Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
ratusca_mica spune:
Salutare!
Of, nu mai prididesc cu cititul, aveti un ritm, de parca suntem tot la odisee, nu la scutece!
Mai am cateva pagini din capitolul asta, parca vad ca pana termin deja e capitol nou
Pe fuga asa, multumesc frumos Alexutzzza si Cristies pentru invitatie, chiar ma pregateam sa cant "Nimeni nu ma vrea..."
Si la faza cu cantaritul, la inceput asa faceam si eu, aproape zilnic. Ce sa va zic, era sa fac atac de cord cand, la venirea acasa, am cantarit copilul si, in loc de 2,800 cat scria pe foaia de externare, cantarul arata 2,400. Am facut instant criza de nervi! Ca sa ne prindem ulterior ca era pus cantarul pe o suprafata moale si arata aiurea-n tramvai!
Eu, ca sa nu ma mai tenteze cu cantaritul, proba suptului etc, l-am pus in ambalajul lui original si il tin in sufragerie, deci nu in camera copilului si il scot doar o data pe saptamana maxim de 2 ori ca sa il cantaresc. Ideea e ca mi-e atat de complicat singura fiind sa scot cantarul din cutie, sa dezbrac copilul etc, incat am renuntat la a-l mai folosi zilnic. Poate merge si la voi
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Yasmine spune:
Am trimis pe mailul comun niste poze cu Mara si am pus pe contul comun aceleasi poze sa ne vedeti. Acum am terminat treaba si plecam acasuca.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
ana_g spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ana cum a reactionat Stefan la zornaitoarea aia??? deci poti sa le iei sa le pui pe mana?? io inca nu i-am luat jucarii ca nu le apuca inca nu m-am gandit ca se pot pune pe mana Stefan se joaca? cum reactioneaza? de Yannis |
zornaitoarea aia il lasa rece deocamdata. i-am pus-o noi pe mana, pentru poza .
mama lui STEFAN