Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 12
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l cele 2 tricouri de la mine merg cam pe la 10-13 luni, depinde de copil. pe ele scrie 98- 3 mamica lui Andrei |
Ani sau luni? Ca 98 se potriveste la 3 ani.
Le mut atunci, am crezut ca e M89, marime de barbati
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
LoraG76 spune:
Am trimis pe mail dovada platii pt. produsele castigate pt. Ema si Alina.
N-am ajuns azi decat la Reiffeisen, zilele urmatoare ajung si la BRD si Transilvania.
Lora, mami de Iustina si 15+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
arcadia spune:
citat din mesajul lui ana l Mai adaug si eu 2 produse:http://family.webshots.com/photo/2007826380105352775hFaRUQ rochie alba de viscoza de la Hm, noua, M 38-40, 10 lei si setul de 2 tricouri noi, M 98, 10 lei. Am trimis mesaj si la mail pe bazar. mamica lui Andrei |
poti te rog sa masori aceste tricouri? (lungimea si eventual latimea) daca scrie marimea 98 teoretic sunt pentru 3 ani. multumesc
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Am trimis pe mail dovada platii pt. produsele castigate pt. Ema si Alina. |
Rezolvate.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Cornelia spune:
Am facut platile pentru licita#539;iile castigate - produse de la Valenita si Irlandeza. Maine am extrasele (plata am facut-o on-line) si le voi trimite in mailul bazarului.
Am platit asa:
Robi - 10 + 3 = 13 lei
David 10 + 8 + 10 + 3 = 31 lei
Bogdan 8 + 8 + 8 + 6 + 7 + 3 = 40 lei
Cei trei lei de la sfarsit sunt in plus. Mie mi-a oprit banca cate 2,51 lei in plus, pentru fiecare plata, fata de suma pe care am completat-o. Am zis totusi sa nu incalc regulile si am adaugat si cei trei lei. Totusi, e bine de stiut ca in cazul asta comisionul se opreste automat de catre banca de la care faci plata (cel putin la ING).
szivarvany spune:
ING-ul imi ia si mie la plata online si si unde ajung banutii se iau 3 lei comision. Am aflat si eu abia vineri
Eram convinsa ca daca platesc eu, e ok , dar nu e
edit: e vb de ING spre alte banci
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ionik pai tot asa imi zice"scuze,dar grati.ela nu primeste pm |
Eu tocmai am trimis un PM de test si a mers. Vezi deasupra mesajului ei, este iconita cu rosu, 'PM'. Apasa pe ala si trimtie asa. Daca nu, vezi ca poti intra la profilul gratielei si ai acolo undeva 'trimite mail' si ii poti trimite mail cu adresa ta.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Cornelia spune:
Ok, mamagiuliei. Ma gandeam ca ar fi prea de tot sa opreasca si destinatarului, dar uite ca nimic nu e imposibil . Bine ca am adaugat cei trei lei.