"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
bilica spune:
MARY...,nu te deprima din cauza babelor...Asa a fost dintotdeauna la HADAMBU ,cat si la SF PARASCHIVA.....in zilele de sarbatoare se aduna toate babele si se calca in picioare pt nimic,caci nu e scris in Biblie ca daca ajungi mai repede ,vei avea parte de minuni...Eu inteleg ca tu de duci des acolo,asa ca nu trebuie sati faci nervi pt nimic...
MARIBELL, cred ca in farmacii vei gasi produse MUSTELA pt nou nascuti,care sunt mult mai bune..
ARTU, am vazut ca mai asteptat in wekend,dar eu am tras chiulu,am avut primele contractii zic eu si tiganca mea sa jucat mai mult cu ficatul meu..,asa ca am stat linistita pe canapea fara laptop..Azi am facut si eu crema de zahar ars si am mai adaugat si nuca de cocos putin prin caramelul facut...a iesit super...
De cand cu sarcina si cu voi pe forum,am impresia ca mam facut mai gospodina
,am ajuns sa fac diferite retete,chiar si mucenici am facut de 9 martie,sa minunat si mama mea , plus alte retete noi postate de voi...
pofta e mare,dar si satisfactia ca mia iesit o noua reteta

27+
RACHEL
tutulyna spune:
salutare gravidutelor
am fost si eu azi la eco.bebe e mai mare cu 6 zile,lichidul bun,placenta buna dar bebe are cordonul in jurul gatului. dr a zis sa nu ma ingrijorez,dar....
29

Reallaura spune:
Buna fetele
Incerc sa scriu si eu din amintiri, ca prea multe pagini s e umplu la odiseea noastra
azi am fost si noi la eco: 2400 la 34 s si 5 z,colul 3,3 inchis, m-am linistit.
Sorana felicitari pentru gradi si eu mi-as dori sa il dau pe Mirci, imi e din ce in ce mai greu cu el, nu mai pot sa-l distrez, au inceput sa-i placa si copiii, abia acum zic eu ca ar fi pregatit de comunitate. Deocamdata mi-e de virusi sa nu aduca asteia mici, mai bine aman macar pana la toamna.. Succes cu acomodarea!
Mira cum reusesti sa tii regim, ce regim e asta?? Vreau si eu. SUper pentru prima zi de concediu!!
Sabina atata vreme cat Ale are activitati si are cine se ocupa de ea, si eu zic ca e ok sa o tii acasa... si eu as face la fel, mie de lipsa de timp pentru el imi e...
Crissy wow, te apuci de aqua gym...si mie mi-a recomandat dr la ambele sarcini, dar uite ca nu am timp si nu am avut nici la prima...asta e, cred ca e f satisfacatoare oboseala si febra musculara de dupa!!
Nati si pe tine te admir de departe pentru cat de sportiva esti, mama pana la 42 s ai facut sport!
Ale batista bebelusului e o maaare inventie. EU am fost super speriata la inceput, dar m-a salvat de multe ori cand bb efectiv nu poate respira. Este in asa fel facut, are adaptoare, nu-ti imagina ca il supara f tare pe bb, il ajuta. Se sperie de aspirator, dar asta e, cu forta cu strigate, trebuie. De altfel, primul cuvint al lui Mirci asta a fost: ato, adica aspirator...
Am si dispozitiv d-ala de tras cu gura de la vibrocil, dar e doar pt bb mic, astia mai mari se zbat si nu mai reusesti sa duci procedura la capat... CU greutatea, stai linistita, abia acum o sa inceapa sa ia fata in greutate, pana acum a crescut mai putin.
Cris_09 ai dreptate, trebuie sa faci asa cum te simti tu bine. Ma refer la nascut. Nici ceza nu e usoara intotdeauna - poate ia noroc si rezisti bine-, dar e mai reconfortant psihic. Sotul meu, el era ala cu cezariana, eu cu nascutul natural...
Mary nasoala cu experientele astea de la biserica. Din pacate asa se intampla, trebuie insa sa ignori si sa te concentrezi - pe cat posibil pe chestiile spirituale .
Felicitari pentru vestile bune de la eco
Murica felicitari pentru bblusha maare. si eu tot cu data de 22 aprilie cochetez, sa vedem insa ce spune doctorul...
Anca sper sa te linistesti la dr si sa nu fie probleme cu inimioara!! - mai ales ca pana acum nimic nu a dat de banuit...
Artu sa te potolesti cu cremele de zahar ars, ca am pus deja 12 kg. Parca pun un kg la 3 zile, ce fac in ritmul asta??
R_ocsy lucreaza cat mai poti, e asa nasol sa stai acasa si mai bagi si in tine non stop...mai bine asa. oricum o sa-ti fie dor de acttivitate, eu ma uit la lume ca salbatica atunci cand reusesc sa scap in oras.
Nana si la mine trec manute si picioruse prin burtica tot timpul.
e atat de activa fatutza...Bogdan se tot mira ce activi sunt in burtica si ce imobili in momentul in care se nasc...asa e!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina
Aniska80 spune:
Aoleuuuuuuuuu cat ati scrissssssss,cand va mai ajung eu cu cititul????

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
30+cu
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
dau eu trezirea azi si cafeaua/ceaiul la alegere.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Anca16-tinem pumnii sa fie totul ok! Sa ne dai de veste cu parerea noului ecografist!
Eu azi am fost la Fundeni pt intepaturi, maine dupa rezultat! Am inceput sa-mi fac injectiile in brate, caci in picior refuza acul sa mai intre!
25+ 
r_ocsy spune:
Neata fetelor !
Am avut si eu o noapte alba si m-am trezit si devreme si fomista
, dar am rezolvat aceasta ultima problema . Bine ca stau bine cu energia si ma gandesc ca m-a ajutat si soarele cu dinti de afara.
Va doresc o zi minunata !
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
Tutulyna : felicitari pentru bebe cel sanatos; nici eu nu cred ca are rost sa iti faci griji pentru cordonul ombilical in jurul gatului, din cate stiu cat sunt in burtica nu pot sa pateasca nimic, la nastere trebuie avut grija !
Laurita : felicitari pentru rezultatele bune de la eco.
Ai mare dreptate cu serviciul, de aceea am sa ma duc pana in momentul in care voi simti ca nu mai sunt in stare !
Imi place constatarea sotului tau cu privire la miscarile bebelui din burtica comparativ cu miscarile in afara burticii ... ma gandesc ca inauntru se simt in largul lor, sunt familiarizati cu mediul , afara au nevoie de adaptare la foarte multi factori ( poate sunt si ei putin speriati la inceput de lumea asta mare in care au nimerit
).
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
cris_09 spune:
Neatza fetele!
Servesc si eu o cafeluta fierbinte de la Sabina in timp ce va citesc.
Ioana(Arturicii)ai si tu dreptate,lasa sa faceti voi cezariana,si nasc eu frumusel,ca si asa vreau 2 bebei la diferenta mica de varsta,si e mai comod cu naturala
Sorana si Nati,va multumesc de incurajari,mi-am mai revenit si eu de aseara,cand mi-am amintit pentru ce o sa fie sacrificiul
.
Roxy eu cred totusi ca este o eroare a ecografului.Pe "Sarcina pe saptamani" zice ca ar trebui sa aiba in jur de 2000 gr..dar sa fi crescut cu 1000 gr intr-o saptamana e cam dubios.
Oricum,important e ca este bine,si o sa vezi pe 25 cat de grasuna e.
Bilica si eu am varianta abtipildelor pe pereti,dar si pictatul.O preietena are o cunoastinta care picteaza..ma voi interesa ce preturi sunt pentru pictat(va voi zice si voua),si dc e prea scump o sa lipim ceva personaje de desene animate
Tutulyna felicitari pentru bebelin grasun.Asa stiu si eu,ca nu e nici o problema cu cordonul..
O zi frumoase burticute
poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
r_ocsy spune:
De ce se apropie incet dar sigur data nasterii, parca sunt din ce in ce mai nerabdatoare sa o vad pe mica gimnasta din burtica , de tati nici nu mai pomenesc ... mai nou a inceput sa se uite dupa toate fetitele de pe strada
.
Ieri a venit de la servici super incantat de o fetita ce venise cu taticul ei cu treaba ... vreau sa va zic ca remarcase cat de cochet era imbracata, chiar mi-a facut o descriere foarte amanuntita a ei ... era super incantat ... cred ca se vedea pe el si Sofia la plimbare prin oras
.
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !