LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 15
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Calin Cristian, bebe de mababei
Sa cresti mare si sa fii mereu asa intreprinzator ca si pana acum Daca imi ammintesc bine, a fost printre primii care a facut singur primii pasi, iar poza de "cocostarc" a fost super-tare
LA MULTI ANI! Anastasia, bebe de Andiaroro
Sa cresti mare si frumoasa, si sa fii desteapta ca mamica ta
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Neata fetelor !!
Pun de o daca mai doreste cineva, eu sunt treaza de la 8 dar nu am apucat sa beau cafeluta
Monnvas, ai baietel deja , il maturizeaza tunsoarea !!
Si la noi painea rules , indiferent ce si cat manaca nu refuza o bucatica de paine
I-am dat si colt sa molfaie, dar dupa ce l-a mozolit tot i l-am luat, de teama sa nu se inece dar mai nou vad ca s-a obisnuit si cu biscuitii sa-i molfaie asa ca o sa-i las si coltul
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI draga noastra SHASA!!! sa ramai mereu asa tanara si frumoasa cum esti acum si sa ai parte numai de bucurii din partea indienilor
LA MULTI ANI Amalia Malia, Rares!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
Multe pentru mamici!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Leeloo21 spune:
la multi ani sasha si copilasilor mari mari de azi!!!
olga ink nu-l scot pe tudor afra k inca mai tuseste..poate de marti incolo sa iesim...dar poate totusi ne auzim la un tel,,
dormeam ieri cand ai sunat, scuze.. cum a fost concertul? ai stat cu david pana la asfarsit?
aveti dreptate cu tricicleta..dar noi vrem sa fim deja interesati daca va vrea tudor o alternativa la carut..
culc bebele si revin
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
cativ13 spune:
La multi ani SHASA si pentru ghioceii de azi dar si pt mamicile lorMultumim pt aprecierile la adresa cheliutei melemami de Silvia Ioana
denisamada spune:
Despre ROR
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 la multi ani sasha si copilasilor mari mari de azi!!! olga ink nu-l scot pe tudor afra k inca mai tuseste..poate de marti incolo sa iesim...dar poate totusi ne auzim la un tel,, dormeam ieri cand ai sunat, scuze.. cum a fost concertul? ai stat cu david pana la asfarsit? aveti dreptate cu tricicleta..dar noi vrem sa fim deja interesati daca va vrea tudor o alternativa la carut.. culc bebele si revin Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
Pacat ca nu puteti sa ajungeti. Sa va faceti bine
La concert am stat aproape pana la sfarsit. Dar sa nu crezi ca am stat in sala, am stat in spatele scenei si am mai umblat prin vestiare.
olishka spune:
Este si ziua lui Calin Cristian? vd in lista ca este nascut in 14 martie....Ups...astazi suntem in 14 nu?
olishka spune:
Reiau
LA MULTI ANI Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia!!! Sa cresteti mari!!!
cativ13 spune:
Intrebare very off topic dar....stie cineva ceva despre facultatea de farmacie de la Arad? e bine-venita orice informatie ce nu se poate regasi pe siteul lor.mami de Silvia Ioana