!
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
r_ocsy spune:
Corina : mica ta vacanta suna de vis , ma bucur ca v-ati relaxat
.
Onana : nu vad nici eu de ce i-ar durea capul pe unii si altii daca e baietel si nu fetita ... ca doar nu e al lor
; si pe mine m-ar enerva sa tot aud asta, ce doamne, pana la urma cel mai mult conteaza sa fie sanatos !
Matei dupa parerea mea s-a integrat foarte bine la gradi ; eu am fost o
pentru vreo 2 saptamani, sunt curioasa cand voi ajunge sa o duc pe Sofia cum va reactiona ... doar ca pana atunci mai este muuuult !
Crissy_c : tampoanele sunt necesare dupa ambele tipuri de nastere, si pentru spital e bine sa ai dintr-acelea mari ... am aflat si eu zilele astea si m-am cam ofticat cand am uzit ca dureaza aproximativ 6 saptamani 

; abia asteptam sa imi revin sa imi reiau cu dl sot
; va dati seama ce tare m-am ofticat ca de visele mele s-au ales praful
.
bubu30 spune:
Referitor la cos - eu nu am inteles de prima data cand l-am vazut unde pot sa incapa 180 scutece. Mi se pare un volum enorm 
Referitor la termometru - eu stiu ca la stagiul facut la pediatrie in timpul rezidentiatului ne-a spus ca cel mai exact se masoara temperatura rectal, apoi axilar si oral. In concluzie mi-a fost frica sa cumpar termometre care iau temperatura la o simpla atingere a urechii sau a tamplei deoarece nu stiu cat pot fi de exacte.
Asa ca am luat de la Philips Avent http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SCH540/00&scy=ro&slg=ro
Ruxi
29 + cu

n_a_n_a spune:
Mira, pe mine m-a ajutat si faptul ca tocmai ce am facut ecografia si mi-a explicat medicul exact pozitia iubitei mele micute, cum sta ea in fundulet, unde-si tine labutele, genunchii, unde ii sunt manutele
... Asa am reusit sa-mi dau seama, desi banuiam ce si cum si pe unde. Oricum i-am zis medicului inainte de ecografie ca bebelina mea si-a implantat capsorul la mine in stomac/ficat
. Ce imi place foarte mult la medicul meu, pe langa multe altele, e ca de la nivelul de samburel micutel, iubiricii mele i-a spus "bebelus" si nu embrion sau fetus, iar de la 18 saptamani ii spune "fetita". Cum sa nu ma topesc de tot la eco, cand il aud cu "uitati cum duce manuta la ochisor" sau "se vede cum deschide gurita"
?! Mai, in prima faza am citit la reteta ta o jumatate de cana de orez (in loc de o cana si jumatate)
si 3 kg de mere, si ma gandeam ca-i budinca de mere, nu de orez
! Cat despre batista bebelusului, mai bine explica fetele, eu sunt cam pe langa... Te asteptam cu vesti de la control
!
Fetele cu praevia, voua v-a mai facut medicul control pe masa? Ca de mine nu s-a mai "atins" de foarte multa vreme, de fapt o singura data am urcat pe "calul balan" de mi-a prelevat secretie pentru lama si PAP, inainte sa-mi zica de praevia; in rest am facut doar ecografii cu sonda endovaginala. La 34 de saptamani va trebui sa-mi ia secretie pentru streptococ, si stiu ca manevra nu este tocmai indicata in astfel de cazuri...
Nana
30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-