*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Raluca, f frumoase poze
, inca o data sa-ti traiasca
Tu mi-ai placut mult, f eleganta
si subtirica (te-am prins cu minciunica
) , mi-a placut mult locatia si muzica , super party. Sabinelul proapat frezat cam stingher asa, cu poalele camasii in cap
dar "caprele" tare s-au mai distrat
.Am recunoscut si personajele
, Luca e demential cu fursecul lui in mana
Hai, mai baga lemne pe foc acolo ca sa se faca gratarul 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
zozela spune:
Luny-o sa fie bine,crede-ma!! Nu ma asteptam ca mama sa vina sa ma ajute,nu ma asteptam ca soacra-mea sa se descurce cu el,eram la fel de derutata si speriata,dar totul a mers ca uns!!
E normal sa simti asa,asa ca nu pot decat sa te imbratisez strans! O sa fie mai usor decat crezi,o sa vezi!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
raluca ce fain party, ce tort frumos, ce copii veseli, ce sa mai, nota 10!!
ramo intrebai de lapte, eu ii dau lapte gras, proaspat muls, nu l-am diluat niciodata, si pediatra mea mi-a spus nici sa n-o fac. Ei au nevoie de grasimile alea, sunt bune in dezvoltare, la adulti e alta discutie.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
naty

Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Luny-o sa fie bine,crede-ma!! Nu ma asteptam ca mama sa vina sa ma ajute,nu ma asteptam ca soacra-mea sa se descurce cu el,eram la fel de derutata si speriata,dar totul a mers ca uns!! E normal sa simti asa,asa ca nu pot decat sa te imbratisez strans! O sa fie mai usor decat crezi,o sa vezi!!![]() ![]() Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |

..speranta moare ultima.. plangeam acum la tel cu sotul si-i spuneam ca nu stiu cum rezist zilei de maine!Iubirea mea,
mimonix spune:
Luny oricat te-am incuraja noi pana n-oi lua tu personal taurul de coarne n-o sa iesi din butoi
E o schimbare, una majora, si oricum ar fi acasa tot ai fi stresata. Si eu sunt trista ca precis nu vei mai fi toata ziua aici la apel cu noi, dar viata merge inainte 
Maia rasul plansul nu alta. Mai ales cu trenuletul
Vad din ce povestiti voi, ca toata lumea o pateste. Dar nu stiu de ce ma simt eu mereu de parca NUMAI eu fac asa, NUMAI mie mi se intampla.Ma uitam ieri in jur, in Mall, toata lumea slaba, toata lumea cocheta, toata lumea relaxata...NUMAI EU ca o bezmetica, fugarita , ciufulita, etc...asa sunt eu, am pretentii de la mine 
Si na, da-i copilului acadea ca n-o fi foc. Poate ai noroc si nu-i place
Decat sa stea sa se uite lung 
Zoze esti cuminte, da?
Alice habar n-am cu patul dar tort mai e?
Valen,Sovi gheu cu doi atat de mici si totusi, statisticile arata ca in final supravietuiesc amandoi si cu cat e diferenta mai mica cu atat sunt mai "ca fratii" . Le trece lor 
Noi azi noapte am avut show. Se apropie timpul sa renuntam la patut
Se trezeste si intr-o fractiune de secunda vrea sa sara
Nu stiu de ce se trezeste, dar se trezeste. Si treaba asta cu intinde patul /strange patul nu e convenabila. Caut curaj pentru viitoare nopti nedormite, vizite nocturne, etc... Si mai caut opritor din ala , margine de siguranta pentru pat
Presupun ca toti copiii care dorm in pat normal adorm cu mamele langa ei, cu pvesti, cu tot tacamul ,nu? Ofofo...adio boierie , saptamana asta crestem mari ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Da Ramo, chiar, ca bine mi-a adus aminte Luny. Da-i laptele asa cum e, neindoit cu apa. Eu i-am dat Teodorei cand avea mai putin de un an si tare mare s-a facut ! Numai sa-l tolereze el, Dudu de exemplu, a facut imediat eruptie si d-aia ii dau semidegresat (tot de la mine mostenire
)
Am gasit si lapte bio, la Mega Image.Si iaurt. Sunt fan inrait Mega Image 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
cleme spune:
Luny te cred ca ti-e greu, dar o sa te obisnuiesti.
. Si eu am inceput sa ma gandesc cu groaza ce voi face cu Diana, mai ales ca s-a obisnuit cu mami si tati acasa. Off...
Raluca frumoase pozele, se vede ca s-au distrat picii.
Bey intre mine si sor-mea e diferenta de 1 an si 9 luni. Si ne-am batut pana pe la 16 ani. Faza misto era ca daca ne desparteau parintii (una la tara la tata si alta la mama) se lasa cu jelituri la greu. Dar si cand eram impreuna era super
Si Diana a zis aseara ca face kk la olita si a facut
. A mai cerut ea de cateva ori sapt asta, mai ales la pisu, cateodata doar statea dar aseara chiar a facut! In schimb, in fiecare dimineata o gasesc uda de pipi pe pantalonii de pijama
Mimo ce lapte bio ai gasit la Mega? Ca si noi am terminat cu laptele praf si nu prea stiu ce sa-i dau acum.
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!!!SA-TI FACI PARINTII FERICITI CA MERITA 

LA MULTI ANI CRISTIAN!!!

gata am culcat si eu copilulo,am fost la craiova,in parc apoi am fost la MC..andru a ciugulit cativa cartofiori si suculet de portocala,i-am luat un happy meal...acum l-am bagat la somnic,a fost soare dar daca ar fi lipsit vantul ar fi fost super OK...
luny off off off
sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul...o sa fie bine,sa speram ca va fi bine...
si abia astept pozicile
si pentru raspunsul despre lapte..nici eu nu i l-am diluat,m-am gandit ca nu are ce sa i se intample mai ales ca eu oricum ii dau lapte gras,3,5% grasime...
naty asa sa fie cum zici tu ..la mine e exact invers..andru cu mine mananca cel mai bine iar cu restul isi face de cap

alice da i-am dat si nu a patit nimic,i-am dat nediluat..am zis sa incerc desi nu am tot timpul de tara,la putere e tot cel din comert din pacate
asta cand am ii dau cand nu ii din comert...
raluca
ce mistooo v-ati distrat
si am recunoscut si personajele
mi-a placut totul,muzica,copii dansatori si zambareti,picturile,mamicile,dar in special mamica de sabinel...care-i frumoasa rauu
...
mimo mda
andru adoarme cu mami langa el dar fara povesti si cantecele pentru ca ne intindem prea mult la taina ..si-asa pomelnicul lui tine cateodata si o ora,pomeneste pe toata lumea,catel ,purcel,pisic etc..eu dorm cu picioare in burta,spate,cateodata si in cap...
...dar nu ma plang ca sincer n-as putea sa dorm fara el
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Hai ca-mi tot aduc aminte si nu ma mai apuc odata de treaba. Noi am devenit : Mamu, Tati, Tia si Dudu !!! In sfarsit familia are nume toata
Si Simo, ce te miri de Sam? Ia cauta in arborele genealogic, n-o fi avand vreun bunic sau unchi inalt ca bradul? Ca doar sunteti de la munte
La fel si Naty pentru Iulia !
Si de Sabin am vrut sa zic , ca tare si-a mai dezlegat limba 
Cred ca am ramas de caruta rau, ultimii mutulici (poate David de Ioana si Mateiul austriac sa mai fie cam ca noi
)
Nicoleta, hopa sus ca vine primavara! Am aranjat eu, gata 
Spanaaaacccc , gata, am zis si nu ma mai razgandesc 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)