Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mihaela, ce-i dai pentru imunitate?

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Ana ,acum ii dai Minevita si Imunice ,inainte ii dadeam Septilin dar vad ca nu i-a mers cu el si de o saptamana ii dau si lapte de capra ,m-am abonat la cineva,ptr ca mi-a spus doctorita daca pot sa-i fac rost ca e f bun ptr imunitate.

Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Da Flowers,raceste f des,este cu sistemul imunitar la pamant.Cu toate ca-i dau si tratament ptr imunitate si tot degeaba.Si cand mergem cu ea la recuperari nu putem sta mai mult de o saptamana,doua ca raceste imediat si ei ii trebuie recuperare zilnic.De asta avem mare nevoie de o bicicleta speciala numita motomed ptr a-i face exercitii zilnic acasa,ar ajuta-o f mult,ne-a recomandat-o si medicii,dar e f scumpa una noua costa 4500 eur ,dar noi avem pe cineva care merge des in Germania si ne-a spus ca acolo se gaseste si la 2000 eur la mana a doua.De aceea m-am gandit ca daca nu vom avea psibilitate sa mergem cu ea Germania ,macar sa-i pot lua aceea bicicleta.Bicicleta motomed o puteti vedea aici www.motomed.ro/produse.html" target="_blank">http://www.motomed.ro/produse.html,este bicicleta motomed Gracile.
Noi avem stransi pana acum 1000 euro si trei sferturi din banuti sunt stransi de aici ,de pe DC si as vrea sa intreb pe toate fetele,cand voi strange aproximativ 2000 euro ii pot lua acea bicicleta ?Sa nu las timpul sa treca ,sa-i pot lua ceea ce are ea urgenta acum ,sa poata progresa si ea cat de cat si de bicicleta asta va avea nevoie totdeauna.

Bazar umanitar

Mihaela, normal ca poti sa faci ce vrei tu cu banii. s-au strans pentru ionela, pentru orice i-ar folosi si daca poti gasi o bicileta second hand , care sa o ajute si poti sa o cumperi cu banii stransi de aici, nu putem decat sa fim bucuroase

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Multumesc Andra.Cum ii voi strange pe toti 2000 euro il voi trimite pe sotul cu persoana respectiva ,care merge in Germania si ii vom lua Ionelei bicicleta.
Si vreau sa va multumesc din tot sufletul ,tuturor,ptr sprijinul vostru
A..si uitasem sa va spun,ca de vineri ii vom face zilnic Ionelei logopedie la o scoala speciala la vreo cativa km de noi.A vorbit logopeda cu directoarea de acolo si a spus ca ne va primi zilnic si din toamna va face logopedie si aici la gradinita speciala la noi.

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ma bucur tare mult

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mihaela :(, normal ca faceti ce vreti cu banii, sunt pt Ionela, pt orice are nevoie, iar voi, parintii, stiti cel mai bine ce ar ajuta-o. Multa sanatate!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Ana ,acum ii dai Minevita si Imunice ,inainte ii dadeam Septilin dar vad ca nu i-a mers cu el si de o saptamana ii dau si lapte de capra ,m-am abonat la cineva,ptr ca mi-a spus doctorita daca pot sa-i fac rost ca e f bun ptr imunitate.

Bazar umanitar

Vad ca la noi unii pediatri au inceput sa recomande probiotice pentru imunizare: protectis, dicoflor etc.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Avem si noi mari emotii ca maine vom merge la control la ochii si la neurologie si sper sa fie totul bine ,sa nu mai avem nevoie de nici o operatie.

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

La multi ani, Ionela! Tinem pumnii stransi pentru maine

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Multumim Flowers
La multi ani si fetitelor talesa creasca mari si sanatoase

Bazar umanitar