Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mihaela, dar e normal sa se intample asa ceva? se poate intampla ocazional? e o predispozitie pt. copii care fac aceste tratamente? sau de ce? din neglijenta? nu prea inteleg cum te duci cu copilul sa lucreze cu el ca sa se faca bine si te intorci cu copilul mai rau decat a fost...
eu sunt revoltata si scarbita de medici de nici nu-i sufar (imi pare rau, asta e parerea mea de mama care a patit-o cu medicii) asa ca nu vreau sa cred ca se ajunge la asa ceva daca faci totul cu grija.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Nu Madyrizi,nu e normal sa se intample asa ceva.Eu ii fac Ionelei gimnastica de 4 ani si niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva pe unde am fost ...dar de 2 saptamani am schimbat terapeuta ,ptr ca la ea platim 20 lei pe sedinta fata de cea pe care am avut-o si care ne lua 40 lei ,ma bucuram si eu ca-i mai ieftin si ca-i voi putea face mai multe sedinte,dar se pare ca am facut o greseala si sigur nu o voi mai duce pe Ionela la ea.
Crede-ma Madyrizi ca si eu m-am saturat de medicii astia rau de tot....dar asta e..ce sa facem ...trebuie sa mergem la ei cand avem probleme ,ca nu avem incotro.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hmmm, asa ma gandeam si eu ... ca nu e normal sa se intample asta. eu sunt mai scandalagioaica si cred ca o cam luam la omor. si asa nu cred ca ma mai primesc ashtia in spitalul "grigore alexandrescu". suport orice pana la copii. ei sunt sufletul meu si pt. ei fac orice.
unpt. tine si un pt. Ionela.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Anuntam pe 15.06 ca mai avem 900 euro,iar de atunci si pana acum s-au mai strans 300 lei ....asta numai datorita voua si vrem sa va multumim din suflet ptr tot sprijinul si efortul pe care-l faceti ptr noi.
Va dorim tot binele din lume

Cat despre Ionela ,vreau sa va spun ca acum este mult mai bine,i-au trecut si piciorusele ....acum asteptam marti sa mergem la control la ochii si daca va fi bine , vom pleca apoi la mangalia la control sa vedem ce zice si doctorul ortoped ,cand ne v-a programa ptr operatie.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ma bucur, mihaela, ca ne dai si vesti mai bune
Ma gandesc la voi mereu

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu Mihaela ma gandesc mult la voi, numai bine va doresc!!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Maine trebuia sa mergem la control la ochi,dar amanam pentru alta data ...vom suna maine dimineata ptr o reprogramare ,ca am fost la dr de familie sa ne dea trimitere si mi-a spus ca pana joi sau vineri nu mai au bilete ,ca astepta sa li se dea si lor de la CAS saptamana asta.
Ma gandesc acum sa nu ne programeze prea tarziu la Bucuresti si pana atunci sa-i creasca iarasi tensiunea la ochi prea mare si crescandu-i tensiunea e posibil sa-si mai piarda din vedere,ceea ce ar fi foarte grav...deja la distanta vad ca nu prea mai zareste.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna ziua.Sunt sora Mihaelei si va scriu eu pentru ca ea se simte rau.De aseara face Ionela febra f mare ,a fost cu ea si ii face antibiotic injectabil acum,dar daca tot va mai face febra asa mare se va interna cu ea la Bucuresti.Din cauza asta azi dimineata,Mihaela a facut o cadere de calciu si se simte si ea tare rau.
O sa va tin eu la curent cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

of, mihaela :(
sanatate multa, va tin pumnii

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput