"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, ladies!

Ce interesant povestiti voi pe aici de batiste si alte chestii utile!
Carla, merci pt pont cu dispozitivul de la Graco. Intr-adevar pare o combinatie fericita intre aspiratorul clasic si ceva mult mai practic si mai putin scary
Eu incerc sa vad la ce preturi il gasesc pe ebay, va anunt si pe voi daca reusesc vreo afacere!

Mira draga, din ce am reusit sa recuperez din urma cu cititul (mai am o caruta), inteleg ca ai iesit in prenatal deja Felicitari!!! Eu mai am ceva pana ma incadrez ca si termen, asa ca mi-am luat macar 2 saptamani de concediu si am fost in "baby moon", o mini-vacanta de 9 zile la Viena+Budapesta. A fost foarte-foarte bine, chiar daca nu am prins mereu cea mai buna vreme. Am reusit sa ne plimbam, sa vedem locuri frumoase, sa gustam deserturi alese - o incantare! Partea cea mai buna a fost ca eu m-am simtit f bine, n-am avut probleme cu zborurile sau alte deplasari - deci ma declar pe deplin multumita si recomand cu caldura o mica vacanta inainte de venirea bebeilor, face minuni pentru dispozitie si nervi

si ma intorc la citit.

P.S.: Mira, vreau si eu reteta budincii minunate despre care povesteai

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salut burtici!
ANCA iti tinem pumni sa nu fie nimic grav,ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si sa se rezolve .
felicitari vestilor bune de la eco si bb grasuni.
maine avem si noi programare la eco,sa ne ajute Dumnezeu sa venim cu vesti bune,va tinem la curent

fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Salutare dragele mele!
De-abia m-am ridicat din pat azi.....am febra musculara!!!M-am apucat de facut curatenie generala...ufff tare greu e acum cu burta mare!Dar nu am ce face....trebuie sa o fac si p-asta...mai incet acum dar trebuie...plus ca nu ma mai pot apleca ca lumea......deh...la 31 de sapt...cu 10 kg in plus....cred si eu!Va pup si va doresc o zi placuta!Pe 23 mergem si noi la eco...la morfologia de trim 3!!!De-abia asteptam!!!!!!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata fetele!

De aspiratorul acesta de la graco va intrebam eu ieri si nu mi-a raspuns nimeni.
Eram curioasa daca l-a folosit careva dintre voi.
Eu l-am vazut demult si nu stiu daca e bun, dar ma gandeam ca trebuie sa fie OK fiind de la graco, eu am luat multe produse graco pt bebei (patuturi, balansoare electrice, ...)si sunt f. multumita, sunt de calitate.
Deci , Carla astept sa ne spui cat de bun e sa vad daca cumpar

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Felicitari fetelor care au venit cu vesti asa de bune de la eco!
Anca - Doamne-ajuta sa nu fie nimic grav si sa se rezolve intrauterin si pe cand nasti bebele sa fie perfect sanatos !

Am si eu emotii - saptamana asta merg la eco, vineri seara in principiu.
Astept cu nerabdare sa vad daca sunt bine bebeii si ce mai e cu placenta mea.
Doamne-ajuta!

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Neata fetele!

De aspiratorul acesta de la graco va intrebam eu ieri si nu mi-a raspuns nimeni.
Eram curioasa daca l-a folosit careva dintre voi.
Eu l-am vazut demult si nu stiu daca e bun, dar ma gandeam ca trebuie sa fie OK fiind de la graco, eu am luat multe produse graco pt bebei (patuturi, balansoare electrice, ...)si sunt f. multumita, sunt de calitate.
Deci , Carla astept sa ne spui cat de bun e sa vad daca cumpar

Ruxi 29 + cu

Eu va spun imediat ce ajung sa-l folosesc! Momentan trebuie sa-i cumpar baterii, apoi incerc sa fac un experiment cu nasul meu, daca va ajuta cu ceva... numai ca pentru asta trebuie sa fac "efortul" sa racesc putin!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Fetele care au eco zilele urmatoare: va tin pumnii !

Eu am luat o pompita manuala de la Chicco pentru mucii Adelinei, am zis sa vad cum ma descurc, dar daca nu facem fata, o sa ne orientam spre un aspirator electric. Eu de la Graco am luat termometrul cu infrarosii pentru ureche, ca mi se pare aiurea sa o tot dezbrac si sa-i pun termometrul in fundulet... Ca daca seamana cu mine, nici nu o sa se atinga de suzeta (sa-i pot lua temp cu termometru suzeta).

Deci, aspiratorul nazal electric: must have sau nu? Daca da, ce firma?

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Si eu exact ca si Nana am luat pompita manuala de la Nuk si in caz ca e frectie la picior de lemn cumpar aspiratorul graco.

Eu una numai de la graco am vazut aspirator electric.
Ce-i drept ca nici nu am cautat f. mult de la alte firme.

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Tocmai a venit fan curierul cu saculetii de dormit si sunt asa incantata de ei.
Arata bine pt. pretul la care i-am luat, tinand cont ca la Miniblu am vazut un saculet cu 213 lei parca si nici macar nu era frumos.

Am mai taiat ceva de pe lista
Trebuie sa mai primesc coletul cu produse Nuk (sterilizator, incalzitor, babyphone, perie par, forfecuta, pompa san, ...) si pot sa stau linistita ca raman doar 2 produse neachizitionate - CARUCIORUL (care nu vreau sa il iau pana in aprilie, cand fac 32 sapt) si SCUTECELE de finet pt care nu am cum sa ajung in oras deocamdata.

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, fetelor!

Ce frumos e afara, chiar ca a venit primavara, asa mi-as dori sa ma plimb prin parc, pacat cu spatele asta ca si drumul pana in parc mi se pare luuuuung, desi nu-s decat 10 min.
Am citit ce-ati mai scris, so:
Bilica, eu eram cred ultima care s-a plans de constipatie si nu Nana, mersi de sfat, eu de 2 zile am urmatorul tratament dis-de-dimineata, pe stomacul gol: o lingura de ulei de masline, una de miere, un pahar cu apa, apoi fructe (kiwi si struguri) dupa care mananc ceva dar musai si un pahar de iaurt de baut si apoi un cappuccinomaaare. Ce sa zic, a functionat dar ce-i drept nu am mai luat nici fierul de 2 zile, tre sa fac analizele de trim 3 zilele astea si daca stau bine nici nu vreau sa-l mai iau, ca ma termina.
Tutulyna, felicitari pt vestile bune de la eco
Laurita, felicitari si tie pt bebelina sanatoasa si multumim de felicitari pt gradi. Sper ca am facut ce e mai bine pt Matei, asa cum zici si tu, nu ma vad acordndu-i toata atentia de care are nevoie in perioada urmatoare, deja nu mai tin pasul cu el.
Rocsy, apropo de tati mandru de fetita, eu experimentez o reactie total enervanta de la diversi cunoscuti care intreaba :ce e bebe din burtica si cand aud ca e baietel spun pe un ton dezamagit: ah, tot baietel, si apoi ma consoleaza: ei, nu-i nimic, sanatos sa fie...
recunosc ca si eu voiam o fetita, dar acum nu-i cea mai mare nenorocire ca o sa am 2 baieti, este o minune si un dar divin un copil, plus ca nu e treaba celorlalti, oricum! ma calca pe nervi reactii dintr-astea

Nana, desigur ca va spun si de ziua 2 de gradi. Deci, azi s-a trezit tot de dimineata, dar nu mai era asa nerabdator sa mearga (ca ieri cand ii suna tare bine ca mergem la gradinita), de fapt nu voia nici sa-si bea laptele ci sa mearga in pod (la mansarda avem o camera unde sunt toate jucariile lui) sa se joace. L-am lasat vreun sfert de ora si apoi, cu plansete l-am trecut la laptic si apoi..la gradi cu noi. De data asta nu m-am mai furisat sa plec, l-am lasat cu educatoarea si i-am zis pa si nu era deloc suparat. L-am lasat doar pana la 11, ca apoi avea kineto, si cand m-am dus sa-l iau mai voia sa steaMi-a zis si educatoarea ca e ff dulce si cumintel si ce bine daca ar fi toti copiii ca el. Ce tare ma bucur, e ca o confirmare ca am facut ceea ce trebuie. Dar sa nu ne entuziasmam prea tare, se prea poate sa fie inca incantat ca e ceva noi, sa vedem mai incolo.

In rest, eu am facut planuri de plecat din Bucuresti, we care vine stam acasa, dar apoi urmatoarele 2 we plecam la munte si respectiv la Sibiu. Am asa un chef sa ies din Bucuresti, mai ales ca in aprilie dupa Pasti o sa stau acasa cumintica, sa nu apara ceva.

Abia astept sa merg si eu la eco, dar mai am pana vinerea viitoare (pe 26). Bafta fetelor care aveti eco zilele astea si sa veniti cu cele mai bune vesti!

Trimit si mai revin.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 32+ Tudor

Mergi la inceput