Cosminiq multumesc mult ptr gandurile bune si sprijinul moral.
Cosminiq ce sa zic,sper si eu ca sa elimin aceste pietre prin tratament,sa nu ajung la operatie ,stiu pe cineva care a eliminat pietrele la rinichi cu coceni de porumb,iar ptr cele de la fiere mi-a spus cineva ca-mi da o reteta naturista cu ulei de masline si lamaie.
Oricum stresul nu-l pot elimina din pacate,ma consum ff mult cand o vad pe Ionela asa,mai ales cand se imbolnaveste ,nu dorm nici noaptea si mai ma consum mult si de cand si-a pierdut sotul vechea slujba.Si-a gasit alt loc de munca acum,dar castiga pe jumatate cat castiga in partea cealalta si e mult mai greu ptr noi,in special ptr a-i asigura Ionelei tot ce are nevoie.Plus de toate problemele pe care le am eu,mai stau toata ziua si cu gandul la parintii mei care sunt f bolnavi si ma gandesc ca ce-oi face eu cand nu or mai fi ei,ca ei sunt singurul meu sprijin si uite asa se aduna toate si-ti dai seama ca nu pot scapa deloc de stres.
Totusi ma bucur ca de la un timp nu s-a mai imbolnavit Ionela asa des si sper sa nu se mai imbolnaveasca repede.
Te pup si-ti doresc o zi cat mai placuta
Sa va de-a DD tot binele si norocul din lume ca tare m-ai meritati!
te pup si multa ,multa sanatate!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp