*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ce faine date de nastere au la pui valentina si giani
bb1 in 10 si 11 aprilie 2008
bb2 in 5 si 6 februarie 2010

super

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, va fi bine si e bine ca treaba incepe intai cu Liviu acasa. cat despre mancare, trust me...hai sa mai vorbim peste cateva zile,sa vezi tu de nu va incepe sa manance mai bine Crede-ma, Iulia cu mine mai ales daca insist NU MANANCA nimic. iar cu altii, oricare altii, mananca super. Asa ca in week-end am renuntat sa ma stresez, o las nemancata pana cere ea, de foame; imi papa o singura masa ca lumea, asta e, ma consolez ca de luni vine bona si va manca bine Nu te mira daca, "scapat" de stresul tau pe care sigur il simte, va papa mai bine si Mufa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Simo, de aici am aflat. Nico, de la tine parca? Sau m-a lasat memoria?

De la mine. Era din Tratatul de Pediatrie de Nelson (voua nu va zice nimic dar pt mine e important), asa ca zic eu sursa de incredere.

La Multi Ani Alex!!! Sa cresti mare, frumos, sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Salutari! Colorata e in curs de incarcare. Ne-am distrat cu mic cu mare, am ajuns rupti acasa. La inceput toti picii timizi , la sfarsit nu se mai dadeau dusi. Dupa ce a vazut ca au plecat toti invitatii Sabin a zis: mami, atu pii (adica sa vina alti copii )
Pregatim gratarelul pentru azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gata si pozicile:
http://picasaweb.google.ro/raluca2107/Sabin2Ani#
Filmuletele in schimbul doi, cand adoarme familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Nico, tocmai cand imi parea mie ca esti ceva mai optimista, vad un nor la orizont? Nuuu, nu cred! Uite, trimit ceva soare de la Buzau, din curte de la Pedagogic.

Olgu, si Thea "probeaza" tocurile mele. Uneori isi pune sutienul meu si niste margele si umbla prin casa f afectata, zicand "Sunt mami, ma duc a coala" :)))

Luny, ma bucur ca nu-s singura care are tot atatea petreceri ale copilului cat si neamuri!:))) Cu nelinistea...te inteleg, la fel am fost si eu. Va fi bine, TREBUIE sa fie bine!

Sovi, eu falcutele Anushcai! Curand se face Sash un picut mai mare si o sa inteleaga el cum vine cu iubitul cu "finete".

Miha, ma bucur pt voi, ca reusiti cu slabitul!

Mimo, subscriu spuselor tale, suntem o natie care vorbeste mult, mult prea mult si, de cele mai multe ori cam pe langa subiect...

Ramo, i-ai dat lui Andru lapte de la tara, in final?

Fetelor, stiti vreun site unde pot comanda un patut pliant pt o prietena care urmeaza sa nasca? Chestia e ca mi-as dori unul acceptabil ca pret (adica un picut mai ieftin, dc se poate), ca la o scurta cautare pe net am vazut numai preturi mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raluca,ce distractie pe voi.Ce tort super a avut Sabin!Ai 2 copilasi frumosi-frumosi iar tu arati fffff bineee!Am recunoscut si personajele

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca ! Super-party!!!! Vazut-am si trupa de Cami

Gecko, ok Sunt linistita oricum

Luny, vai cat de bine imi aduc aminte...o sa iti treaca, e firesc sa simti ce simti. Fii optimista !

Alicel, zi o suma maxima...Uite un autobuz dragut, colorat, cu mai multe alea incluse si la oferta http://www.littlebaby.ro/508-pat-pliant-happy-bus.html

Noi am fost afara cu trici, a stat cuminte si atenta pana am ajuns in parc la leagane. Nu a mai existat trici cat am stat acolo, dar sunt linistita, ii place de ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alex

Sa cresti mare, voios si sanatos!!

Sa iti traiasca piticul, Misha, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am venit si noi din parc cat e de frumoasa aceasta mostra de primavara!

la multi ani, Cristian!
la multi ani, Alexandru!

sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi!

Mishaaa mai hai pe aici sa ne bucuram impreuna de minunea voastra!

Nico, nu cred ca functioneaza aia cu ghicitul inaltimii dupa cea a parintilor, eu i-am depasit cu mult pe amandoi :D

Si am mai zis de omul, care a fost marunt rau pana la adolescenta. era mereu ultimul la sir la ora de sport (eu-mereu prima ), si intr-un an a crescut in asa hal, ca nu apuca sa isi poarte hainele noi!

Luny osafie bine! . zic eu, care si pe mine ma ia cu tremuriciul cu gradi!

Stela, io vreau copie!

Monix, stiu si scatoalcele din iubire. dar cand abia se trezeste, si o ia la trap direct spre ea care sta linistita, numai ca sa ii traga una, deja intervin si alte nuante. S-a intamplat sa dea si cu piciorul, apai aia numai iubire nu e.
apa calda, curentul si gazele (alea pt aragaz ) fie cu voi!

Simo, e buna si consolarea asta cu intorsul scatoalcelor peste 1 an+ pacea fie si cu voi! ce chiraiala va fi (si este) si la voi!

Miha, ce asemanare faina ai gasit tu la valentina si la giani

Olgu, poate nu va fi cazul de 1.86 la voi :)) Inchipuie-ti ca ma vezi pe mine pe tocuri

Raluca ce fumos a fost la petrecere! cata culoare, cata veselie!

Alice noi am gasit oferta la patut pliant in real, inainte de craciun, un hauck cu 1 mil si ceva! doar ca nu avea platforma. am cumparat cadoul fara, si le-am dat noi plarforma . pandeste si tu niste oferte speciale, trebuie sa existe. macar cu ocazia Pastelui.

Va rog, daca stiti o sursa simpla de tras filme dragute, poate dati si la mine un pm eu nu stiu sa lucrez cu dc++ ,sau altele de genul.
uneori dupa o zi de copilarit, daca nu-s mult prea obo, pot sa rup o ora jumate sa ma destind si eu putin. am experimentat de 2 ori, si a fost super!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput