Oradea (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am revenit, magnoliile sunt superbe, le-am pozat pe un albastru infinit al cerului si au iesit super. Am in jur de 180 poze.

P.S. Am pus tot DC-ul absent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-absent, da' cu motivare.

Daria-mersi.Da' am gasit una tot pe culinar.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Mda..speram sa nu car albumul degeaba. Noah, asta e.

Primavara 2010
Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI superbe magnoliile si celelalte floricele pozate! Forsitia (sau cum se scrie) de aia galbena avem si noi in gradina, mi-e asa draga ca e printre primele care infloresc... Si asta http://outdoors.webshots.com/photo/2509693750065210082NfHPCM ce e? E gutui japonez cumva? Am vazut ceva tufa cu flori asemanatoare, superbe, pe unde sta maica-mea si eram curioasa ce e, e o tufa maaare, ca si cele de Forsitia. Gutuii nostri japonezi sunt mai mici si inca n-au inflorit, cred ca e altceva.

Va doresc la toti un Paste Fericit, care sa va umple inimile de pace, caldura si lumina!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 32+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Da Moni, Forsythia e arbustul galben, iar cel rosu nu stiu sa-ti spun, dar intr-adevar seamana bine la flori cu gutuiul japonez. L-am gasit in Parcul Petofi si bineinteles ca l-am pozat.

Va doresc tuturor, Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-minunate pozele!

PASTE FERICIT!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Paste fericit si de la noi

Siminel, noroc cu tine ca am vazut si eu ce e cu adevarat frumos. Sa pui si pozele cu oole, pt ca sunt sigura ca ti-au iesit tare faine si anul asta

Noi am avut o zi d`aia am ajuns la 1 in parc pt ca am stat in prelungiri la birou, apoi am venit sa ne imbracam ca batea un vant criminal si uite asa n-am facut ieri aproape nimik.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

In primul rand, Hristos a Inviat!

Daria, am renuntat la incondeiat oua. N-am avut rabdare si nici condeiele nu mi le-am mai gasit.
Asa ca ouale sunt rosii cu cateva desene (autocolante) pe ele. N-am ce poza.
Ieri nu v-am aratat animalutele din parc. Aici le gasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce frumosi erau la ora aia, noi cand am ajuns se tragea deja tombola, iepurii erau deja estenuati de hoarda de copii
Daca va zic ce am patit noi cu oole ... am luat abtibilduri de`alea practice, am ales, impartit, dat si retinut ce i-a placut Giuliei. Aseara nu le-am mai gasit Asa ca am vopsit la oo si am avut un singur abtibild primit ieri. Sunt complet senila

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Noah...gandeste-te ca asa am facut eu cu condeiele.
Cand venii vremea de incondeiat, nu le-am mai gasit, asa ca m-am intors in trecut, la abtibilduri.

Pentru voi toti:
04.04.2010

Mergi la inceput