Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 35
flo1980 spune:
Sincere condoleante!
Ce durere...gemenii si-au pierdut mamica asa repede
Nici nu-si dau seama de tragedie
Doamne ai grija de familia ei!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Timi07 spune:
Dormi in pace Carmen.
Sincere condoleante si multa putere familiei.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
inapreda spune:
Dumnezeu sa te aiba in grija lui!
Condoleante.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
baicualina spune:
Sincere condoleante familiei si multa putere sa va dea Dumnezeu sa avetzi grija de puii care au ramas fara mama....Doamne cat de greu e!!!
Eu la anii mei, 32, fiind si eu mama la randul meu, cand mi-am pierdut mama anul trecut in luna Mai am simtit ca ma pierd in lumea asta fara mama, persoana care era punctul meu de orientare...insula mea in tot oceanul asta pe care noi il numim lumea larga!
Nici acum la aproape un an nu mi-am revenit...si nu cred ca-mi voi reveni vreodata....
Dumnezeu sa aibe grija de puii ei!
stim cu totii ca ea de acolo de sus mereu isi va veghea copilasii, asa ca nu lasati pe cat posibil omeneste sa li se intample ceva rau!
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!
roxy spune:
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei acolo unde este si de copilasii ei aici pe pamant.Ca din cate vad aici pe pamant este o mare bataie de joc .Acum se incearca sa se vada cand vor spune cica ceilalti angajati adevarul...adevarul pe care cei care fac controlul vor sa-l auda , nu adevarul adevarat...si anume ca tanara nu ar fi lucrat cu adevarat peste program...fac tot posibilul sa scoata firma basma curata, de parca ea ar fi vrut cu tot dinadinsul sa moara si sa-si lase copii singuri fara ea pe lume.Ce oameni fara suflet, oare ei chiar nu au nici un Dumnezeu ?Nu le e rusine de nimic, nici macar de durerea altuia?
aleinad.g spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Multa, multa putere familiei sa treaca peste tragedie.
Domnul sa ocroteasca puisorii ei incercati prea devreme.
carina85 spune:
Condoleante familiei!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Carmen si sa aiba grija de puiutii ei si de familia indurerata!
sirimie spune:
Condoleante familiei!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog