Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna fetelor!
Vin si eu cu o intrebare. Scoica auto poate fi tinuta pe scaunul din fata? Din ce am gasit eu, in codul rutier scrie ca nu au voie in fata copiii pana in 12 ani, dar exista o exceptie pt astia mici mici tinuti in scoica?
Nu de alta dar m-as stresa f tare sa nu vad ce face.

Mirela fericita de Mara Ioana

Poti sa o tii pe scaunul pasagerului din fata cu spatele la drum si dupa ce ai dezactivat air-bag-ul in prealabil

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Arwen ce depresie mama cu asa o dulceatza in casa??!?!?! cum se poate asa ceva? e un scuump! si un falcos! si expresiv! seamana cu voi amandoi f bine! sa-ti traiasca!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Atunci vin cu alta intrebare...cum se blocheaza airbagul?
Scuze daca suna stupid rau dar e prima data cand aud ca se poate bloca.

Sunt masini la care se blocheaza manual si altele la care nu se poate face decat la garaj, electronic. Am vrut si eu sa-l blochez si se face la garaj la toyota si costa vreo suta si ceva.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Lorex, uite cum il alaptam eu cu furtunasul
http://family.webshots.com/photo/2592670830105815432tsUEbR

Sper ca se vede destul de bine

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Salut, fetelor!
Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajoasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am reusit sa termin si eu pe ziua de azi... a fost tare frumos, ne-am plimbat prin parc, am fost la mall, la cumparaturi... bebe extrem de cuminte. . A papat din nou in masina. Cred ca a inceput sa-i placa.

De masina: La mine se dezactiveaza din meniul masinii, reglezi ora, contrastul la afisaj, airbagul si mai are niste functii dar nu mi le amintesc acum. Fiat e masina. Eu sincer nu l-as pune in dreapta. Nu stiu exact de ce... asa gandesc acum.

De stiri: Eu sunt non stop pe antena 3 sau pe emisiuni gen carcotasii, razvan si dani... n-am mai vazut un film din 1900 toamna. Stirea cu slingul insa mi-a scapat, ca era pe protv.

De albastru de metil: eu am luat pentru dermatita de contact de la centrofarm cred. I-am dat de doua ori cu ea (cat poate sa ia un betisor de curatat urechile) si restul sticlutei e la colectia de medicamente. La ea am adaugat azi si debridatul. Cred ca de nervi ca eu tot ii dadeam si nu intelegeam ca nu-i place s-a innecat. Naspa momentul. Am gustat si eu... dulceeeeeeeee de ti se strepezeau dintii si cu aroma de portocala cum era k-vitul pe vremuri. Yac, are gusturi fi-miu!

Lorex, merci de link. Ma bucur ca esti pozitiva si sigura pe tine! Felicitari.

Am vazut gemanutele. Ce scumpe sunt... cred si eu ca-ti e dor de ele Larisel.

Danyelana, am admirat dispozitivul si am mai admirat si faptul ca erati asortati.

Andre_lina, asa-i ca-i diferenta mare intre petrecerile de acum si cele de "alta data"?

Bea, am uitat sa te intreb, i-ai pus deja bratara la mana? Nu-ti e teama c-o sa traga de ea?

Arwen, ce frumos e pustiul... Cad si eu in melancolie cand vad bebelusi asa mici.

Xela, iesi din butoi mama!!! Eu stiam cazul de la TV si n-am putut sa nu ma intreb unde voi fi eu peste trei ani. Sper sa nu uit ca familia e cel mai important lucru.

Alexutzzza... m-am speriat cand am auzit... NOTITE ????Cand ai timp sa mai iei notite? Iti las un link sa vezi ce vroia sa zica doctorita cu diferenta dintre ml si grame http://www.kellymom.com/bf/pumping/milkcalc.html.

Felicitari fetelor care au alaptat in public!. In parc o tantice alapta un copil marisor... adica mergea copilul...

Am cumparat azi spuma pentru scuame si i-am dat. A facut de vreo doua zile chiar deasupra fruntii. Sper sa nu tina mult, dupa ce ca are trei fire pe patru randuri sa mai aiba si astea.

Arwen, cum depresie? Nu are voie.

Fetelor, Alicredo cred ca ne-a parasit. Acum ca a ajuns in tara ne-a uitat.

Lorex, si lu-i Alexis i-a curs putin sange dupa ce i-a cazut buricul si i-am dat dupa baita doar cu betadina.

Inca ceva si va las. Am fost in Cora si mi-au dat un cadou ca am bebe sub 3 luni. O gramada de servetele umede, niste mancaruri pentru cand o incepe diversificarea, tampoane de sani si alte mostre. Si pe aleea principala au produse pentru bebelusi. Am vazut un carut mic la 100 de roni. Cred ca-l iau sa-l las la parintii mei, sa nu-l mai caram pe mastodont.

Pupici!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Salut, fetelor!
Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajoasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?!

Eu sunt la primul scancet langa el. Si chiar daca am impresia ca plange degeaba pana la urma imi arata ca are un motiv (o bula in stomac de cele mai multe ori). La schimbat si la noi e circ (la imbracat, ca la dezbracat ii place). Nu am gasit altceva mai bun de facut decat sa-i iau hainutze care nu se trag pe cap. Si cu manutele... pana la doua luni n-a avut treaba, asa dormea, cu ele pe langa cap. De vreo doua saptamani isi da cu ele in cap in somn, se agita si pana la urma se trezeste. Mie mi-e teama de dormitul pe burtica asa ca am adoptat varianta babeasca. Dupa ce adoarme il invelesc intr-o paturica la fel cum ar fi infasat. Si merge.

_

Mergi la inceput

Geo, in nici un caz sa n-o lasi sa planga! Cica e cel mai simplu mod sa-i faci rau psihic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Buna fetelor!
Vin si eu cu o intrebare. Scoica auto poate fi tinuta pe scaunul din fata? Din ce am gasit eu, in codul rutier scrie ca nu au voie in fata copiii pana in 12 ani, dar exista o exceptie pt astia mici mici tinuti in scoica?
Nu de alta dar m-as stresa f tare sa nu vad ce face.

o prietena de-a mea il tinea pe sc din fata, insa nu stiu cat e de safe..

_
AMR 8..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

scoica auto se pune in fata doar daca airbagul pasagerului din dreapta este dezactivat... atat stiu, insuficient pt a o pune in fata.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Salut, fetelor!

Eu am citit intr-o carte scrisa de un pediatru renumit exact ce spunea si Larisel mai demult, cu cat ajungi mai repede la ei cu atat mai bine ptr viitor ptr ca se simt acceptati de familie, protejati si asa le consolidezi increderea, sentimentul de securitate ceea ce ii va face mai curajosi mai ncrezatori si mai putin plangaciosi pe viitor
bafta, stiu ca e greu

de Yannis

Mergi la inceput