Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mihaela, draga mea, mult succes maine la control, va tin pumnii, va pup pe tine si pe Ionela si va urez multi ani de acum inainte mult mai buni decat cei care au fost

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.
Azi vin cu vesti mai bunicele
.Am fost la control la ochi si ne-au spus ca deocamdata tensiunea la ochi a stagnat.Ne-au dat niste picaturi si vom mai merge pe data de 6 iulie iarasi la control.
Am fost si la neurolog si acum i-a dat ca tratament vitamine,Risatarun si Regeneresen ,astea doua se gasesc numai in Germania si va trebui sa le procuram de acolo.Ne-au zis ca va trebui s-o operam si la picioare ,dar operatia asta cred ca o v-om face la pe la inceputul anului viitor ,o mai las putin si pe ea saracauta ,ca-i ajunge deocamdata atatea operatii.
Deocamdata sper si eu ,ca macar de aci incolo sa nu mai fie nevoie de nici o operatie la ochi ,ca sa o pot opera la picioare si sa poata progresa si ea mult mai mult .

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mihaela, ati terminat cu otita? Parca asa citisem undeva ca Ionela a facut otita.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Buna Ana si-ti multumesc ptr intrebare.
Ionela nu a avut otita ,ci a avut o rinita din asta alergica si ii curgea nasucul de abia putea respira ,de aceea am fost la ORL..dar acum e bine.Sper sa nu mai avem probleme.
Apropo si de suma stransa pana acum,noi avem 1100 euro ,iar zilele astea trebuie sa primim si tratamentul Ionelei din Germania care costa 220 euro ptr 3 luni ,deci ne mai raman 900 euro si as vrea sa va mulumesc la toate pentru tot efortul pe care-l faceti pentru noi si pentru tot ajutorul vostru,fara voi noi nu am fi strans acesti bani si sper sa strangem cat mai curand cei 2000 euro ptr a-i lua bicicleta Ionelei de care are mare nevoie.
Va multumesc inca o data

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Fetelor sunt tare,tare trista.
Acum am venit cu Ionela de la gimnastica si ne-a spus kinetoterapeuta ca trebui operata neaparat la picioruse ...sa nu mai stau cu ea prea mult asa.Problema mare este ca ea are si un piciorus putin mai scurt si ne-a spus ca va avea nevoie de mai multe opratii.
Credeti-ma ca sunt intr-o depresie totala.,nu stiu ce sa mai zic.Daca va mai trebui si la ochisori operata iar ,cred ca o sa innebunesc.
Ma gandesc mereu ,oare cand s-or termina chinurile copilului meu,nu mai pot rezista la atatea

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mihaela lasa kinetoterapeuta in treaba ei si asculta sfatul ortopedului...si acum pe al meu. Te rog! Kinetoterapeuti sunt doar atat cu chirurgia nu au nici o taina.
E aceiasi poveste dintre doctor si asistenta medicala, care da si ea sfaturi asa cum aude de prin cabinetul dr.
Eu nu as fi avut piciorul stang daca as fi ascultat ce spunea kinetoterapeutul, noroc ca ortopedul a fost de alta parere si doar mi-a operat soldul (necroza de cap femural).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Mihaela lasa kinetoterapeuta in treaba ei si asculta sfatul ortopedului...si acum pe al meu. Te rog! Kinetoterapeuti sunt doar atat cu chirurgia nu au nici o taina.
E aceiasi poveste dintre doctor si asistenta medicala, care da si ea sfaturi asa cum aude de prin cabinetul dr.
Eu nu as fi avut piciorul stang daca as fi ascultat ce spunea kinetoterapeutul, noroc ca ortopedul a fost de alta parere si doar mi-a operat soldul (necroza de cap femural).

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Nu stiu ce sa zic Carmina,oricum saptamana viitoare voi pleca la Mangalia cu ea sa vedem ce ne spune si doctorul ortoped de acolo,cel care o va opera.
Culmea este ca si doctorii de la Bucuresti ne-au spus ca va trebui operata,dar am zis totusi ca o voi opera la anu ,dar daca si doctorul de la Mangalia ne va spune ca va trebui operata imediat,o voi opera nu am incotro.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mikaela, sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de operatie pt micuta Ionela, Doamne ajuta sa aveti si vesti bune si sa rasara soarele la voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mikaela, sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de operatie pt micuta Ionela, Doamne ajuta sa aveti si vesti bune si sa rasara soarele la voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Iti multumesc Daria ca esti alaturi de noi .....si eu tot am sperat ca nu va fi nevoie de operatie ,dar se pare ca va fi.Are tendoanele foarte stranse si plange la gimnastica f tare si de asta ne-a spus si kinetoterapeuta si doctorii de la Bucuresti ca va trebui operata sa-i dam drumu la tendoane.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput