Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Of, nu mai prididesc cu cititul, aveti un ritm, de parca suntem tot la odisee, nu la scutece!

Mai am cateva pagini din capitolul asta, parca vad ca pana termin deja e capitol nou

Pe fuga asa, multumesc frumos Alexutzzza si Cristies pentru invitatie, chiar ma pregateam sa cant "Nimeni nu ma vrea..."

Si la faza cu cantaritul, la inceput asa faceam si eu, aproape zilnic. Ce sa va zic, era sa fac atac de cord cand, la venirea acasa, am cantarit copilul si, in loc de 2,800 cat scria pe foaia de externare, cantarul arata 2,400. Am facut instant criza de nervi! Ca sa ne prindem ulterior ca era pus cantarul pe o suprafata moale si arata aiurea-n tramvai!
Eu, ca sa nu ma mai tenteze cu cantaritul, proba suptului etc, l-am pus in ambalajul lui original si il tin in sufragerie, deci nu in camera copilului si il scot doar o data pe saptamana maxim de 2 ori ca sa il cantaresc. Ideea e ca mi-e atat de complicat singura fiind sa scot cantarul din cutie, sa dezbrac copilul etc, incat am renuntat la a-l mai folosi zilnic. Poate merge si la voi

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am trimis pe mailul comun niste poze cu Mara si am pus pe contul comun aceleasi poze sa ne vedeti. Acum am terminat treaba si plecam acasuca.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Salut, fetelor!
Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajoasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?!

Eu am citit intr-o carte scrisa de un pediatru renumit exact ce spunea si Larisel mai demult, cu cat ajungi mai repede la ei cu atat mai bine ptr viitor ptr ca se simt acceptati de familie, protejati si asa le consolidezi increderea, sentimentul de securitate ceea ce ii va face mai curajosi mai ncrezatori si mai putin plangaciosi pe viitor
bafta, stiu ca e greu

de Yannis

da, am citit si eu ceva de genu asta, ca, in ciuda "legendelor", copii care petrec cat mai mult timp pe langa parinti (inclusiv pat comun pt dormit), cu atat se simt mai in siguranta, iar asta ii va face sa fie mai independenti in viitor. nu trebuie lasati sa planga, daca nu de mila[ca n-o plange degeaba copilu..altfel nu poate sa se exprime(innebunesc cand vad o lacrima curgand din ochisorii lui stefan)], macar la gandul ca poate face congestie cerebrala daca urla prea tare prea mult timp.

mama lui STEFAN

Ana cum a reactionat Stefan la zornaitoarea aia??? deci poti sa le iei sa le pui pe mana?? io inca nu i-am luat jucarii ca nu le apuca inca nu m-am gandit ca se pot pune pe mana Stefan se joaca? cum reactioneaza?

de Yannis

zornaitoarea aia il lasa rece deocamdata. i-am pus-o noi pe mana, pentru poza .

mama lui STEFAN

Mergi la inceput