Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 43
olishka spune:
Am fost astazi la banca si am pus banuti in contul lui Robi, Alex si David. Am trimis dovada platii pe mail.
Am fost si la posta si am pus pachetul catre grogore_tina.
Olga, mamica lui David iepurasul
crissandrada spune:
Grigore_tina am pus ieri la posta pantalonii castigati.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
crissandrada spune:
Pantalonii acestia nu au fost achitati? Eu asa am inteles. Inca nu au fost mutati in bazarul lui Robi.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
ellinia spune:
Carmina, blugii nu sunt cu talie joasa, zic eu ca talia e normala. Le fac masuratori cand ajung acasa si iti spun.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Andra eu am castigat azi de la tine sacoul si fusta, insa din pacate nu pot sa platesc zilele urmatoare ca nu am primit inca indemnizatia, luna asta intarzie ca niciodata, cica nu a fost facut bugetul cumm trebuie...asa ca te anunt eu cand platesc ca sa poti trimite coletul.Imi pare rau ca te incurc... Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii |
va sa zica asta era....ajunsesem sa cred c-a fost unul mai istet decat mine si a golit cardul inaintea mea.
Pasuiti-ma ,va rog, si cu pachetele de pus si cu cele de primit(se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ)
Mami de Brianna si Julia
AnnaBaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Licitez L130 20lei. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii |
Am licitat ieri bluza dar nu apare inca in lista de licitate.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ana l spune:
Intrebare: cind un produs este mutat in categoria licitata pentru X inseamna ca e achitat si confirmata plata? Ca mi-e usor sa verific asa decit sa intreb si eu pe PM daca e platit.
mamica lui Andrei
szivarvany spune:
Carmina, nu cred, lungime umeri->craci pana jos 71 cm.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
liliana83 spune:
Neatza! Va rog repede un raspuns, ca trebuie sa ies. Pentru a depune bani intr-un cont trebuie mers musai la banca unde este deschis contul , sau se pot depune de la orice banca?(Pentru Ema: nu stiu daca exista Raiffaisen la noi in oras , ca suntem , asa, mai rupti de civilizatie)
ancadragoman spune:
pai nu ai cum la alta banca ,dar poti trimite de la posta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!