Semnele din lanurile de grau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

uitati ce am gasit, nu sant´facute de pamanteni:Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

acum am vazut ce a postat blackpantero

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

"Atunci cand au fost facute (mii de ani in urma), constructiile babilonienilor, egiptenilor sau grecilor aratau la fel de bine."

La fel gandesc si chiar si acum arata foarte bine :)...daca omenirea a reusit sa ne dea, Piramidele, Taj Mahal, Marele Zid Chinezezc, Chichen Itza si multe altele in medicina(suntem in stare sa operam pe inima unui bebe in pantecul mamei), in fizica, chimie, astronomie cum ne indoim ca o mana de oameni nu pot face niste cercuri in grau si orz? Chiar atat de putina incredere avem in omenire incat credem ca treburile astea au fost create de ceva extraterestru?

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu nu inteleg cum cineva poate crede ca extraterestri dupa ce: 1) au atins nivelul tehnologic necesar pentru calatoriile interstelare 2) si'au convins toata "omenirea" ca merita sa ne caute 3) au batut toata galaxia si 4) ne'au gasit, tot ce pot face e sa ne mototoleasca leusteanu'. Or fi ei ciudati prin definitie dar cred ca le repugna absurdul la fel de mult ca si noua.

E ca si cum Pizarro ar fi stat ascuns in jungla 30 de ani pentru a'i desena noapte pe furis cai verzi pe pereti lui Atahualpa ca sa'l anunte ca l'a gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Maestre Xeno, nu te supara... dar stiu ca ai dreptate si totusi ma gandesc la o specie poetica de extraterestri care lasa ravase si semne ... ca fiind singurul lor mod pe care il considera pacific pentru noi...

fug dar revin cu alte ganduri.

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Mirela din punctul asta de vedere eu stau foarte linistit. Sint convins ca doar cele mai benigne dintre civilizatiile extraterestre sint capabile de calatorii interstelare. Efortul e atat de urias incat doar o cooperare la scara unei intregi planete e capabila sa'l genereze. Cei mai artagosi dintre ei au facut deja un bine enorm Universului sterilizandu'si planetele inainte sa fie capabili sa le paraseasca.

M'a distrat ideea cu "mesaje de la extraterestri". E una din glumele voastre obisnuite aici pe Pamant? Ooops !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Da, si eu cred asa. Au ramas doar cei poetici ... plus Denis Rodman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cercurile din lanuri nu sunt un apanaj al epocii noastre, ele au fost prezente pe tot parcursul istoriei. Din cate imi amintesc primele marturii au fost de prin secolul 17, sau poate mai devreme. La vremea respectiva erau puse pe seama spritelor, sau a ielelor (cercurile ielelor).

Astazi sunt puse pe seama unora care vor sa demonstreze existenta extraterestrilor. Dar, desenele sunt atat de perfecte si minunate incat nu te poti opri sa te intrebi ce-i face pe acesti glumeti sa ramana anonimi. Mai mult de atat oamenii de stiinta care studiaza acest fenomen, ce s-a intins la scara mondiala, au putut sa faca diferenta intre desenele originale si cele facute de "glumetzi" Si iata ca dand la o parte glumetii si imitatiile lor ne intoarcem de unde am plecat.

Mai exista o teorie care suna cam asa:
"O formatiune ORIGINALA‚ este intotdeauna o forma completa, perfecta. Ea modific#259; structura solului si creeaza un camp electromagnetic intens. Culcarea spicelor nu se datoreaza unui procedeu mecanic, ci unuia de incalzire din interior al tulpinii plantei, care se inmoaie temporar pentru a se indoi la orizontala usor, fara a fi rupta. Analiza microscopica a revelat existenta unor bobite de material magnetic in spice, a caror densitate scade liniar de la centru spre marginea formatiunii."
Asta explica teoreia culcarii spicelor nu si formele.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu stiu de ce,dar simbolurile din lanurile de grau nu ma impresioneaza si nu ma atrag asa cum ma atrag simbolurile si MESAJELE care se regasesc in diverse momente istorice in cele mai neasteptate situatii:de la semnele de pe coroanele regale,de pe STEME,sau de pe drapelurile de lupta,ajungand la painile rituale ale unor popoare hotarate sa-si mentina mesajele ancestrale pe aceasta cale in momente in care sigur se respecta,ritualul mortii.
Cititi:"Simboluri ale stiintei sacre"ale lui Rene Guenon(trecut prin societi oculte de la masoni la sufiti!)o fiinta de exceptie care a cautat toata viata explicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Lojele masonice nu mai sunt "societati oculte" de mult timp deja ... Marele maestru al lojelor unite din Marea Britanie este printul Edward, varul reginei Elisabeth, un personaj cat se poate de public (si transparent). Oricum, ce legatura au toate astea cu desenele din lanul de grau?

Viviana, faptul ca e o poveste veche intareste, in opinia mea, concluzia ca sunt constructii datorate oamenilor care vor sa formeze aparenta de mister. In special englezii par sa aiba o inclinatie aparte in sensul asta ... . Povestea monstrului din Loch Ness exista cel putin din secolul al 7-lea; sa nu mai vorbim despre tot felul de alte "aparitii".

Ce nu inteleg despre ipoteza cu particule magnetice este cum de ar fi afectata doar o parte din spice, in particular in forme geometrice atat de diferite, de la caz la caz? Nu reusesc sa gasesc o explicatie rezonabila pentru variatia de patterns, daca folosim ipoteza asta.

Mergi la inceput