Piatra Neamt, Perla Moldovei (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Lora, super poze! Sunteti frumosi toti!

Carmen, nu vreau ploaie. As mai vrea asa soare si cald (desi tre sa schimbam cauciucurile de iarna de la masina ca se strica cu vremea asta). Auzi, fa tu comanda la Doamne Doamne poate te asculta .

Gata pauza de forumit, la treburi cu mine. Pup!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

EMMA - mi-ai adus aminte de o tipa care s-a dus cu masina la service sa-si schimbe cauciucurile,caci venise iarna si cand a ajuns acolo nu stia de ce mustacesc baietii aia de acolo...ea avea cauciucurile de iarna...cele de vara erau in portbagaj,ea mersese toata vara cu cele de iarna,fara sa stie

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Cristina, Carmenstefi, Cosminiq, Lora, Allexa, multumim pt. aprecieri la adresa pozelor!

Cresc piticii, asa repede trece timpul - uneori as vrea sa stea in loc, cea mai frumoasa varsta mi se pare intre 1 an jumate si 2 ani jumate, cand incep sa priceapa mai multe si incep sa vorbeasca - sunt tare dulci cum stalcesc cuvintele si cum se chinuie sa-ti explici toate cele

Cristina, sa stii ca Lara nu-si mai aminteste de copilasii din Piatra, desi mai ii arat poze. Si cu Stefan chiar avem un filmulet video, cand a fost odata la noi.
Anul asta sper sa ajungem prin Piatra - si anul trecut mi-am propus si uite ca n-am ajuns - distanta mare e buba.

Ne-am obisnuit cu drumuri scurte de 2-3 ore maxim, si nu prea imi surad cele 5 ore - vom vedea

Lora, f. dragute pozele de la Carnaval - si ce par lung are Iustina!! Pana unde il lasa sa creasca?
Nu mi se pare ca te-ai ingrasat, cel putin in poze nu se vede.
Mi-amintesc ca spuneai ca la Iustina ai luat multe kg, 28 parca, nu trebuie sa te sperie 5

Laura, trece si astenia, ai nevoie de o mini vacanta

Si noi ne-am schimbat cauciucurile
Allexa, pai tipei aleia cine i le-a schimbat? ca doar nu ea singura? sincer eu nu fac diferenta intre ele, nici nu m-am uitat cu atentie sa vad despre ce-i vorba, ma bazez pe cel care le schimba ca stie care sunt cele potrivite

Nu mai apuc sa intru asa ca
La multi ani celor cu nume de floare!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, si eu m-am delectat cu pozele voastre. Au crescut fetele tale mari. Si seamana f. tare intre ele. Desi mi se pare ca cea mica iti seamana tie mai mult, iar Lara e 'fata lui tata'. Tu cum te mai descurci cu ele? Lara sta pana la 12 la gradinita, sau pana dupa-amiaza?

Astept si eu Pastele, sa imi iau cateva zile libere departe de munca si de casa. O sa mergem la ai mei, schimbam aerul si peisajul, sigur ma pun eu pe picioare!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Hai ca va servesc cu o cafeluta fara cofeina ca nu e voie cu...si musai fara zahar sau o cioco calda mai bine cum vreti?
Laura ,uite o floricica sa iti mai ridice moralul!
Intram in wkUraaaaaaaaa!!!Si eu deabia astept sa merg la tara duminica sau maine vedem noi
Adriana ,cu multa placere!
Va doresc sa fiti iubite si sa aveti un wk cat mai placut!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sa aveti un wk placut! Distractie, iesiri la iarba verde, petreceri pe la flori!

Urez tuturor sarbatoritilor la multi ani!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

astazi va dau eu o cafea

m-am delectat si eu putin aseara cu pozele voastre

Adriana contrar parerii Laurei ,mie mi se pare ca cea mica e leita tata-su iar Lara seamana mult cu tine ,oricum au crescut,uite asa ne dam si noi seama ce trece timpul

Lora superba Iustina si f eleganta,vad ca i-a crescut si parul.Eu cred ca sapt viitoare ma duc sa o tund pe Ana,e destul de greu sa mai am grija si de parul ei si plus de asta ea ma tot bate la cap sa o tund Tu arati super,nu se vede ca te-ai ingrasat,dar pana la 40 sapt mai este..

va las,azi vreau sa duc si eu covoarele la tara sa le aranjez putin

o zi buna si WE minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LUNNA - merci pt cafea ,demult nu ai mai dat tu cafeaua .Si eu am foarte multa treaba astazi,vreau sa termin cat mai repede ca sa putem iesi si pe afara putin,Dar Razvan ...ca niciodata,nu stiu ce l-a apucat,mi-a scos din sifonier toate hainele ,pt ca ,el cauta ceva si apoi mi-a spus...ca nu a gasit M-a suparat foarte tare,nici cand era mic nu mi-a facut asa!!!L-am pus sa impatureasca hainele cu mine,sa vada si el cum este(mai rau ma incurca,dar a impaturit,pana mi-am pierdut eu rabdarea si i-am spus sa ma lase doar pe mine )Si am si rufe de calcat...iar ....Deci,trebuie sa ma calmez si usor,usor sa ma apuc de treaba
Gata,mi-am spus oful ,am baut cafeaua ,ma innarmez cu rabdare si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna si de la noi.
Si eu am facut ceva smotru in casa ca era dezastru. Acum fac mancare si apoimergem la o pterecere la DODO.
Allexa te-am vazut ieri la cofetarie cu copii si sotul. Da nu m-ai vazut ca eram pitita intr-n colt , savuram o inghetata .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

EMMA - mi-ai adus aminte de o tipa care s-a dus cu masina la service sa-si schimbe cauciucurile,caci venise iarna si cand a ajuns acolo nu stia de ce mustacesc baietii aia de acolo...ea avea cauciucurile de iarna...cele de vara erau in portbagaj,ea mersese toata vara cu cele de iarna,fara sa stie

ha ha ha! super tare asta! m-am distrat de minune!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput