Piatra Neamt, Perla Moldovei (77)
Raspunsuri - Pagina 14
allexa06 spune:
CARMEN - foarte frumoase pozele pt tati.Stefi e frumusica foc,mi-e tare draga
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
ellinia spune:
Va salut inainte de plecare ! Sa aveti o zi placuta in continuare!
Lora, asa-i, invata multe copiii acum la gradinita, no comment! Apropos, te-ai mai hotarat la vreo scoala?
Carmenstefi, super pozele!
Laura, merci de link. Il salvez si il studiez!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Va astept la .
La scoala 3 anul asta se fac 3 clase de a I a si deja erau inscrisi 97 de copii.
Lora cred ca e un pic de exces de zel din partea educatoarelor. Nu mai tin minte exact dar parca o parte din astea ar trebui facute la grupa pregatitoare. Ce or sa faca la anul? O sa invete sa scrie si sa citeasca?
Am fost ieri la sedinta si multi parinti au ridicat problema temelor ca sunt multe si copiii se apuca de plans cand tre sa le faca.
La noi Andrada scrie cu placere dar in zilele cand are engleza e dezastru , e obosita. Am avut noroc ca am fost acasa cu ea ca altfel era jale.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
magdaR spune:
Buna dimineata!
Pentru cine doreste am ceai cu miere si lamaie.
Intr-adevar, programa scolara si prescolara e foarte aglomerata. Copiii care sunt la scoala nu mai au timp liber, iar cei de la gradi sunt "bombardati" cu informatii mult peste nivelul lor. Eu, asa cred. Sunt deja obositi de atata carte.
Ma bucur pentru doamnele care mai au timp sa se gandeasca la vacante, sa isi faca deja rezervari si planuri concrete pentru perioada estivala.
Bravo si succes, sa gasiti exact ce aveti nevoie.
Pentru Paste ce planuri aveti? Ati stabilit meniul pentru masa de Paste sau veti fi musafiri? Ori, poate si mai bine, plecati pe undeva la vre-o pensiune sau in alt loc unde sa fie totul la discretie...
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Carmen, ce mare e Stefi! F. dragute pozele cu voi doua.
Si ce era cu manifestatia ai cu "Pace"?
Lora, deci voi visati la patuturi si carucioare ... deci nu faceti gasca cu Laura in Grecia?
Dinubebe si noi avem pasapoarte pt. copii si tu poti calatori doar cu actul de identitate.
Si noi tot in Grecia vom merge anul asta. Avem deja rezervat 3 sapt. - sper sa fie frumos
ellinia spune:
Criss, sigur o sa mai faca o clasa, trei mi se pare cam putin, avand in vedere ca e o scoala solicitata. Problema cu temele pentru acasa o au toti copiii, nu cred ca se va rezolva prea curand, din pacate. Parca e o concurenta intre invatatori care da mai multe...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna dimineata! Carmen, ce mare e Stefi! F. dragute pozele cu voi doua. Si ce era cu manifestatia ai cu "Pace"? Lora, deci voi visati la patuturi si carucioare ... deci nu faceti gasca cu Laura in Grecia? Dinubebe si noi avem pasapoarte pt. copii si tu poti calatori doar cu actul de identitate. Si noi tot in Grecia vom merge anul asta. Avem deja rezervat 3 sapt. - sper sa fie frumos |
Adriana, zi si tu...pleaca Laura fara noi...pic de suflet n-are! Ce-ti mai fac fetele? Ce fel de carut ai avut la Annika? Da-mi o idee, ca-s in cautari! Poze noi nu mai pui?
Neata, am trecut rapid pe la voi, dar am treabaaaa...
Si Iustina a fost ieri la manifestatia contra razboiului, mi-a zis ca cica au fost sa faca manifestatie ca sa traim in pace pe viitor!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Laura am intrat si eu pe site-ul cu cazare in Grecia si nu am inteles care e diferenta dintre cele 2 studiouri?
Bazar general DC
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Laura am intrat si eu pe site-ul cu cazare in Grecia si nu am inteles care e diferenta dintre cele 2 studiouri? Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
Care 2 studiouri?
Diferenta de pret? Cele de la parter sunt mai ieftine decat cele de la etaj. La etaj ai balcon cu vedere la mare.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Merci, am inteles.
Bazar general DC