Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Fetele pricepute la d-astea ...cum fac si eu sa imi apara si mie scrise diverse sub nume ...in loc de membru ....??? _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
Am uitat sa te intreb, ce vrei sa-ti scrii acolo?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
xela_07 spune:
Nikole - am ramas muta citind acum despre Carmen. Noi nu ne uitam la TV si sunt detasata de ultimele stiri. Nu pot sa cred ...
Doamne ajuta!
Am picat rau in butoi ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nikole - am ramas muta citind acum despre Carmen. Noi nu ne uitam la TV si sunt detasata de ultimele stiri. Nu pot sa cred ... Doamne ajuta! Am picat rau in butoi ... Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Xela si Nikole, despre ce e vorba? Imi pare rau ca cineva sufera
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Andrelina Petrecere frumoasa!
Danyelana si Nikole eu nu cantaresc sa vad daca a luat in greutate ptr ca de luat ia f bine nu mi-e frica de asta, eu cantaresc inainte si dup masa sa vad cat mananca sa stiu daca am lapte sau nu, cam cata completare sa mai fac etc.
de Yannis
xela_07 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149721
xela_07 spune:
Si am mai dat peste ceva Lectii pe care le invatam de la copii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149678&whichpage=1
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Pai intai postezi matale o gramada mare de mesaje si cand ajungi pe la 500 si ceva o sa ai destule puncte sa-ti modifici titulatura (ai sus in meniu optiunea "foloseste punctele"). Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
pentru raspuns ...deci puteam eu mult si bine sa ma uit prin toate optiunile si asa mai departe ca nu gaseam ......am ajuns la 400 ...deci inca putin si
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
Nik0le spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nikole - am ramas muta citind acum despre Carmen. Noi nu ne uitam la TV si sunt detasata de ultimele stiri. Nu pot sa cred ... Doamne ajuta! Am picat rau in butoi ... Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Eu sunt asa de aseara, ma gandesc mult la ea, inca sper sa aud ca i se imbunatateste starea si ca o sa-si revina...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Am uitat sa te intreb, ce vrei sa-ti scrii acolo? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Sincer ...habar n-am ...dar ma rodea mai de mult aceasta "enigma" ...multumesc ca ai elucidat-o ...acum pana la 500 de mesaje ramane sa ma si hotarasc ce o sa scriu ...
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
danyelana spune:
Imi pare rau de ce i se intampla
Doamne ajuta sa-si revina
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire