Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 32
ramonapreda spune:
Imi pare nespus de rau !!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca !!!!Cum am putea sa ajutam copilasii ei?
tzuna spune:
Intotdeauna e mare tristete cand moare cineva. Dar cand persoana respectiva e mama si are copii mici si mai moare si din cauza epuizarii ramai fara cuvinte. Nimic nu mai are sens pe lumea asta. Imi pare nespus de rau pentru familia ei, pentru ea si pentru toti cei care mai sunt intr-o situatie similara.
Dumnezeu sa o ierte si sa-i ajute pe sotul si copilasii ei sa faca fata acestei pierderi imense!
emaaimee spune:
Dumnezeu sa te odihneasca, Carmen. multa putere familiei. mami sigur va veghea asupra voastra puilor mici
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nicuratze spune:
Dumnezeu s-o odihneasca....bietii copilasi!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Bluel spune:
Sincere condoleante familiei!
Sa ne rugam pentru sufletul ei, sa ne rugam ca familia sa aiba puterea sa treaca peste acest moment greu... macar pentru copii!
E inadmisibil ce s-a intamplat, o sa ajungem ca in Japonia sa murim pe capete la birou, sa fim considerati doar o rotita a mecanismului si atat... Dar si acolo Ministerul Sanatatii luat ceva masuri, nu stiu cat se respecta!
Ontica Camelia spune:
Sincere condoleante familiei!
Pentru micutii care de acum isi vor vedea mamica doar in poze! Sa le dea DD sanatate si sa nu o uite niciodata!
Sufletul tau, Carmen, sa vegheze asupra puilor tai! Odihnestete in pace!
Sa-l ajutam pe Florin
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
didi32 spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe Carmen si sa aiba grija de familia ei! Condoleante!
in devenire