Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mikaeela, zic si eu. poate ca e mai bine sa fie operata. poate o doare si operatia o va ajuta. stiu ca ai curaj si rabdare, dar noi vrem sa te incurajam si mai mult.
mii de Ionelei. e o fetita deosebita si curajoasa.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Madyrizi iti multumesc ptr incurajari si ptr ca esti alaturi de noi

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Acum plec cu Ionela la urgente ca i s-a umflat rau labutele la picioruse,nu stiu care-i cauza.Toata noaptea mi-a plans si nu stiam ce are ,aseara cand i-am facut baita nu avea nimik dar dimineata cand am schimbat-o am vazut ca are labutele umflate.
Vroiam sa o intreb pe Dodo si pe fetele care fac gimnastica recuperatorie la copilasi daca li s-a mai intamplat asa ceva si lor.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

. sa ne spui si noua cand te intorci daca ai nevoie de ajutorul nostru.
n-am cuvinte sa ma exprim, imi pare tare rau.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Acum am venit si noi cu Ionela de la medic.
Ne-au spus ca are entorsa , ptr ca s-a insistat la gimnastica f mult la picioruse si asta ar fi cauza si acum ii trebui repaus 2 saptamani.Nu i-au bagat picioarele in gips ...au spus ca ei ca nu are rost daca nu merge si au bandajat-o cu pansament cu rivanol si mi-a dat sa-i dau nurofen ptr dureri.Bine totusi ca a fost doar atat ,ca nu a fost ceva mai grav ca ma speriasem f tare.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O imbratisare mare pt micuta luptatoare
Imi pare tare-tare rau ca aveti asa probleme Sper sa treaca in cele 2 saptamani

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Ce lumeeee cretina! Te duci sa te vindece de una si pleci bolnav de alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna dimineata fetelor.
Acum plec cu Ionela la urgente ca i s-a umflat rau labutele la picioruse,nu stiu care-i cauza.Toata noaptea mi-a plans si nu stiam ce are ,aseara cand i-am facut baita nu avea nimik dar dimineata cand am schimbat-o am vazut ca are labutele umflate.
Vroiam sa o intreb pe Dodo si pe fetele care fac gimnastica recuperatorie la copilasi daca li s-a mai intamplat asa ceva si lor.

Buna,si (intr-un fel)bine-i ca-i doar atat...
Noi nu am avut astfel de neplaceri caci am avut norocul ca ani buni sa facem kineto dupa hidroterapie si erau muschii deja incalziti...dar am vazut cazuri in care nu au fost doar entorse ci si rupturi...terapeutul fiind pre dur/brusc in miscari+spasticitate
Te rog cand vrei sa-ti raspund la ceva sau ai vreo curiozitate intra si scrie-mi PM sau ..pe mess
Eu citesc intre alergaturile prin casa sau casa afara,casa terapii si nu pot citi tot

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna dimineata fetelor.

Buna,si (intr-un fel)bine-i ca-i doar atat...
Noi nu am avut astfel de neplaceri caci am avut norocul ca ani buni sa facem kineto dupa hidroterapie si erau muschii deja incalziti...dar am vazut cazuri in care nu au fost doar entorse ci si rupturi...terapeutul fiind pre dur/brusc in miscari+spasticitate
Te rog cand vrei sa-ti raspund la ceva sau ai vreo curiozitate intra si scrie-mi PM sau ..pe mess
Eu citesc intre alergaturile prin casa sau casa afara,casa terapii si nu pot citi tot

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Multumesc Dodo ptr raspuns.
Binenteles ca este (intr-un fel)bine...normal ca nu-i bine nici asa ,dar mie imi era frica de ceva mai rau cand am vazut ca i se umflase piciorusele si plangea asa tare ca eu ma gandeam la ceva mult mai grav.
Dar doctorii ne-au spus ca nu e chiar asa grav (binenteles daca o fi asa cum zic ei ,ca nu mai am deloc incredere nici in doctorii astia)si ca in 2-3 zile ii va trece de tot ,dar trebuie facut repaus.
Noi speram totusi sa fie asa cum au zis ei si sa-i treaca repede.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput