Piatra Neamt, Perla Moldovei (77)
Raspunsuri - Pagina 7
cosminiq spune:
Carmen si eu sunt furioasa.
Acu vreo ora am vb cu Dr.Pipirigeanu de la Sanepid.Cosmin este la gradi nr.12 cu prog. prelungit din Darmanesti.De 2 sapt e problema la ei in grupa cu un steptococ .Sunt 3 copii care dupa 3 recoltari din gatut tot nu s-au sterilizat.Si culmea ca tot ii primesc in grupa.Acu mai nou are si una dintre educatoare si imi zice dimi:''Doamna Popa dar nu pot sa stau acasa ca ma ''ustura ''la buzunar...cine ma plateste pe mine.Cica tr sa stea numai 24 de ore acasa ca apoi nu mai este contagios streptococul(asa zice de la sanepid!)dar el totusi se transmite.E un cerc vicios..
Stiu sigur ca pana nu scrie pe rezultatul de la exudat STERILIZAT sau NEGATIV nu au ce sa caute la gadica nu se mai termina niciodata..
Streptococul e foarte periculos ca in timp da complicatii la plamani ,la inima,afecteaza cresterea bineinteles...etc
Tot de la infectia cu el face copilul repede rosu in gat si raceste tot asa de repede
I-am spus Dr.de la Sanepid ca daca il ia si copilul meu o ia'' mama dracului'' ma duc peste ia...ma duc orinde tr sa fac reclamatie.
Cica o sa tina cazul sub observatie!!!Wax..egal cu zero
Ziceti si voi e normal asa ???Eu daca avea Cosmin pana nu vedeam negativ pe buletinul de analize il tineam acasa.Asa e corect..tr sa avem macar un pic de bun simt nu?!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
LoraG76 spune:
Mihaela, si eu m-am certat cu d-na asta anul trecut la tel. pe acelasi motiv- in gradinita era streptococ de multa vreme, ei nu veneau sa dezinfecteze gradinita, nu erau anuntati parintii ca cica sa nu se creeze panica, noroc de mamica unui baietel din grupa care avea si ne-a sunat ea pe toate, sa ne zica sa nu ducem copiii ca uite al ei ce-a patit ori sa le facem tratament cu ospen macar daca ii ducem, ca exista streptococ in gradinita.
Lora, mami de Iustina si 16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Noi pana acum am scapat de asta .
Fetele care ati primit reviste de la Loredana mai stiti ce numere? Sau si mai bie aveti un nr de telefon de-al Loredanei? Ca vad ca nu mai da pe la noi...
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Noi pana acum am scapat de asta . Fetele care ati primit reviste de la Loredana mai stiti ce numere? Sau si mai bie aveti un nr de telefon de-al Loredanei? Ca vad ca nu mai da pe la noi... Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
nr 3, 4, 5 si 6
Am eu nr... cred.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Nu ne spuneti si noua 'la multi ani' ? Chiar asa?
Nu v-ati uitat in calendar? Nici eu pana acum 1 minut si am vazut ca e sf Alexie si am primit urari pentru Alessia pe PM .
Bazar general DC
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
La multi ani, Alessia!
(eu nu am calendar si daca as avea, nu m-as uita, oricum)
Bazar umanitar DC
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui crissandrada Nu ne spuneti si noua 'la multi ani' ? Chiar asa? Nu v-ati uitat in calendar? Nici eu pana acum 1 minut si am vazut ca e sf Alexie si am primit urari pentru Alessia pe PM . Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
Na, si eu ca si Laura, n-am calendar si nici nu m-as uita in el de-as avea.
De aia e bine sa ne tragi de maneca sa ne dai de baut, daca vezi ca noi nu cerem!
La multi ani pt. Alessia!
Lora, mami de Iustina si 16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Eu am calendar si tot nu m-am uitat.
Nu stiam de ce imi ureaza la multi ani .
Laura ai gasit nr de tel?
Bazar general DC
Laura25 spune:
citat din mesajul lui crissandrada Eu am calendar si tot nu m-am uitat. Nu stiam de ce imi ureaza la multi ani . Laura ai gasit nr de tel? Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
ai PM
Bazar umanitar DC