"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 M-am certat si cu sotul ca nu vreau sa-i zic de ce sunt nelinistita.Nu vreau sa-i zic,ca o sa inceapa sa ma incurajeze,si cum indrazneste el sa ma incurajeze cand lui i-a venit rau sapt trecuta ca s-a taiat la deget? ![]() Sa-si introduca si el o maslina pe penis si dupa sa vina la mine cu faze:"hai iubita,ca nu o sa fie asa greu,lasa ca o sa fie bine" ![]() Ce nervi nervosi am ![]() poze Cristina 32+ cu Sebi![]() AMR 8 sapt![]() |
Hai mai Cris, chiar ai fost super haioasa la faza asta.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
| citat din mesajul lui maribell hola chikas.... ![]() am ajuns si eu acasa de la spital......azi am avut control la endocrinologie....si uraaaaaaaaaaaaaaaaa... glicemia este ok, dar trebuie sa o controlez totusi pana nasc, asa ca o sa ma intep in continuare de 4 ori pe zi... si sa tin regimDAR E BINE...NU? i-am spus ca mai poftesc la bunatati si nu ma restrictionez chiar de la toate, ''de...cere bebe...''dar o fac cu masura.doar cand beau prea mult suc de fructe natural imi iese mai mare glicemia, asa ca trebuie sa storc doar o portocala si un gref la o masa, nu mai mult.... ei chiar nu inteleg ca mor dupa sucul de fructe.....???bubitele nu au trecut ![]() ![]() , ma trezesc noaptea scaripinandu-ma, si parca se umfla dupa scarpiniciul de cateva minute ....uffffffffffff...dar de la spital mi-au spus ca e alergie la ''ceva''si trebuie sa stau la bustul gol sa se aeriseasca ....si sa nu mai dau cu nici-o crema decat ce mi-au dat ei impotriva mancarimilor.arturiciiiii...mi-am luat un ulei de la eucerin, pe moment vre-o 3 ore nu ma mai mananca pielea, dar noaptea tot ma trezesc scarpinandu-ma, oricum contrar la ce mi-au zis dr-ii o voi folosii doar dimineata, iar seara voi folosi crema anti mancarimi. ![]() ![]() merci pt sfatcarla am facut si eu reteta de cartofi evantai....si e delicioasa...am avut voie doar unul sa halesc....desi daca era dupa mine...haleam vre-o 3 ![]() ![]() ![]() despre produsele de igiena ale bebelusului....oare cele de la jhonsons sunt bune in primele luni, sau trebuie cumparate altele ? oare sunt prea dure pt pielea bebelusului??? maria 29 cu ingerasul antonia |
Maribell, poate la voi in Spania calitatea produselor e mai buna, dar la noi Johnson;s baby e produsul Nr. 1 care produce alergie la copii.
Acum eu la Cami m-am straduit sa folosesc cat mai putine cosmetice. Ulei am folosit, pentru inceput, nu din comert, ci ulei de masline fiert.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
mamanati spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Buna dupa amiaza burticute! ![]() Felicitari pentru vestile bune de la eco,si pentru bebeii in grafic,imi pare rau ca nu am retinut numele fiecareia,dar ma bucur pentru toate vestile bune.Anca iti tin pumnii pentru vineri,sper sa fi fost o alarma falsa ![]() Fetele vad ca toate va inghesuiti la cezariana...mie mi-e frica rau de nastere...si mi-ati facut si mie "pofta" de o taietura pe burta(daca se poate spune asa) Eu stiti ca sunt tinerica,si fara experienta..imi spuneti si mie pe ce criterii se pune "diagnosticul" ~nu poti naste natural~?Adica ce analize se fac?sau ce controale mai exact?Nu vreau cezariana la cerere dar nici sa risc sa ma chinui 3 zile sa nasc vaginal... Imi scuzati exprimarea aiurea..dar m-ati intristat rau cand am vazut ca ne-am trasformat in odiseea cezarienelor..doar in voi imi mai gaseam sustinerea..si m-ati parasit toate ![]() ![]() poze Cristina 32+ cu Sebi![]() AMR 8 sapt![]() |
Cris, scumpica, de ce te-am parasit?! Noi iti suntem alaturi! Nu te mai stresa atat de nastere naturala, daca asa vei naste. Mie, dimpotriva, mii frica de taietura pe burta si uter si cusuta apoi!
Iar daca tot tii frica, vb cu medicul sa-ti faca epidurala, daca nu rezisti. Atunchi chiar nu simti nicio durere, doar sa urmezi instructiunile medicului. Si apoi organismul tau are grija si se pregateste pentru nastere, muschii devin mai elastici. Hai ca o sa fie bine, vei vedea!
Faza cu maslina e super!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
rosanne spune:
Buna burtici
Este cineva printre noi care lucreaza la resurse umane...as avea si eu nevoie de niste date de calcul al salariului, ca sigur am luat mai putin pe luna februarie...va rog un PM
Roxy
32+ cu
Diana
AMR 7+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
r_ocsy spune:
Buna seara burtici !
A trecut si ziua de luni , astept cu nerabdare ziua de joi ca sa mergem la eco si sa vedem ce mai face pitica.
Felicitari fetelor cu rezultate de la eco ( nu mai stiu exact care sunt
).
Referitor la batista bebelusului ... eu am aflat doar ieri ca se instaleaza la aspirator, si am ramas masca , nu mi-as fi putut imagina asta deoarece imi suna cam horror ! Aveam cu totul o alta imagine despre ea. Nici nu stiu ce sa zic, o voi folosi sau nu , cred ca ramane de vazut. Cert e ca nasa mea era foarte incantata de ea .
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
rosanne spune:
Pentru nas, eu am cumparat de la primi pasi un dispozitiv...un borcanas cu doua furtunase, unul are cap de silicon si se pune la nasul copilului si prin celalalt furtun aspira mama (mai tare sau mai incet...depinde de situatie) Este pe principiul aspiratorului de la spital si mi s-a parut ok.....daca nu ma descurc cu asta cumpar altceva...
Roxy
32+ cu
Diana
AMR 7+ sapt

r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui rosanne Pentru nas, eu am cumparat de la primi pasi un dispozitiv...un borcanas cu doua furtunase, unul are cap de silicon si se pune la nasul copilului si prin celalalt furtun aspira mama (mai tare sau mai incet...depinde de situatie) Este pe principiul aspiratorului de la spital si mi s-a parut ok.....daca nu ma descurc cu asta cumpar altceva... Roxy 32+ cu Diana AMR 7+ sapt ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Sincer si mie imi pare mult mai ok decat aspiratorul pt nasuc. Unde l-ai gasit , la farmacie sau pe net ?
R_ocsy
29 +
Ana SofiaAMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
Scuze ... acum am vazut ca ai zis ca l-ai luat de la primii pasi
... oboseala isi spune cuvantul, se vede ca se apropie ora de
.
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
rosanne spune:
R_ocsy, eu l-am luat de la un magazin cu produse pt bb, dar l-am vazut si in Cora. Arata www.ingerasultau.ro/images/Fet104.jpg" target="_blank">asa
Carla, eu nu am modificat DPN pentru ca se calculeaza dupa UM...nu conteaza ca ai fat unic sau gemeni. Si eu am DPN in mai si pot sa nasc in aprilie....dar asta nu schimba DPN.
Felicitari celor care au fost la echo.
Anca eu zic sa nu te stresezi, ca BB simte tot
Am fost si eu azi la o tipa specializata in medicina nucleara.....la echo si SOC....fata are 2560 gr. Azi am avut 32,5 saptamani.
Totusi ceva nu se leaga.....la 27,5 sapt a avut 1240 gr, la 31,5 sapt 1560 gr.....nu cred ca a crescut 1000 gr intr-o saptamana....Undeva s-a gresit. Este cu capul la polul inferior al uterului si binenteles cu picioarele in ficatul meu. Are circulara laxa de cordon
Cam atat....vedem pe 25 martie cat are....
Roxy
32+ cu
Diana
AMR 7+ sapt

bilica spune:
Buna fetelor! Eu numai seara ajung pe aici,din cauza fusului orar intarziat cu 6 h.....Adorm doar pe la 2 noapte si ma trezesc in jur de 10 dimineata , la voi fiind deja ora 17,pana deschid calculatorul si va citesc in totalitate mai trec 4 h (citesc putin,mai fug la bucatarie,apoi revin iar) ....si asa se face 22 nopatea la voi si eu abia incep sa va scriu....cam aiurea cei drept 
Vad ca va grabiti la nasteri,deja ma apuca fiori cand ma gandesc.....cred ca voi avea mari emotii cand veti incepe....eu avand de asteptat pana in iunie...,sper ca intre timp sa mai intrati si sa ne ziceti cum e nasterea la cele mai din urma.
De desene pe pereti,eu cred ca sunt multe postile acum cu diferite personaje si sunt binevenite in camera unui bebe,fiind mai colorata...plus ca se lipesc usor si pot fi inlocuite in timp....Am achizitionat deja cateva cu POOH ( HELLO KITY si POOH sunt personajele mele favorite,avand multe jucarii din plus deja din vremea adolescentei), cred ca ii vor fi pe plac si tigancii mele...
NANA,incearca pt constipatie tarate cu miere de albine,pe stomacul gol dimineata cate o lingura sa papi,eu avand o mare problema cu constipatia,miam revenit ....
27+
RACHEL

AMR 8 sapt
la bunatati si nu ma restrictionez chiar de la toate, ''de...cere bebe...''dar o fac cu masura.doar cand beau prea mult suc de fructe natural imi iese mai mare glicemia, asa ca trebuie sa storc doar o portocala si un gref la o masa, nu mai mult....