LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 20
Kea spune:
Ina, buggy-urile sunt carucioarele alea care se strang tip umbrela, in genul astuia: http://www.amazon.de/Chic-Baby-32712-Buggy-rot-schwarz/dp/B001T7M1SW/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=baby&qid=1268597715&sr=8-13
Majoritatea cred ca au numai pozitia sezut, dar exista si unele la care se lasa spatarul, sa poti culca copilul la o adica. Daca nu stiti exact despre ce e vorba, si poate cele care sunteti la primul copil nu stiti, fac o poza la cerere si cu el intins si cu el strans.
carmenada spune:
Noi am avut un weekend tare agitat nici ieri si nici azi Ina nu a prea dormit la pranz, seara s-a culcat tarziu, s-a trezit noaptea iar peste zi a fost mataita. Dau vina tot pe molarii aia care ne ameninta de muuuuuuult Ma tot uit si are gingia inflamata si tare in continuare dar inca nu a spart cu toate ca este asa de vreo 2 luni E posibil sa dureze atata eruptia molarilor?
Macar a papat bine, apoi a plimbat carutul vreo juma' de parc de am crezut ca o sa doarma toata dupa-amiaza. Dar de unde, ca nu a dormit deloc asa ca acuma la 9.30 a cazut lata si la 10 s-a trezit urland. Acum adormit-o din nou dar sa vedem pentru cat timp
cris_tinaus spune:
Hey!!!!!!
In primul rand multe multe scuze pt luunga mea absenta, v-am citit cam pe sarite in ultima vreme
Pt toti ghioceii a caror prima zi de nastere am ratat-o
Robert Andrei,bebe de Plici Plici
Ileana,bebe de Galushca
Victorian Iosif,bebe de Elaa
Sorina Maria,bebe de Cocufan
Ana Bianca,bebe de Pisik06
Delia Ioana si Victor-Andrei,bebe de Grace30
Timeea Alexandra,bebe de Millie
Maria,bebe de Maya25
Ariana Maria,bebe de bebe_strumph
Mario-Andrei,bebe de Nikoleta20
Maria Casia,bebe de Maria_K
Vlad,bebe de Simonica_G
Dragos,bebe de Provista
Alexandra,bebe de Novus
Crina,bebe de Silvi8
Calin Nicholas,bebe de Gina2008
Rares Constantin,bebe de Greierash78
Rares,bebe de Floric
Ilinca,bebe de Pisigri
Gabriel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Damian Calin,bebe de anncutza
Luca,bebe de Simplyana_m
Cristian,bebe de Monnvas
Andrada Teona,bebe de Adirys
Bogdan,bebe de Petra Tudor
Maria Cristiana,bebe de Mihaelacg
Damian Serban,bebe de Eseea
Marina Alexandra,bebe de Alexa101
Albert Gabriel,bebe de Ciresica5
Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly
Tudor,bebe de Leeloo
Teodor-Ioan,bebe de Irina81
Amalia Maria,bebe de Silvia4
Rares,bebe de Alina27
Calin Cristian,bebe de Mababei
Maria Teodora,bebe de Mititica82
Anastasia ,bebe de Andiaroro
Sa fiti cu totii sanatosi si sa bucurati inimile parintilor vostri!
Pt mamicile, si nu numai, a caror zi a fost sarbatorita
Hirondella
Carmenada
Petrean
Floryela
PetraTudor
Gianina34
Alex2alex
Iuca
Madymar
Doranna
Ela78
Inapreda
Simplyana_m
Shasa
Sa va bucurati de printii si printesele voastre, sa fiti sanatoase si fericite!
Moamaaa dar stiu ca ati fost muulti de urat
Pisik06 spune:
Seara buna!
Ce frumos e ginerica tuns
FLORIC, nu stiu ce sa iti spun. Baiatul care ne face noua kineto (sau ma rog, incearca sa ne faca, pt ca Ana nu sta deloc, daca o tinem tot asa cred ca o sa renunt pana la urma), recomandat de o fata de aici, se stie ea, mi-a spus sa o duc la ortoped cand incepe sa mearga, pt ca are piciorusele un pic strambe, cam ca ale lui Raru sunt. Dar, repet, mi-a zis ca dupa ce incepe sa mearga.
Azi am fost cu Ana in parc, in doua parcui defapt, ne-am dat in leagane, ne-am jucat, ne-am intalnit cu un baietel de o seama cu noi, baiatul unei colege de serviciu. Efectul zilei de azi si a statului in aer dupa atata amar de vreme: Ana a dormit aproape 4 ore, ceea ce e premiera mondiala, nu nationala. Bine, am stat eu langa ea in primele 2, cand a avut vreo 3 tentative de trezire, dar totusi, e maaare lucru.
Fetele, nu uitati: MAINE, IN JUR DE 17:30, NE INTALNIM LA IKEA, LA RESTAURANT!!!
S-au anuntat pana acum, in afara de mine, OLGA, ARIS, GAZA (sper ca vii, da?) si mai erau SABY si parca inca cineva cu semnul intrebarii, milioane de scuze ca imi scapa acum cine . Ne vedem, da? Asteptam toate doritoarele (si doritorii, ca eu vin cu sotul, deja se simte "intre fete" cu noi la o chifteluta suedeza, o barfa si o joaca de bebei la chioscul de acolo.
Sper sa mai intru maine, dar e in functie de Ana.
Incerc sa incarc niste poze, daca ma tin ochii, care deja se inchid, va dau link-ul
Pupicei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Kea spune:
LA MULTI ANI SASHA! Sanatate si fericire alaturi de baietii tai iti dorim!
Calin Cristian
Maria Teodora
Anastasia
Si pupam si mamicile!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Pisik, multumesc. Trici d-aia am mai vazut si prin magazinele vizitate de mine. La Toyplex chiar nu m-am gandit in primul rand stiu ca sunt usor mai piparati (aceeasi marfa ca in alte locuri dar alt pret) si e departe tare de mine , in Galeria Car4 la iesire din oras. In fine, daca vine sotul (azi la plecat la un curs la Brasov, fara noi) facem o plimbare pana acolo. Mai fetele, mai am ceva de facut cand vine omu'. Musai sa mergem la doctor ortoped. Iar mi s-a casunat pe picioarele copchilului. Si chiar nu mai e doar o "defazare" de-a mea. Azi am mers pe afara pe jos si vreau sa va spun ca piciorul stang e atat de adus in interior incat sta in calea de mers a piciorului drept. Nu stiu daca exact m-ati inteles dar pur si simplu se impiedica, si nu se impiedica, ca nu stie el sa mearga ci da cu dreptu' in stangu' la propriu. Talpile sunt cumva perpendiculare (stangul pe dreptul). Asa mi-e ciuda ca nu am avut aparatul cu mine sa fac poza. In casa, in picioarele goale merge bine. Dar am mai observat si alta data, cum il incalt cum se schimba pasul. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Probabil nu era incaltat corect, sau nu sunt sosonii buni, daca zici ca descult e ok.
Cumpara-i incaltaminte buna sau nu il mai lasa afara sa mearga pana nu deprinde el arta asta. Intai sa mearga bine descult si apoi incaltat.
Leeloo21 spune:
ia uitati ce interesant http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-plaja~produs-colac-bebelus-cu-parasolar-sunshade-baby-buggy~p-6574969.html
alta masinuta http://www.bebestore.ro/masinuta-go-buggy-go-peg-perego.html
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 eu asta am gasit despre Buggy http://www.shopmania.ro/magazin~online-biciclete-si-accesorii~produs-tricicleta-buggy~p-7877725.html la asta va refereati si voi? asta este insa tricicleta.. Ayla pe unde este?saby, anca, si multe alte fete..p[e unde umblati? Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
Buggy e caruciorul sport care se strange umbrela. Sigur ati vazut prin parcuri lacopii mai mari.
Ca www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1042-carucior-buggy-run-6-friends.aspx" target="_blank">asta
Kea spune:
Ana Maria, imi pare rau ca tot aiurea va ies analizele!
Floric, mergi la medic/medici pana esti impacata cu ce iti spun!
Ilinca, mananca fructe sau legume, nu dulciuri! Nu iti da organismul peste cap acum dupa atatea luni de regim! Fa un efort!
Fetele, va rog mult de tot spuneti-mi si mie daca voi ati da copilul cu un unguent cu cortizon (recomandat de medic, da?). Eu nu pot!!!! Denisa, diana, si celelalte fete, daca stiti ceva pro sau contra astept pareri. Si ma apuca niste pandalii! O iau pe aratura. Mai sunt si "singura" de 2 saptamani cu copilul, si mai urmeaza o saptamana. Sunt cu nervii prastie desi copilul e cuminte, eu dorm cu el la pranz, deci odihnita as fi, dar ma simt singura pe lume, nu stiu ce naiba am.