LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Despre ROR Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Multumim de info
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Monnvas spune:
Denisa, hai sa te intreb si eu ceva, ca ia o pauzarea care nu le are cu medicina.
Daca ne vaccinam toti de varicela si toate bolile, dupa cativa ani (2 generatii), nefacand nimeni boala, sa devenim mai sensibili la aceste boli? Si sa fim mai puternic afectati de tulpinile noi? Ex. citisem ca persoanele peste 60 de ani, pt ca au facut un anumit tip de gripa, sunt mai ferite de AH1N1. Ma gandeam... nu cumva asta duce la o "sensibilizare globala"? [daca globalizam economia, sa globalizam si sensibilitatea in fata bolii]
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Denisa, hai sa te intreb si eu ceva, ca ia o pauzarea care nu le are cu medicina. Daca ne vaccinam toti de varicela si toate bolile, dupa cativa ani (2 generatii), nefacand nimeni boala, sa devenim mai sensibili la aceste boli? Si sa fim mai puternic afectati de tulpinile noi? Ex. citisem ca persoanele peste 60 de ani, pt ca au facut un anumit tip de gripa, sunt mai ferite de AH1N1. Ma gandeam... nu cumva asta duce la o "sensibilizare globala"? [daca globalizam economia, sa globalizam si sensibilitatea in fata bolii] |
Nu si daca ne imunizam prin vaccinare. Vaccinul determina o reactie imuna a organismului fata de antigenele respective, similara celei care apare in cazul bolii, de aceea si reactiile adverse care pot aparea sunt asemanatoare simptomatologiei bolii. (valabil si pt AH1N1)
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, SHASA!! Cine mai e ca tine, tanara, frumoasa, zvelta si inconjurata de iubirea a 4 flacai care mai de care mai chipesh?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani ghiocelului Calin Cristian, ghiocelelor Anastasia si Maria Teodora!! Si multi mamicilor mababei, mititica (n-ai mai fost de multa vreme pe lan oi!!!) si andiaroro
10luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Mireal, eu am facut electrostimulare si toate traznaile alea cu caldura inainte sa fiu gravida si DA, MERITA!!! Abia astept sa merg din nou, cum se incalzeste vremea cum o tai!
10luni
Manole forever
gigelica20 spune:
Iuhuuu, e ziua Shasei
La multi ani de la Gigelica si Pitonul si un buchet maaare de , plus de rigoare...
Si un morcov, nu?
SHASA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
La multi ani si ghioceilor de azi
Calin Cristian
Maria Teodora
Anastasia
Pentru mamicile Mababei, Mititica82 si Andiaroro avem si .
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simonapro spune:
Hello!
Mai fetelor, pe unde umblati? Nu mi-a venit sa cred ca nu s-a mai scris nici un mesaj de la 2 si ceva
Lucian doarme, baietii ceilalti sunt plecati, iar eu am o gramada de treaba, m-am pricopsit cu un catel mic, a intrat pe sub poarta si doarme la usa, i-am dat sa manance si acum dau telefoane sa-i caut un stapan, ca eu am caine numai vreau altul, vreau un motanel.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de ieri ; am avut o zi plina, ziua dupa amiaza am petrecut-o cu familia iar seara am iesit cu prietenii la restaurant; am primit cadouri frumoase si, pentru o seara, am uitat de Montignac si am mincat pizza
Azi inca sint obosita, desi am dormit in 2 rinduri cu Ian; o fi de la...batrinete????
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian