'na seara!
Moama, biata Zana
, bine ca a trecut!
Am montat si eu trici (singura am asudat vreo 2 ore, asa a-tehnica cum sunt, ca daca am barbat vesnic umblator
)...ai vostri pedaleaza?? Iulia-nicio sansa! S-a lasat plimbata de mine cu picioarele tarsaind pe pamant (nici macar pe suporturile de sprijin), apoi si-a pus papusile pe trici si acum le plimba ea 
Si la noi se cam apropie momentul schimbarii patului. Dupa cum am mai povestit, prima miscare dupa ce Iulia a reusit sa cada in cap escaladand patul pliant a fost sa-i schimb salteluta cu una subtire, de 5 cm insa cat de curand e clar ca va reusi si cu aia sa escaladeze. De hotarat deja m-am hotarat, am vazut la ultimul baby expo exact ce vreau. Astia se gasesc in Ghencea asa ca, atunci cand va fi cazul, ma duc si il iau pe asta care va tine multa vreme. Insa si eu aman momentul, ca si Mimo sunt ingrozita
Acum ea doarme cu usa inchisa la ea si deschisa la dormitorul nostru (alaturat) si se aude ff bine orice zgomot. D-apoi daca se va putea da jos din pat, mi se pare cam naspa ideea ca va gasi noaptea usa inchisa. Fooaaarte complicat (bineinteles pt cine tine la principiul cu "interzis dormitul cu parintii"). De fapt nici nu cred ca Iulia ar fi amatoare de dormi cu noi dar parca vad in miez de noapte ca vine si ma trage de mana sa ne jucam 
Edit: acum am citit de Muffy. trebuiesafiebine, trebuiesafiebine

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!