Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 19
alexandrina spune:
Actualizez.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
valenita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Supralicitez L139 - 15 lei. Valenita, ai reusit cumva sa faci masuratori la blugi? |
Ellinia, gata, mi-am facut tema:
Asadar:
L150: talie :80 cm
solduri:94 cm
lungime total: 99 cm
lungime crac interior: 73 cm
L151 : talie : 80 cm
solduri : 90 cm
lungime total : 102 cm
lungime crac interior :82 cm
daca esti din Bucuresti putem sa ne vedem sa ii probezi, ca asa vezi exact ce si cum, masuratorile nu sunt intoatdeauna relevante, desi eu am luat niste blugi de la alex_andra tot pe baza masuratorilor si mi-au venit perfect :)
valenita spune:
Stie cineva ceva de Cosmynik? ca a licitat un produs de la mine acum o luna, coletul e pregatit, i-am trimis si PM si totui n-a dat nici un semn...
cosminiq spune:
'neata!
Pozitia P5 este pentru Robi.
Flowers licitez sandalutele.Sper sa imi vina.O sa iti trimit adresa mea pe PM
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
cosminiq spune:
Am vb cu Catalina(Pisellino)pe mess.Ieri dimineata a ajuns din Italia.
Laura o sa ii dau datoria de 60 de lei+20 de lei de la N10+8 lei de la P5.Un total de 88 de lei.
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
ellinia spune:
Valenita, eu stau in Piatra Neamt, dar nu-i problema, cred ca imi vin. Asa ca licitez ambele pozitii, L150 - 15 lei si L 151 - 15 lei, pentru Robi
alexandrina spune:
S-au incheiat 2 licitatii pentru olishka si cate una pentru dandusa si Flowers
Actualizez.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
mistral spune:
Q 10 nu mai e disponibil.Mi l-a dat cadou Cosminiq mai demult,cand am licitat cateva produse de la ea.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
alex_andra spune:
Neata, fetelor
Vreau sa retrag produsele J11 si J12.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alexandrina spune:
Am actualizat.